yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.6/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EunHae Best Friend Forever (Eunhyuk & Donghae)
♥♥EunHae♥♥

[Resim: x25e23d3d.jpg]

[Resim: r79qdsu.gif][Resim: 8ah16dd.gif]

EunHae hakkında tatlı bilgiler:

1. Onların arkadaşlığı 10 yıldır devam eden bir arkadaşlık.

2. Eunhyuk'un babası çok büyük bir EunHae destekçisi ve aynı zamanda hayranı.

3. Donghae cüzdanında Eunhyuk'un annesinin ve Eunhyuk'un fotoğrafını taşıyor.

4. 2007 ETN Müzik günlüğü programında Donghae cüzdanını çıkartarak bu resimleri gösterdi.

5. EunHae Mnet En iyi erkek çift sıralamasında 9. sırada.

6. Donghae ve Eunhyuk kavga ederken ya da ettikten bir süre sonra pişman olup ağlarlar. (Siwon bunu ortaya çıkardı. Donghae biraz kızardı tabi)

7. Sungmin bir programda Donghae'nin her zaman Eunhyuk'u öptüğünü ve bu yüzden de ikisinden şüphelendiğinden bahsediyor. O şöyle anlatıyor; ''Donghae sabah kalktığında ilk önce Eunhyuk'un odasına gider. Ve ona ''kalksana! Kalk hadi! '' diye bağırır. Fakat bir kaç dakika sonra odadan ses gelmediğinde onlara bakmaya gittim.O ikisi birbirine sarılmış uyuyorlardı.

8. Donghae Cyworld'a katıldığında Eunhyuk onun için Cyworld'a katıldı. Eunhyuk Twitter'a katıldığında da Dongahe onun için Twitter'a katıldı.

9. Eunhae'nin kendi Cyworld'larında birbirlerini aramak için kullandıkları '' benim aşkım'' ve '' senin aşkın'' hitabları ne kadar yakın olduklarını gösteriyor.

10. Heechul ve Kangin Donghae'ye zorbalık yapmayı seviyor. Her defasında Eunhyuk Donghae'yi korumak için o ikisinin önüne geçiyor.

11. Eunhyuk ve Donghae Eunhae solo şarkı ''I wanna love you'' için Michael Kim ile birlikte bir gece geçirdiler.

12. SS2 Donghae solo şarkısı ''Beautifull'' performansı için en iyi arkadaşı Eunhyuk ile birlikte çalıştılar.

13.Onların EunHae destekçisi bir çok Elf vardır.

14. Eunhyukkaplan yılında doğmuş, Eunhyuk Donhae'den kendisine ''Abi'' diye hitab etmesini istiyor.

15. 2006'da Super Show Mini Dramada EunHae en iyi çift ödülünü kazanmıştır.

16. Donghae çoğu zaman yapacağı şeyleri unutur, bu yüzden o an için ne yapacağını Eunhyuk'a sorar.

17. Donghae bir radyo programında konuştuğu sırada Eunhyuk onun konuşmasıyla ilgilenmiyor çünkü MC ile konuşuyordu. Bu sırada Donghae ''Eunhyuk sen olmadan yaşayamam, yalnız kalmak istemiyorum. '' dedi. O an MC Eunhyuk'a dönerek ''Donghae mi konuşuyor? ''diye sordu. Bunun üzerine Eunhyuk Donghae'ye ''Ya ya! bunu sonra söyle sonra! '' diyerek onu susturmaya çalıştı ve tekrar MC ile konuşmasına devam etti. Bunun üzerine Donghae ''Diğer insanları dinleme, sadece beni dinle'' dedi.

18. Radyo Sukira'da onların arasında geçen bir konuşma şöyleydi:
Donghae : Herkese Merhaba, ben Eunhae'nin Donghaesi
Leeteuk: Bununla ne demek istiyorsun? Bir çift olduğunuzu söylemeye mi çalışıyorsunuz?
Eunhyuk: Hayır, bana bunu açıklamama izin ver. Donghae ile sadece gerçekten iyi bir arkadaş olduğumuzu dünyaya anlatmaya çalışıyoruz.
Biz sadece gerçekten iyi arkadaşız, bir çift değiliz.
Donghae: HAHAHHAHHA(????)

19. Suju üyeleri Eunhyuk ile çirkin diye dalga geçtiklerinde Donghae bunun tersini söyleyip ''O çok şirin ve sevimli'' der.

20. Donghae'ye Suju üyelerinden kimin hangi özelliğinden hoşlanıyorsun diye sorulduğunda o Eunhyuk'un dudaklarından hoşlandığını ve onun sabah kalktığında dudaklarının çok güzel olduğunu söyledi.

21. Adonis Camp Programında Donghae Eunhyuk'un yanına gelir. O sırada Eunhyuk '' Ne istiyorsun? Niye buradasın?'' diye sorar. Donghae ''Seni görmek istedim, seni merak ettim. ''der, Eunhyuk ''Gerçekten mi? Sen, beni gördün, bundan dolayı şimdi git hadi.'' der. Bunun üzerine Donghae ''Eğer ben seni tekrar görmek istersem?''diye sorar.
Eunhyuk; ''Beni biraz sonra görmeye gel''
O sırada Donghae'den '' Shuk Shuk Shuk'' sesleri gelir.
Eunhyuk; '' Bitirdin mi? ''
Donghae; ''Hayır! ''
Eunhyuk; ''Beni yeterince gördün, tamam mi?''
Donghae; ''Hayır!''
Eunhyuk; ''Lütfen Git! Ben senden 2 dakikalık biraz zaman istiyorum.''
Donghae; ''Bende ikimize biraz zaman istiyorum.''

22. Eunhyuk Donghae'yi kimse ile paylaşmayı sevmez. Bu yüzden kıskanç davranır.

23. Bir programda sunucu şakayla karışık ''Donhae'yi öpebilir miyim?'' diye sorar. O sırada kahkahalar yükselir fakat Eunhyuk araya girerek ''Hayır. Donghae'nin dudakları sadece bana aittir. '' diyerek kahkaların daha da yükselmesine neden oldu.

24. ''A Short Journey'' şarkısının bestesi EunHae'ye, şarkı da Kangin'e aittir.

25. UFO mesajlarında bir ELF ''En iyi KangTeuk çiftidir'' diye yazmıştır. Donghae'de buna karşılık olarak ''Üzgünüm ama en iyi çift KangTeuk degildir. En iyi çift
EunHae''yazmıştır.

26. EunHae çifti oyun sırasında şakadan bile olsa birbirine vurmak istemiyorlar.

27. Donghae Çin'e ilk gittiği zamanlar Suju üyeleri ona bir video hazırlıyorlardı ve kamera karşısına geçtiklerinde Eunhyuk gözyaşlarını tutamayarak Donghae'ye onu çok özlediğini söyledi.

28. Suju'nun 5. yıl dönümünde Donghae'nin, Eunhyuk'u seçmesi için EunHae hayranları, Eunhyuk'un ismini söylüyorlardı. Bu sırada Siwon ve Eunhyuk masaya geldiler ve Eunhyuk hayranlarına dönerek''EUNHAE REAL''dedi.

29. Eunhyuk Donghae'nin doğup büyüdüğü yerleri merak ettiği için onun memleketi Mokpo'ya gitti.

30. Eunhyuk bazen Donghae'ye ''Biz seninle 7 yıldır (o zaman için 7) birbirimizi tanıyoruz. Fakat iyi arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum. Biz sadece meslektaşız'' diyerek takılır. Donghae bu sözlere çok sinirlenir ve direk saldırışa geçer.

31. Donghae bir sıkıntısı olduğunda bunu diğerleriyle paylaşabiliyor. Fakat Eunhyuk öyle değil. Genellikle olayları kendisi çözmeye çalışıyor. Bu yüzden Donghae ''O benim sıkıntılarımın ne olduğunu biliyor ama ben onun sıkıntılarını öğrenemiyorum. Çünkü o bana söylemiyor'' diyerek üyelere üzüldüğünü dile getiriyor.

32.Yesung bir röportaj da; ''Eunhyuk'un bir sıkıntısı olduğunda Donghae onu sıkıştırarak anlatmasını istiyor. Fakat bu sırada Siwon belirir ve onlara ''Ne kaynatıyorsunuz'' diye sorar.Bu yüzden Donghae ayağa kalkıp bir kaç saniye etrafta dolandıktan sonra Siwon'a sesini yükselterek ''Sen bu olaya karışma. Dışında kal'' der. Siwon ise ''Hey ben şimdi sana ne yaptım?'' diyerek çeker gider. Ve bu olaydan bir süre sonlar o üçü olayları konuşmak ve çözmek için dışarı çıkarlar.

33. Eunhyuk uygulamalar sırasında yorgun olduğunda bir kez daha kendisini enerjik hissetmesi için Donghae'nin yüzüne bakmasının yeterli olduğunu söyledi.

34.Sukira'da Eunhyuk ile Leeteuk'un arasında geçen bir konuşma:
Leeteuk: ''Çocuğun olsa ismi ne olurdu?
Eunhyuk: ''EunHae'' (Güler)
Leeteuk: ''Eunhae? Tabiki.'' (Güler)

35.Eunhyuk, Donghae ve Leeteuk Jeju adasına gittiler. Fakat Leeteuk İsleri yüzünden Seul'e geri dönmek zorunda kaldı. Eunhyuk ve Donghae otelde bir gece geçirdiler. İkisi Günesin doğusunu izlemek için o gece uyumadı ve bol bol sohbet edip, kart oynadılar. Fakat ilerleyen saatlerde Donghae çok yorgun olduğu için kanepede uykuya daldı. Eunhyuk Donghae'yi mutlu etmek istediği için uyumadı ve nihayet güneş yükselmeye başlayınca, o Donghae'yi uyandırıp birlikte güneşin doğusunu izlediler.

36. Donghae her fırsatta Eunhyuk'a mesaj gönderip "Eunhyuk .. Saranghae ..."diye yazıyormuş. (Deli ya Opucuk )
Daha sonra Eunhyuk cevap olarak: Ya! bizim sevgimizi yayımlamayı durdur!''

37. Donghae'ye ''Eunhyuk senin için nedir?'' diye sorarlar. Onun verdiği cevap şöyledir; ''O, kelimelerle izah edilemez biri.''

39. Soru; Üyeler arasında, en mükemmel kim?
Eunhyuk; Donghae.
Kyuhyun; Haydi, ilk olarak sebebini duyalım.
Eunhyuk; Her şeyden önce, o iyi görünümlü.
Kyuhyun; Çünkü o senin arkadaşın, onu övüyorsun değil mi?
Eunhyuk; Hiç de değil.
Donghae; Ben sadece parlayabilirim, çünkü Eunhyuk yanımda.
Eunhyuk; O dışarıdan çok iyi görünüyor ve dürüst, bu da onun en mükemmel kişi olduğunu düşünmeme neden oluyor.

40.Eunhae Oppa Oppa Japonya Fanmeeting;
MC:”Eunhae olarak yalnız faaliyette bulunmak, nasıl hissettiriyor?”
Eunhae:“Balayında gibi hissettiriyor.”

41. Eunhyuk: Ben gerçekten tatlılardan hoşlanıyorum, çilekli süt, soğuk çikolata, mısır, Donghae.
Leeteuk: Donghae yiyecek değildir.
Eunhyuk: Ama o tatlı.

Çeviri: Pirinç keki
[Resim: 3261O9.gif]
11 Mart Malezya EunHae evliligi Biggrin

[Resim: 256633779.jpg]

[Resim: tumblrlhyc0vugav1qefytc.jpg]

[Resim: tumblrlhybxgd6sr1qefytc.jpg]

[Resim: tumblrlhyb6lrtik1qc29ph.png]

[Resim: superjunioreunhaewallpa.png]
[Resim: 3261O9.gif]

[Resim: 54bde57f89a89e67e131301.jpg]