yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'de Korece Kursu (Ekim 2011) / Korean Course in Eskisehir (October 2011)
(24-09-2011, Saat: 12:59)greatest love yazdı: kursun yeri hakkinda bilgi verir misiniz?
bu kursa bende katilmak istiyorum.ayrica kayit için son tarih var mi ekim ayinda herhangi bi gün gitsek kayit olabilir miyiz???

Kurs ile ilgili bu hafta sonu bir toplantimiz var..Iletisim bilgilerim konuda mevcut bana ulasirsaniz detayli bilgiyi size verebilirim Shy
Ya ya, kurs ikinci kez açiliyor, kursun yeni açildigini zanneden insanlarla kayniyor burasi~
[Resim: unled1kz.jpg]

You need to be there for it to be a paradise; we can be together forever in this paradise.
kurs ne zaman basliyor arkadaslar ? ilginize tesekkürler simdiden.
kursun detaylarini ögrenmek ve hangi günler olacagini kararlastirmak için katilmak isteyenler 1 Ekim'de toplandik.Dün de derslere basladik. En yetkili ve tecrübeli kisi aramizda Aliye abla ondan bilgi alabilirsin diye umuyorum.
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

korece konusmak güzelde onu yazabilmek için kaç yil kursa gitmek lazim acaba Biggrin
gidenlere kolay gelsin Zuhaha

<3 Kim Hyun Joong <3
Seni bulacağım oğlum bekle 3-4 yıla Koredeyim Smile Smile
Tesekkürler Biggrin Ama yazmak daha kolay konusmak ve anlamak dahaaa zor Biggrin
ComeToMeDance yeah!!

Img-help 
bu kurs yeri tam olark nerde ailem sorn yaratti yeri belli olmadgindan bilgilendirir misniz acaba?
evet ya biri söyleyebilir mi nerde bu dernek bu kurs ben de gelmek istiyorum ama biri ayrintilari yazarsa sevinirim
hocalarin kendilerine ait ofisleri var. Baya bir katilimci oldu. Çok sicak bir ortam. Adresi yeni adalet sarayinin karsisindaki bir apartman dairesi. Eger detayli bir bilgi almak isterseniz Aliye abladan bilgi alin sayfanin basinda zaten iletisime gireceginiz kisi olarakta o gösterilmis. Mesaj yollayabilirsiniz. En kisa zamanda size geri dönecegini umuyorum Smile
ComeToMeDance yeah!!

(09-10-2011, Saat: 17:27)ilkay_26 yazdı: kursun detaylarini ögrenmek ve hangi günler olacagini kararlastirmak için katilmak isteyenler 1 Ekim'de toplandik.Dün de derslere basladik. En yetkili ve tecrübeli kisi aramizda Aliye abla ondan bilgi alabilirsin diye umuyorum.

ben temsilci arkadasa mail attim ancak kendisinden cevap gelmeyince vede burada paylasim olmayinca ertelendi zannetmistim.aslinda en garantili yol telefonla görüsmekti ama neyse saglik olsun.nasip degilmis demekki.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi