yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evde Pa Jeon (Kore Pankeki) Yapıyoruz!(Resimli Anlatım)
Çok harika görünüyor ya ,tadi nasildir acaba merak ettim.Bir ara deneyeyim Biggrin
Emegine saglik Ezgicim çok iyi bir paylasimcisin. Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Vay süper bir tarif olmus. Smile Hem resim çekip hem pan keki yapmak zaman almistir. Harikasin Ezgi. Tadi nasildi ve o soya sosunu nereden aldin? Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Ablacim soya sosunu,susam yagini ve bunlarla beraber ramen ve zencefili büyük bir alisveris merkezinin dünya mutfaklari bölümünde zar zor buldum :img-hysterical: Zaten aldiklarim genelde Çin,Japonya üretimi malzemeler.Ama ben aralarinda pek fark göremedim.Sonuçta hepsi bunlari kullaniyor,sadece üretim yerleri ayri Smile
Ayrica rica ederim,biraz zor oldu evet,bütün mutfagi bir güzel dagittim :img-hysterical: Tadina gelince;bence sabah kahvaltilari için çok ideal bir seçenek.Sürekli yedigimiz klasik domates,peynir,ekmek kahvaltisinin yaninda Pa Jeon yiyince degisik bir damak tadindan motivasyonla degisik bir güne baslayabileceginizi düsünüyorum.Onay
(09-02-2010, Saat: 13:58)sunshine yazdı: Vay süper bir tarif olmus. Smile Hem resim çekip hem pan keki yapmak zaman almistir. Harikasin Ezgi. Tadi nasildi ve o soya sosunu nereden aldin? Biggrin

Soya sosu Bim marketlerde bulunuyor

Susam yagi zaten bütün aktarlarda var

Ezgi mutfagi toplamissindir insallah :img-hysterical:
Soya sosu Bim marketlerinde yok valla Özgü Hanim.Dibimde bahsi geçilen market var ama Soya Sosu falan yok Dodgy Bu arada susam yagi soya yagi diye de geçiyor çok anormal bir biçimde Biggrin Üzerinde "Sesame Oil" yazan siseyi al-gel ablacim Biggrin
Topladim mutfagi merak etme Biggrin Dodgy
Ezgi'm ellerine saglik,çok güzel görünüyor Alkis Artik bana da yaparsin geldigimde Biggrin

Bir de belirtmeden geçemeyecegim papatyali masa örtünü çok begendim :icon­­_redface:
Ezgi ask olsun güzelim krepleri tek basina mi bitirdin, bana yok mu? :img-bee:
Saka yaptim saka, bana kargo ile krep gönderecek halinde yok dimi Biggrin
Ellerine saglik gülüm, bende yaparim birgün Biggrin
Some of you may remember me...
Bunu hemen denemek istiyorum... Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(09-02-2010, Saat: 21:00)ji-lee yazdı: Soya sosu Bim marketlerinde yok valla Özgü Hanim.Dibimde bahsi geçilen market var ama Soya Sosu falan yok Dodgy Bu arada susam yagi soya yagi diye de geçiyor çok anormal bir biçimde Biggrin Üzerinde "Sesame Oil" yazan siseyi al-gel ablacim Biggrin
Topladim mutfagi merak etme Biggrin Dodgy

Antalya'dakinlerde var ama Ezgim gönderiyom oraya iki koli hemen satin al :img-hysterical: Papatya abla Ezgi Yaptiginda Kaldiydi bi kaç dilim yeseydin keske o zaman :img-hysterical: Bana dedide kabullenmedi içim :img-hysterical:
Ellerine saglik, çok güzel görünüyor Smile
Bizlerle paylastigin için tesekkürler Smile
!!!
...
!!!
...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi