yukari
Anket En çok hangi çifti beğeniyorsun?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yoosu
14.14%
27 14.14%
Jaeho
29.84%
57 29.84%
Jaemin
15.71%
30 15.71%
Minsu
3.66%
7 3.66%
Jaesu
6.28%
12 6.28%
Junho
4.71%
9 4.71%
Hochun
9.42%
18 9.42%
Jaechun
16.23%
31 16.23%
Toplam: 191 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Çok Hangi Çifti Beğeniyorsunuz?
ben jamine verdim çünkü max ile hero bir arada olunca çok fazla komik oluyorlar en çokta hero komik oluyor .bu yüzden ben oyumu jamine verdim
Simdi ben Bu Gurubu tanidim taniyali... Jaeho..!! Kalp
Çok çok iyi anlasdiklarini biliyorum .. !!
Hatta evlediler Diye haberler Bile yapildi ..!! Ama gerçek Diil Tabikide.. Biggrin
Ama hala bazilari Öle saniyor ...!!
Neyse ben onlari çok seviyorum çok iyi arkadaslar Dostlar Smile
Ama hepsinide SeviYorum ben ...!! Hepsi ayri ayri Bisey benim için SmileSmileSmileSmileSmileSmile Kalp
[Resim: 507.gif]
NobodyCanStopMeToSayİLoveYou

Hero FanClup ~ DBSK AİLESİ ~

[Resim: qsjzohedn76bv9gjae2t.gif]

jaeho tabikide...ama ark. konusuna gelinire junsuyla micky daha yakinlar. ama nedense heroyla yunhoyu yan yana görmek beni mutlu ediyor ondn onlara verdim Abaza

paylasim için sagolSmile
�°o.O Gong Yoo fan clup O.o°�.
Kizlar neden bilmiyorum, ama ben Jeaho couple'a hic isinamadim.
Cunki hayran oldugum ilk zamanlarda her Jaejoongla Yunhonun oldugu foto yada videonun altina hayranlar sanki ask yasiyorlarmis gibi birseyler yaziyorlardi. Ben onlari sadece iki dost,kardes gibi goruyorum.
Hem bence Jaechun couple birbirleriyle daha yakinlar. Bazi ciktiklari programlarda bunu gorebiliyoruz, anlatiyorlar, Gecenin bi saati Han river'a gittik, baska bi gece icmeye gittik, felan. Bence onlar birbirlerine en iyi anliyorlar, yani dertlesmek amaciyla.
Ankete gelirsek ben Minsu couple dedim, cunki onlar konusmaya basladimi ben resmen kopuyorum. Heleki Changmin'e dikkat ediyorum Junsu ne derse desin Changmin hep guluyo. Atismalari felanda cok komik.
Bence hepsi birbiryle cok iyi geciniyor, ama arada tabiki bir fark olacaktir.
Bakmadiysaniz All about DBSK 2' yi mutlaka izleyin:d
(11-02-2009, Saat: 18:25)Jae yazdı: Kizlar neden bilmiyorum, ama ben Jeaho couple'a hic isinamadim.
Cunki hayran oldugum ilk zamanlarda her Jaejoongla Yunhonun oldugu foto yada videonun altina hayranlar sanki ask yasiyorlarmis gibi birseyler yaziyorlardi. Ben onlari sadece iki dost,kardes gibi goruyorum.
Hem bence Jaechun couple birbirleriyle daha yakinlar. Bazi ciktiklari programlarda bunu gorebiliyoruz, anlatiyorlar, Gecenin bi saati Han river'a gittik, baska bi gece icmeye gittik, felan. Bence onlar birbirlerine en iyi anliyorlar, yani dertlesmek amaciyla.
Ankete gelirsek ben Minsu couple dedim, cunki onlar konusmaya basladimi ben resmen kopuyorum. Heleki Changmin'e dikkat ediyorum Junsu ne derse desin Changmin hep guluyo. Atismalari felanda cok komik.
Bence hepsi birbiryle cok iyi geciniyor, ama arada tabiki bir fark olacaktir.
Bakmadiysaniz All about DBSK 2' yi mutlaka izleyin:d

katiliyorum sana çok ii anlaatmissin durumu Biggrin zatn tatile flnda micky le jae hep beraber gidiolarmis...

jaeHo...Onay
favorim jaeho bence onlar süper ikili onlari beraber gördügümde içim isiniyo resmen ama dediklerinize de katilmiyor degilim hero ve u-know un oldugu her yerde mutlaka bir dedikodu çikiyor heryere kalpler falan çiziliyo ayip denen bisi var ama ben yine de onlari kardes gibi görüyorum aslinda 5i de benim gözümde superbrothers :muzikgurubu: :amnlasma: Opucuk
bence hepsi birbiriyle çok samimi ve iyi arkadaslar(allah ayirmasinBiggrin) ama bence max ve hero biraz daha iyi arkadaslar gibi geliyor emin degilim SmileSmile
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
enistemle askim Kalp Biggrin jaejoong-yunho

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi