29-01-2011, Saat: 14:03
big bang tell me goodbye
|
En Sevdiginiz Korece Sarkilar
|
|
29-01-2011, Saat: 14:03
big bang tell me goodbye
30-01-2011, Saat: 20:53
BIGBANG- Let Me Your Voice,
BIGBANG- Go, SS501- You Are My Heaven, SS501- Love Ya. Daha çok var da simdi aklima bu kadar geldi.
You Came From Stars ~~ __________ BF sever! 'ㅅ'
03-03-2011, Saat: 1:12
T-ara I go crazy because of you
T-ara Ya Ya Ya T-ara why are you being like this T-ara like the first time T-ara Bo peep bo peep T-ara TTL T-ara Lies T-ara apple is a ss501 song calling for you SNSD tell me your wish Shinee Hello ![]() Hey Ahjussii!! Na ramyunu keraan! Cry Cry *Jiyeon
03-03-2011, Saat: 1:14
Su aralar Dream High OST'leri süper.
'If I'm louder; Would you see me? Would you lay down in my arms and rescue me? Cuz we are the same.. I can't love you more than this'
Bu siralar varsa yoksa BIGBANG
ama yaninda baska sarkicilar dinliyorum tabikide BIGBANG - Tonight BIGBANG - Cafe (cok begeniyorum bu sarkilarini) BIGBANG - Thank You & You (Intro gerci ama kisa olmasina ragmen cok hos) MBLAQ - Again MBLAQ - You 5Dolls - It´s You Kahe (After School) - Come Back You Bad Person Son Dam Bi - Can´t You See Insooni - Uppercut (Feat.Supreme Team) (herkese tavsiye ederim bu sarkiyi) Kan Mi Youn - Crazy (bu siralar yine dinler oldum) Kan Mi Youn - Paparazzi Kan Mi Youn - Sunshine (Feat. 2PM Junsu F.Cuz - Boy Meet Girl DNT - Knock Knock Code-V - Addiction bukadar
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
03-03-2011, Saat: 1:43
Super junior-sorry sorry
Super junior-super gril Super junior-bonamana (süper bir sarki,insanin içini kipir,kipir ediyor.favorilerimden bir tanesi) ![]() Shinee-hello Shinee-replay Shinee-best place Dbsk-she simdilik bu kadar ![]() Dbsk-keep your head down Boa-game Boa-copy & paste Park hyo shin-i love you
08-05-2011, Saat: 22:45
O kadar düsündüm hangisini daha çok seviyorum diye?
Ama bulamadim. Hepsinin yeri bende ayri. Goong müzikleri ilk göz agrilarim. Playful Kiss Hello My Teacher vs vs.. ayrim yapamiyorum ![]()
Aşkın başkenti Paris'miş. Bu yüzdenmiş demek ki; sana fransız kalışlarım...
09-05-2011, Saat: 12:49
BIG BANG - We belong together
BIG BANG - Forever with you TOP - Turn it up 2PM - Bütün sarkilari. Kan Min Youn - Paparazzi / Going Crazy / Sunshine B1A4 - OK / Remember TOP - Big Boy G Dragon(feat CL, Tiger JK and rihanna) - Leaders San E - Outsider f (x) - Danger Outsider - Hepsini begeniyorum Beak Ji Young feat Teakyeon - .... G-Dragon feat Flo Rida - Heartbreacker MBLAQ - Stay Tean Top - Supa Luv Kenvo - neredeyse hepsi ![]() Big Bang - Halleluya BIG BANG - Love Song Super Junior - Bütün sarkilar (neredeyse hepsi) Athena OST ![]() simdilik bu kadar Daha da yazmak isterdim ama aklima gelmiyor baska ![]() SMILE :D
19-05-2011, Saat: 22:05
SS501 tüm sarkilari
![]() BigBang - love song 2ne1 - lonely BoA - copy paste U kiss - 0330 snsd - run devil run
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|