24-08-2010, Saat: 20:54
(Son Düzenleme: 01-08-2013, Saat: 21:34, Düzenleyen: yalin-tugce.)
Arkadaslar bende yaptim ama kusura bakmayin tadini hiç mi hiç begenmedim 
Emeginize saygi duyuyorum ama sulu olmasi benim için kötü oldu damak tadima hiç mi hiç uymadi...
Bende farkli bir versyonunu yaptim,sizlerle paylasmak istedim.
Bakalim bu noodle'i deneyenler begenecek mi
Malzemeler;
½ paket Noodle
½ sogan -ince kiyim olmali-
1 dis sarimsak -küçük veya büyük farketmez-
2 yemek kasigi ayçiçek yagi -zeytin yagi da olabilir-
3 yemek kasigi soya sosu
1 adet domates -ince kiyim-
1 çay kasigi salça -biber salçasi daha iyi olur-
2 adet biber -biri ince biri kalin kesilecek-
1 adet kabak -küçük olsa daha iyi olur-
Bir teflon tavaya önce 2 yemek kasigi yagi döküyoruz ve ince kiyim sogan ve sarimsagi ekliyoruz.Sogan ve sarimsak renk degistirince julyan kesilmis bir biberi ve kalin kesilmis diger biberi ekliyoruz tavamiza.Biberler pisince ince doganmis domatezi de ekliyoruz.Julyan dogranmis kabaklarimizi da ekledikten sonra sicak suda ezdigimiz biber salçasini ardindan 3 kasik soya sosunu iyice karistirip pisiriyoruz.
Karisimimiz pistikten sonra,yarim paket noodle'i ayri bir tencerede 3 dk sadece üzerini biraz geçecek sicak suda hasliyoruz.Noodle'i fazla sicak suda tutmak onu hamur yapabilir sadece 3 dk tutun.
Noodle'i süzdükten sonra karisimimizin bulundugu teflona atiyoruz ve onlari karistiriyoruz.Karistirirken 1 tatli kasigi acibiber,1 tatli kasigi nane,1 tatli kasigi kimyon veya karabiber atabilirsiniz.Tuzunuzu da ekleyip yemege baslayabilrisiniz.
Iste fotograflarim;
-
-
-

Emeginize saygi duyuyorum ama sulu olmasi benim için kötü oldu damak tadima hiç mi hiç uymadi...
Bende farkli bir versyonunu yaptim,sizlerle paylasmak istedim.
Bakalim bu noodle'i deneyenler begenecek mi

Malzemeler;
½ paket Noodle
½ sogan -ince kiyim olmali-
1 dis sarimsak -küçük veya büyük farketmez-
2 yemek kasigi ayçiçek yagi -zeytin yagi da olabilir-
3 yemek kasigi soya sosu
1 adet domates -ince kiyim-
1 çay kasigi salça -biber salçasi daha iyi olur-
2 adet biber -biri ince biri kalin kesilecek-
1 adet kabak -küçük olsa daha iyi olur-
Bir teflon tavaya önce 2 yemek kasigi yagi döküyoruz ve ince kiyim sogan ve sarimsagi ekliyoruz.Sogan ve sarimsak renk degistirince julyan kesilmis bir biberi ve kalin kesilmis diger biberi ekliyoruz tavamiza.Biberler pisince ince doganmis domatezi de ekliyoruz.Julyan dogranmis kabaklarimizi da ekledikten sonra sicak suda ezdigimiz biber salçasini ardindan 3 kasik soya sosunu iyice karistirip pisiriyoruz.
Karisimimiz pistikten sonra,yarim paket noodle'i ayri bir tencerede 3 dk sadece üzerini biraz geçecek sicak suda hasliyoruz.Noodle'i fazla sicak suda tutmak onu hamur yapabilir sadece 3 dk tutun.
Noodle'i süzdükten sonra karisimimizin bulundugu teflona atiyoruz ve onlari karistiriyoruz.Karistirirken 1 tatli kasigi acibiber,1 tatli kasigi nane,1 tatli kasigi kimyon veya karabiber atabilirsiniz.Tuzunuzu da ekleyip yemege baslayabilrisiniz.
Iste fotograflarim;
-
-
-
![[Resim: 29pmbuh.gif]](http://www.firegoon.com/images/29pmbuh.gif)
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu