yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Endless Journey of Love / Aşkın Sonsuz Yolculuğu
Icon_arrow 
Endless Journey of Love/Aşkın Sonsuz Yolculuğu

[Resim: askinsonsuzyolculugu201.jpg]

Türü:Roman
Yazar: Elif Ocak
Yayıncı: Sahhaflar Kitap Sarayı

Bir Türk kızı ile Koreli Prensin aşkını anlatan bir roman...

Meyve, lezzetli ve tamamen yararlı bir besindir. Eminim onu tadıp da bir daha yemeyen insan çok az bir orandadır. Kimi erik yer, kimi elma ama mutlaka meyveyi tadan insan çoğunluktadır.

Kitap okumak da meyveyi tatmak gibidir. Ne kadar çok kitap okursan, o kadar çok meyve çeşidini tadarsın. Okuyacağınız bu kitapta tadılmayı bekleyen bir meyvedir aslında.

Daha yeni liseden mezun olan, genç bir yazarın elinden çıkan bu kitap; hayallerinin peşinden koşmaya çalışırken büyük ve imkansız bir aşka tutulan iki gencin ve arada kalan bir dostun hayatını anlatmaktadır. Ortadaki bir aşk üçgenidir. Ve önlerinde asmaları gereken, tüm dünya insanlarınca asılması imkânsız görünen engeller vardır. Ve sevinçler, coşkular, bitmek bilmeyen hüzünler Ve en önemlisi de bu aşk üçgenine rağmen dostluğun değerinin her zaman bilinmesi! Bu üç roman kahramanı büyük bir sınava tâbii tutulmuştur. Yaşadığımız her şey bir sınavdan ibaret değil midir aslında?

İki kitaptan oluşan serinin birinci kitabı olan Aşkın Sonsuz Yolculuğunu her yaştan insanın severek okuyabileceğine inanıyor ve bunu tüm kalbimle diliyorum.

Edebiyatımıza ve siz güzel insanlara faydalı olması dileğiyle

Elif Ocak

Bu kitap ile internette karşılaştım ve paylaşmak istedim, yorumlar çok güzeldi okuyanlar çok beğenmiş. Daha okuyamadım ama en kısa zamanda temin edip okuyacağım. Smile
Her Hayalin Kapısında Bir Hayalet Bekler..

Kim Jeong Hoon Fan Kulübü
Kitabı çok sevdim mutlaka okumalıyım. Tanıtım için çok teşekkürler eline sağlık. Onay
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ehem. Türk kızı mı? Bizden birinin hikayesi yani. Biggrin
Güzel bir konusu var. Okumaya değer bence. Onay
Sağol elce. Opucuk

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Güzel bir kitaba benziyor merak ettim okumayı çok isterim, teşekkür ederiz tanıtım için. Alkis Konusu da ayrıyeten çok güzelmiş. Onay
Vay be!
Nereden aklına gelmiş yazarın acaba bu konu. Mümkün olsa en kısa zamanda okumak isterim. Tanıtım için teşekkürler.
Evet çok güzel bir kitaba benziyor.
İnşallah en yakın zamanda alıp okuyacağım.
Kitabı tanımamıza vesile olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederim.
Paylaşım için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben ne zamandır böyle bir kitap arıyordum ve senin sayende buldum. Paylaşım için çok çok teşekkür ederim. Smile

Geri Döndüm

Canım tanıtımiçin çok teşekkürler.
İnşallah birgün okurum bu kitabı. Smile
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Bu yazar da bizden sanırım. Biggrin Bulursam okumak isterim.Tanıtım için teşekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi