10-04-2009, Saat: 23:43
joo ji hoon
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
|
En Sevdiğiniz Koreli Aktörler?
|
|
19-04-2009, Saat: 18:43
Kim Bum,Kim Joon,Se7en..
tabiki de Gong Yoo bir arkadasimin tavsiyesi ile Coffee Prince yi izledim ve o andan itibaren bagimli falan oldum adama
19-04-2009, Saat: 22:16
tabi ki yi san.. askim o benim.ondan yakisiklisi yok.ama bi de song il var tabi.o da çok yakisikli ve tatliiiii.herkese fanlarinda basarilar dilerim .umarim herkesin dilekleri gerçek olurr.
20-04-2009, Saat: 20:54
sadece ve sadece tek askim : Lee Seo Jin
Sarayin rüzgari dizisi ile kesfettim izlenmesini tavsiye ettigim dizileri: Lovers Freeze Yisan Phoneix ve Damo hepsi birbirinden güzel )
21-04-2009, Saat: 21:47
Sadece Song il Gook...
dermisim Neden sadece o olsun ki?Jumong dizisinden tanidigim ve sempati duydugum kisiler. Song il Gook en basta olmak üzere,Han hye hin,Sang (Yesoya),Kim Soung Soo (Daeso),Yeomyull,Hemoso,General Hokçi rolündeki sahis,Ho min,Marii,Soryong ve Yontebal... Isimlerini bilmediklerimi dizideki adiyla yazmak zorunda kaldim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
07-05-2009, Saat: 23:52
tabiki SONG IL GOOK .....
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...
08-05-2009, Saat: 19:04
tabi ki de yoon enun hye
![]() ![]() düslerimin prensiyle kesfettim ve bnm favori dizimdi keske bitmeseydi:img-cray: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|