yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empress Chun Chu/천추태후 (2009)
Cast süper özellikle de Kim So Eun varmis izlemem mi ? Biggrin Ama basroldeki kadini Madam Jami olarak tanidigim için yüz ifadesi bana hep kötü karakter olarak yansiyor bakalim rolüne adapte ne denli olabilmis merak ettim dogrusu.
Proud to be an ELF
Elinde Türkçe altyazili olan varsa ve bizimle paylasirsa çok güzel olur arkadaslar....
Ben dün izlemeye basladim bu diziyi 5. bölümdeyim. Ilk izledigimde pek bir sey anlayamamistim çünkü birinci bölümün çogunda savas sahneleri var ama daha sonraki bölümlerde olaylari anlayabilliyorsun. Çok begendim tarihi dizileri izlemekten hoslanirim zaten bir de Boys Over'dan tanidigimiz Ga Eul imparatoriçenin gençligini oynuyor. Boys Over'dan daha etkileyici bir oyunculugu var bu dizide çok begendim. Su an 5. bölüme kadar altyazisi çikti izlemek isteyen arkadaslar ezgidiziden izleyebilirler tavsiye ederim herkes izlesin.
Gianna jun fan club
Paylasim için tesekkürler. Onay
Güzel bir diziye benziyor trt yayinlayabilir.
14. bölümünü izlemis bulunuyorum çok güzel bir dizi olaylar çok akici bir sekilde ilerliyor izlerken sikilmiyorum herkese izlemesini tavsiye ederim.
Gianna jun fan club
Bu diziyi izlemeye baslayacagim tam benim tarzim. Biggrin
Konu için tesekkürler.

Çok güzel bir dizi 48. bölümdeyim harika bir dizi Yi San'in çocuklugu var dizide oda süper oynuyor.
Çok merak ettigim bir dizi Chae Si Ra 'da oynuyormus iyi bir performans sergilemistir bence. Onay
Tanitim için tesekkürler. Alkis
56.bölümdeyim altyazinin çikmasini bekliyorum..
Boys Over Folwers Fan Club

Slave Hunters ( Chuno) Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi