En Güzel Photoshopu Ben Yaparım diyorsanız;İşte size eğlence tarzında bir yarışma.
İlk olarak ben yapılamasını istediğim bir materyal koyacağım.(Arka plan,Brush,Texture, Resim vs.)Daha sonra yarışmaya katılacak olanlardan da bir photoshop yapmalarını isteyeceğim.(Walpaper,İmza ve Avatar) Yarışma her zaman Pazartesi açılacak ve katılmak isteyen arkadaslarda Diğer Pazartesi günü yaptıklarını mesaj olarak konuya paylaşacaklar.Bende oylanmak üzere yarışmayı açacağım ve 1.olan arkadaşımızda Pazartesi günü hazırladığı metaryellerini konuda paylaşacak ve yarısmamız böylece devam edecek.
Önemli
-Katılacak arkadaşlar konulan materyallerden başka bir şey kullanmadan çalışmalarını yapacaklar.(Yazı fontu ve PSD hariç)
-Sizden ricam yarışmaya katılmanız.Eminim çok güzel eğlenceli bir yarışma olur.
Bana bu konuyu açmamda fikir veren gülnus'a teşekkürler.
1.Yarışma Linki
2.Yarışma Linki
3.Yarışma Linki
4.Yarışma Linki
5.Yarışma Linki
6.Yarışma Linki
7.Yarışma Linki
8.Yarışma Linki
9.Yarışma Linki
10.Yarışma Linki
11.yarışma linki.
12.Yarışma linki
13.Yarışma Linki.
14. Yarışma Linki
15. Yarışma Linki
16.Yarışma Linki
17. Yarışma Linki
18. Yarışma Linki
19. Yarışma Linki
20. Yarışma Linki
21. Yarışma Linki
22. Yarışma Linki
İlk olarak ben yapılamasını istediğim bir materyal koyacağım.(Arka plan,Brush,Texture, Resim vs.)Daha sonra yarışmaya katılacak olanlardan da bir photoshop yapmalarını isteyeceğim.(Walpaper,İmza ve Avatar) Yarışma her zaman Pazartesi açılacak ve katılmak isteyen arkadaslarda Diğer Pazartesi günü yaptıklarını mesaj olarak konuya paylaşacaklar.Bende oylanmak üzere yarışmayı açacağım ve 1.olan arkadaşımızda Pazartesi günü hazırladığı metaryellerini konuda paylaşacak ve yarısmamız böylece devam edecek.
Önemli
-Katılacak arkadaşlar konulan materyallerden başka bir şey kullanmadan çalışmalarını yapacaklar.(Yazı fontu ve PSD hariç)
-Sizden ricam yarışmaya katılmanız.Eminim çok güzel eğlenceli bir yarışma olur.
Bana bu konuyu açmamda fikir veren gülnus'a teşekkürler.

1.Yarışma Linki
2.Yarışma Linki
3.Yarışma Linki
4.Yarışma Linki
5.Yarışma Linki
6.Yarışma Linki
7.Yarışma Linki
8.Yarışma Linki
9.Yarışma Linki
10.Yarışma Linki
11.yarışma linki.
12.Yarışma linki