18-12-2010, Saat: 23:48
Lee Min Ho / 이민호 Personal Taste

Kim Hyun Joong / 김현중 Playful Kiss

Jang Geun Seok / 장근석 Marry Me, Mary!

Kim Hyun Joong / 김현중 Playful Kiss

Jang Geun Seok / 장근석 Marry Me, Mary!

En Iyi Erkek Oyuncu / Best Actor
|
18-12-2010, Saat: 23:48
![]() ![]() Kim Hyun Joong / 김현중 Playful Kiss ![]() ![]() Jang Geun Seok / 장근석 Marry Me, Mary! ![]() ![]()
19-12-2010, Saat: 1:11
(18-12-2010, Saat: 22:40)yngn yazdı: tartismasiz geun seok mimikler bakislar resmen oynuyor sapka çikarmak lazim bence lee min ho 2.sirada olmali çünkü performansi geun seok tan çok daha düsük Karsilastirma yeri degil burasi sevdigin begendigin oyuncuyu övüp oy verebilecegin bir yer GeunSuku begeniyorsun demekki onu övüp oyunu verirsin MinHo'yu niye karistiriyorsun ise.Suan KimHyunJoong önde zaten MinHo 2.sirada. Düsügü anladimda çok daha düsük diye üzerinde durarak resmen onu küçümsüyorsun GeunSuk'un performansi çok daha iyi bence desen bunuda anliyacagim.Kendi sevdigini övüp diger kisiyi yeremezsin MinHo'nun performansi gayet mükemmel hatta bence o kadar mükemmel ki bir yazarin begenisini kazanacak kadar.City Hunter, Tsukasa Hojo tarafindan yazilmis olan çok popüler bir Japon mangasiydi. Bu mangaya bir TV dizisi içinde birçok teklif gelmesine ragmen, City Hunter asla dizi yapilamadi çünkü yazar manganin mükemmel olmasi için birkaç talebi vardi.Fakat, nihayet yazarin taleplerini Lee Min Ho karsilamayi basardi. (Bu aydinlatici olmustur umarim) Lütfen yönetici arkadaslarim sayfadaki böyle küçümsemeli karsilastirmalari silermisiniz?
19-12-2010, Saat: 2:55
Kim Nam Gil / 김남길 Bad Boy
Jang Hyuk / 장혁 The Slave Hunters Lee Min Ho / 이민호 Personal Taste ![]()
19-12-2010, Saat: 3:15
(19-12-2010, Saat: 1:11)leeseo-jin yazdı:(18-12-2010, Saat: 22:40)yngn yazdı: tartismasiz geun seok mimikler bakislar resmen oynuyor sapka çikarmak lazim bence lee min ho 2.sirada olmali çünkü performansi geun seok tan çok daha düsük öncelikle ben sadece fikrimi belirttim fazla tepki göstermene açikçasi biraz kirildim.lee min ho'dan beklentilerim boys over flowers'tan sonra daha büyüktü.(çünkü gerçekten bof'ta kendisine hayran kalmistim.)beni personal taste ile hayalkirikligina ugratti diyebilirim.Sanirim bu sekilde yazsaydim böyle bir tepkiyle karsilasmazdim.Bundan sonra yorumlarimda daha fazla ayrintiya girecegim.Uyarin için tesekkürler
19-12-2010, Saat: 12:29
(19-12-2010, Saat: 3:15)yngn yazdı:(19-12-2010, Saat: 1:11)leeseo-jin yazdı:(18-12-2010, Saat: 22:40)yngn yazdı: tartismasiz geun seok mimikler bakislar resmen oynuyor sapka çikarmak lazim bence lee min ho 2.sirada olmali çünkü performansi geun seok tan çok daha düsük Sana dün özel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluydu sert tepki verdiysem üzgünüm deyip nedenini yazdim mesaj kutunu rica etsem bosaltirmisin? Personal Taste'in konusu çok farkliydi himm demek sen performansini düsük buldun çok sasirdim çünkü herkes performansinin bof'a göre çok iyi oldugu yönde hemfikirdi. Sanirim dizinin konusunun farkli olmasi seni etkiledi yada sen gerçekten düsük buldun sasirdim dogrusu. Bu arada biraz ayrintiya girsen iyi olur yorumlarda gerçekten çünkü önceki yorumda ben MinHo'yu küçümser gibi bir algi aldim.
19-12-2010, Saat: 18:13
![]() Kim Hyun Joong / 김현중 Playful Kiss ![]()
22-12-2010, Saat: 18:51
Kwon Sang Woo / 권상우 Daemul
Ji Jin Hee / 지진희 Dong Yi Kim Nam Gil / 김남길 Bad Man diyorum. ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|