yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'de Korece Kursu (Ekim 2011) / Korean Course in Eskisehir (October 2011)

Eskişehir'de Korece Kursu / Korean Course in Eskisehir

[Resim: statuesejonglegrand.jpg]

Kurs Baslangıç Tarihi: Ekim ayı (Gün olarak daha sonra bilgi verilecek.)
Başvuru: Aliye TUNA
E-mail: [email protected]
GSM: 0554 990 78 98

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Insallah gidenler için faydali olur..Smile
Allah im çok sükürrrrr Smile katilmak için tam olarak ne yapmamiz gerekiyor çok mutlu oldum ya hayiflaniyodum diger yerlerde var es es ve adana da niye yok diye es es basliyo adana da baslayacak galiba yakinda Smile)
kurs sehrime geliyorSmile gerçekten gitmek istiyorum Smile
[Resim: tumblr_l8ll64thde1qzkh79o1_250.gif]

Jang Geun Suk
Lee Min Ho
Kim Hyun Joong
[/font]

Insallah okul zamanlarina uyar ve ücreti için erken bilgi verirlerse aileyi ikna etmek daha kolay olur o zamana kadar. Sad Daha ayrintili bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Simdiden tesekkür ederim. Smile
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

Ne zaman hala tarih belli degil mi?
[Resim: tumblr_l8ll64thde1qzkh79o1_250.gif]

Jang Geun Suk
Lee Min Ho
Kim Hyun Joong
[/font]

Sonunda Smile Katilmamiz için yapmamiz gerekenler nelerdir? Iletisim bilgilerinden ulasmamiz yeterli mi?
Tesekkürler. Smile
"Boyun eğmez de kadere; açılırsam denizlere sen olmadan, yalnızlık tek sevgilim olacağa benzer ışıksız geleceğimde. Ama yine de gel kollarıma. Ödülü ol bu yorgun denizcinin, sarhoş et varlığınla .."
ahh..biraz geç yanitliyorum sorularinizi bagislayin beni Sad
öncelikle kurs ücretsiz sevgili arkadaslarr sadece 2-3 haftada bir kurstaki kendi ihtiyaçlarimiz için 5tl para topluyoruz baska bir üzcret yok..bana iletisim bilgilerinizi iletirseniz eger kurs için yapilacak toplanti gününü ve saatini sizlere iletebilirim Smile birde lütfen gerçekten katilabilecek olan ismini yazdirirsa baskalarinin hakkini yemeyelim..ilginiz için hepinize teker teker tesekkür ederim ^^
kursun yeri hakkinda bilgi verir misiniz?
bu kursa bende katilmak istiyorum.ayrica kayit için son tarih var mi ekim ayinda herhangi bi gün gitsek kayit olabilir miyiz???
Eskisehirlilere yeni kurslari hayirli olsun. Super

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi