yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Essence Wedding Fair 2009 Autumn (E-Wedding Fair Seoul)
[Resim: yuz1.jpg]

[Resim: yuz3.jpg]
Çok hoş bir fuar. Tanıtım için teşekkürler.
Hilmi abi tanıtım için teşekkürler. Ay ben de istiyorum bunlardan. Evlenecince zaten bütün Kore eşyalarından olacak bende. BiggrinBiggrinBiggrin
Ellerinize sağlık, çok teşekkürler. Artık etramızda evlenen arkadaşlarımızın ailelerine bu fuari tavsiye ederiz. Zaten çeyiz konusunda abartmayı seven bir milletiz, ta Korelerden kızımın-oğlumun çeyizine bilmem neler aldım demek için gider mi gider bizim büyükler. Smile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Ne güzel, evlilik ile ilgili ne varsa bu fuarda mevcut; gelinlik, damatlık, alyanslar, davetiyeler, porselen tabaklar vs. Özellikle resimlerdeki alyanslar çok hoş.
Bu fuarı gezmek eminim çok güzeldir. Smile Tanıtım için teşekkürler Hilmi abi.

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(02-08-2009, Saat: 0:15)kiday baksi yazdı: [Resim: gel3.jpg]

[Resim: gel5.jpg]

Bu gelinlik modellerini beğendim. Yüzükler de hoş görünüyor.
Güzel bir tanıtım olmuş. Alkis
İmkanımız olsa da gidip gezebilsek fuarı. SmileSmile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Paylaşımınız için teşekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Çok teşekkürler. Ellerinize sağlık. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Alkis Alkis

‎''Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir... Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak,yeterince sevmemişiz demektir... Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir...'' Tebrizli Şems

Ay tam benlikmiş ya, elbise, takı, toka. Biggrin Paylaşımın için teşekkürler Hilmi abi... Smile
Evlenmeden önce gezilmesi gereken bir fuar hepsi birbirinden güzel çok teşekkürler Hilmi Abi... Smile AlkisAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi