yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Everland Zoo (에버랜드동물원)
Everland Zoo/에버랜드 동물원

Hakkinda
Everland zoo yani(Hayvanat bahçesi)Yongin'de bulunan bir tema parkidir ve içinde oldukça genis bir hayvanat bahçesi bulunmakta ve Güney Kore'nin en büyük tema parkidir. 2002'de, Everland, altinci olarak lunapark katilimi için dünyada ilk sirala girmistir . Onun ana cazibeleriyle beraber, Everlandi hem de, bir hayvanat bahçesinde kapsamaktadir ve Caribbean olarak bilinen bir su parki, bulunmakta Everland, Samsung grubunun bir yan kurulusu olan Samsung Everland tarafindan çalistirilir.
Hayvanat bahçesi Topia, hayvan temali bir kisimdir. Evcil hayvanli bir hayvanat bahçesi vardir, midilli, sürer, ve hayvansal gösteriler. Hem de kutup ayilari, deniz aslanlari, penguenler, ayilar ve kaplanlar ve baspiskoposlarla küçük bir hayvanat bahçesi vardir. Bir safari otobüsü binisinde, ziyaretçiler onlarin dogal anayurdunda aylak aylak dolasiyor oldugunu görürler. Otobüste yukariya kafes koyulur. Amazon ormanlari ifade eder, ziyaretçilerin çogu için beyaz bir su yolculugudur. Evcil hayvanat bahçesinde keçi ,koyun ve evcil hayvan gibi hayvanlar birçok çocuk için ilgi odagidir.

[Resim: 67108289.jpg]

English

Everland zoo that (Zoo) and Yongin'de which is a theme park located in a zoo are very wide and is South Korea's largest theme park. In 2002, Everland, the amusement park to participate in the sixth came first in the world rankings. He along with the main attraction, as well as Everland, includes a zoo and in the Caribbean known as a water park, Everland is located, a subsidiary of the Samsung group, which is run by Samsung Everland.
Topia zoo animal theme is a part. There is a petting zoo, pony, take, and animal demonstrations. And polar bears, sea lions, penguins, bears and tigers, and there is a small zoo with the archbishop. A safari bus ride, they will roam the animal's natural to buses will be put up in the cage. Amazon refers to forests, visitors often see is the white water trip. The petting zoo, animals such as goats and sheep to pet and an attraction to many children is the focus of attention
Source

[Resim: 21760212.jpg]
[Resim: 81563757.jpg]
[Resim: 46043524.jpg]
[Resim: 57851514.jpg]
[Resim: 93329712.jpg]

[Resim: 19096662.jpg]
[Resim: 56986085.jpg]
[Resim: 32358939.jpg]
[Resim: 63242229.jpg]
[Resim: 20450348.jpg]
[Resim: 45398155.jpg]
[Resim: 30364134.jpg]
Ben bu konuya yorum yaptim saniyordum. Baska bir hayvanat bahçesine yorum yapmisim galiba. Ee normal o kadar hayvanat bahçesi olunca. BiggrinBiggrin

Bu aslanlar çok sirin ya uyutmak için salliyorlar midir nedir? Biggrin Eline saglik abim tesekkürler.

[Resim: b211wk4.jpg]

Süper fotograflar. Hayran olmamak elde degil gerçekten bayildim. Çok düzenli planlanmis. Yanliz etrafta isportaci, seyyar satici, simitçi, boyaci falan göremedim. Onlar olsaydi bari bir anlamda Türkiye'ye benzerdi ama simdi hiç benzemiyor.

jumong seni unutmayacağız
Aslanlar çok güzel görünüyorlar. Smile Tesekkürler.
Tanitim için tesekkürler. Smile Harika bir yer.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Alıntı:[Resim: b211wk4.jpg]

Bu çok seker. Biggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Izmir'deki hayvanat bahçesine hiç benzemiyor bizimkisi çok sadece ayrica burada hayvanlar daha dogal ortamlarda yasiyor. Çok özenle bakiliyor bizde koca aslanlara 2 m2 yer veriyorlar. Simdi de dogal yasam parki çikti hiç güzel bir yer degil. Giden ziyaretçilerin bir tanesinden bile olumlu cevap alamadim. Iste böyle sebepler birlesiyor ve ben bu gibi sebeplerden ötürü Kore'ye gitmek istiyorum kendi derdime düstüm hayvanat bahçesini unuttum. Paylasim için tesekkür ederim. Smile
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Çok güzel bir hayvanat bahçesi ya. Hele yavru aslanlar baska bir tatli ya... Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi