yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 81. Bölüm (FİNAL)
bir dizinin sonuna geldik masallah ewt çogu sayfalarda tartisilan konuyla ilgili bende yorum yapmak istiyorum ben bu dizinin basinda jumong ile sosononun birlikte olmasini çok istiyordum ama bir süre sonra yesoyayla karsilasti ve olaylarin ilerlemesiylede yesoyayla evlendi dizinin sonuna kadar sosononun bütün yaptigi emeklere karsi tahtin onun olmasini isteyenler var onlara hak weriyorum ama ben bu tahtin yesoyanin olmasi gerektigini düsünüyorum ve simdi bir açidanda düsünürsek insan öz oglunami tahti birakicak yoksa kendi çocuklari gibi yetistirmis üvey ogullarinami? veliaht prenslik yurinin olduguna göre yesoyanin da kraliçe olmasi gerekiyor benim görüsüm ama sosononun yeni bir ülke daha tek basina kurmasi gerçekten çok etkiliyici en azindan bir sorunu daha çözerek kendini gösterdi
bugüne kadar özet ve resimler dahil emegi geçen herkese tesekkür ederim
sosononun ne kadar büyük bir insan oldugunu jumong a ülkeyi kurarken yaptigi yardimlarin aynisini iki oglu içinde yapti onlara ülke kurdu ne becerikli ve zeki bir kadin oldugunu gördük.
SARAYDAKİ MÜCEVHER HER AKŞAM SAAT 20,15 MELTEM TV.DE YİNE SEVENLERİYLE BİRLİKTE.
Son bölüme kadar Buyeong kahramanlarimizin karsisina çikar diye bekledim, maalesef bir daha gözükmedi...
(21-06-2009, Saat: 15:55)kiday baksi yazdı: Son bölüme kadar Buyeong kahramanlarimizin karsisina çikar diye bekledim, maalesef bir daha gözükmedi...

Yazik kizcagaz kayboldu gitti..Smile
Oyi'de ona asikti..Oyi hala bekar..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

(21-06-2009, Saat: 15:58)papatya yazdı:
(21-06-2009, Saat: 15:55)kiday baksi yazdı: Son bölüme kadar Buyeong kahramanlarimizin karsisina çikar diye bekledim, maalesef bir daha gözükmedi...

Buna anlam vermek çok güç,basindan beride anlayamadim.Seneryoyu yazarken saçmalamislar biraz.Yahu bi kizcagiz bukadar takinti yapilir mi?O zamanlar teknoloji falanda yok öyle telefonla msn ile görüsseler Biggrin

Sen koskoca Damul ordusunun bas komutani ol,hala Buyong'u unutama,evlenme,hala onun yasini tut olacak is mi,Buyong'un onu bekledigini de hiç sanmiyorum Gozlukgulmek
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(21-06-2009, Saat: 16:34)Anatoliana yazdı:
(21-06-2009, Saat: 15:58)papatya yazdı:

Buna anlam vermek çok güç,basindan beride anlayamadim.Seneryoyu yazarken saçmalamislar biraz.Yahu bi kizcagiz bukadar takinti yapilir mi?O zamanlar teknoloji falanda yok öyle telefonla msn ile görüsseler Biggrin

Sen koskoca Damul ordusunun bas komutani ol,hala Buyong'u unutama,evlenme,hala onun yasini tut olacak is mi,Buyong'un onu bekledigini de hiç sanmiyorum Gozlukgulmek

Evet haklisin kiz zaten Jumong'a asikti Oyi kendi kendine gelin güvey oluyordu..Evlenmistir yazik ya..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Ya arkadaslar ben sizden bisey rica edicem.Ya bu Han Hye Jin ile Kim Seung-soo nun "You are a star" veya "You are star" yada My Love My Star veya My Star My Love isminde bir dizileri var.Dizinin adinin gördügüm her seklini yazdim adinin tam olarak hangisi oldugunu bilmiom.Korea-fanstaki oyuncu tanitimlarinda yanlis hatirlamiosam "You are a star" diye geçiodu.Youtubeda da sanirsam "My Love My Star "diye geçiodu. ben youtube den ilk iki bölümünü izledim ama devamini bulamadim ve dizide çok güzele benziodu.Ya acaba o diziyi bulan biri olursa lütfen bana haber versin.Çatlicam meraktan .Ikinci bölümde hani tam yerinde bitti en heyacanli yerindeBiggrin
Özellikle adminlerimizden rica ediyorum ben birçok yere baktim ama bulamadim onlar çogu siteyi biliolar,daha ayrintili arastirma yapabiliolar hani eger mümkünse çok sevinirim.
Korecesine bile raziyim.Ingilizce Alt yazili,korece,ingilizce,türkçe alt yazili hiç farketmez.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(21-06-2009, Saat: 18:46)ddeerryyaa yazdı: Ya arkadaslar ben sizden bisey rica edicem.Ya bu Han Hye Jin ile Kim Seung-soo nun "You are a star" veya "You are star" yada My Love My Star veya My Star My Love isminde bir dizileri var.Dizinin adinin gördügüm her seklini yazdim adinin tam olarak hangisi oldugunu bilmiom.Korea-fanstaki oyuncu tanitimlarinda yanlis hatirlamiosam "You are a star" diye geçiodu.Youtubeda da sanirsam "My Love My Star "diye geçiodu. ben youtube den ilk iki bölümünü izledim ama devamini bulamadim ve dizide çok güzele benziodu.Ya acaba o diziyi bulan biri olursa lütfen bana haber versin.Çatlicam meraktan .Ikinci bölümde hani tam yerinde bitti en heyacanli yerindeBiggrin
Özellikle adminlerimizden rica ediyorum ben birçok yere baktim ama bulamadim onlar çogu siteyi biliolar,daha ayrintili arastirma yapabiliolar hani eger mümkünse çok sevinirim.
Korecesine bile raziyim.Ingilizce Alt yazili,korece,ingilizce,türkçe alt yazili hiç farketmez.
Belki yardimi olur bildigim kadariyla dizi KBS kanalinin veya KBS1 Kanalinin dizisi.Çünkü galiba KBS kanalinin birçok alt kanali var.Dizinin çekildigi yilda 2004-2005 sezonu olmasi lazim.2006 da olabilir ama.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
çok güzel bi diziydi son 20 bölümü izlemesemde burdan takip ettim herkese selamlar kendinize iyi bakin Allahrazi
Aglama :aglama ayyy bitiyoooo olamaz Aglama bitme lütfen :aglama nese trt yeni bi diziyle bu üzüntümü sevince çevire bilir tabi saraydaki mücevher der sonra BiggrinSmileBiggrinSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi