yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EnCyber Sitesinde Türkiye Tanıtımı / Turkey Overview in the EnCyber Website
(24-12-2009, Saat: 16:40)desertrose yazdı:
(24-12-2009, Saat: 16:18)Melissaa yazdı: Burada konuyu görünce siteyi ben de gezdim.
Türkiye tanitimini inceledim...
Çok da kötü tanitmamislar. Ayrintilar çok fazla.
Çanakkale Truva Ati, Hattusas, Pamukkale, Ankara, Göreme ve Kapadokya, Safranbolu, Sivas Divrigi, Nemrut Dagi, camiler, parklar, müzeler vs. vs.
Bunlarin hepsi orada tanitilmis ve anlatilmis... Onay

Ayrica bizim ülkemiz hiç de küçümsenecek ve kötülenecek bir ülke degil. Stratejik ve jeopolitik önemi, madenler, dört mevsimin yasanmasi vb. gibi tüm özellikler bakimindan gayet güzel bir ülke Türkiye. Onay

Melisa ben de siteye girdim ama tanitim sayfasini bulamadim, nereden girmem gerekiyor? Yardimci olabilir misin? Smile

Paylasim için tesekkürler. Onay PerSpEcTiF emegine saglik canim. Smile

Sitenin linki için tiklayiniz.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Resmi Dile Türkçe, Arapça ve Kürtçe yazmislar..

[Resim: 93094642.jpg]
(24-12-2009, Saat: 19:39)PerSpEcTiF yazdı: Resmi Dile Türkçe, Arapça ve Kürtçe yazmislar..

[Resim: 93094642.jpg]

Yok artik!
Haha Arapça ve Kürtçe yakinda Ingilizce falan da olur. ;)
Ama yine de ülkemizi tanitmalari çok güzel.
Paylasim için tesekkürler.
Ayrica Türkiye çok güzel bir ülke.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Gerçekten bizi tanitmalari güzel onlar da bizi fark etmisler. Biggrin Abaza
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Chivas. Biggrin Güzel paylasim. Smile Tesekkürler. Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Biraz daha modern bir sekilde tanitilabilirdik. Bizim çok daha güzel yerlerimiz var.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

Bir Arap ülkesi gibi tanitmislar ülkemizi. Dil konusuda büyük ayip tabii ki de...

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Tanitimi Çok Ayrintili Yapmislar... Onay

>>> Kapadokya (Nevsehir)

>>> Nemrut (Adiyaman)

>>> Safranbolu (Karabük)

>>> Istanbul Tarihi Alanlari

>>> Xanthos-Letoon (Antalya ve Mugla)

>>> Truva (Çanakkale)

>>> Hattusas (Çorum)

>>> Pamukkale (Denizli)
Dogal güzellikler ile turistik yerlerin tanitiminda sikinti yok. Fakat bazi noktalar bizi tam anlamiyla yansitmiyor. Bu yüzden asil sorun kendimizi dogru tanitamamamizdan kaynaklaniyor.

Türkiye logosuna sahip olmak tek basina anlamsiz. Türkiye'nin yurtdisindaki elçilik, büyükelçilik ve konsolosluklarin kültür ile ilgili ateselikleri / departmanlari bu konuda ciddi görevler üstlenmeli. Yurtdisinda Türk Dernegi adi altinda ne kadar saglikli tanitim faaliyetleri yürütülüyor bu da ayri bir durum. Durtuk

Dünyanin neresinde olursa olsun yapilan genis katilimli turizm fuarlarina Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanligi basta olmak üzere Türkiye'nin önde gelen turizm sirketleri ile hava ve kara yolcu tasima firmalari katilmali. Hatta diplomatik iliskinin boyutuna göre yurtdisinda daimi turizm ofisleri de açilmali. Onay

Böylece döviz girdisi saglamaktan çok, kendimizi dogru tanitma sansini bulmus oluruz.

Yine de tanitim için tesekkürler. Smile
Valla daha güzel bölgelerimizi tanitabilirlerdi diyorum ben... SmileTürkiye bu degil...
Konu için tesekkürler... Smile
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi