yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 78. Bölüm
Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yettiAglama
Tesekkürler özet ve resimler için Tugba..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Özet , resim ve fragman için tesekkürler Tugba abla.. Smile
özet ve resimler için tesekkürler tugba.
sosono ne kadar asil ve iyi biri.hayran kaldim.ne kadar üzülmüs.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
(16-06-2009, Saat: 18:01)sunshine yazdı: Izledim ben..Kesinlikle içten söylüyor.

Öyleyse eger simdiden taktir etmeye baslayayim onu.. Yapmasi gereken davranis da oydu zaten.. Ve gerekeni yapmis.. Alkis

(16-06-2009, Saat: 18:02)papatya yazdı: Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yettiAglama

Evet yaa.. Herkes agliyormus özet de yazdigina göre. Bizde aglayacagiz sanirim..
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Özet ve resimler için çok tesekkürler Smile Çok güzel olmus Smile Izlemis kadar oldum Smile

Soseono'yu takdir etmek gerekir Smile
Yesoya umarim çabucak iyilesir Smile
Yuri(cigim)'i kurtarmalarina çok sevindim Biggrin

Bu bölümü sabirsizlikla bekliyorum Smile .
Bölümler ilerledikçe heyecan artiyor.Smile

Özet ve resimler için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(16-06-2009, Saat: 18:07)Melissaa yazdı:
(16-06-2009, Saat: 18:01)sunshine yazdı: Izledim ben..Kesinlikle içten söylüyor.

Öyleyse eger simdiden taktir etmeye baslayayim onu.. Yapmasi gereken davranis da oydu zaten.. Ve gerekeni yapmis.. Alkis

(16-06-2009, Saat: 18:02)papatya yazdı: Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yettiAglama

Evet yaa.. Herkes agliyormus özet de yazdigina göre. Bizde aglayacagiz sanirim..

Simdiye dek üç tane Kore dizisinde agladim ben,onlardan biride Jumong oldu..Bu Kore dizleri beni çok aglatiyor ya..Diziyi izlerken dünyadan kopuyorum hatta tv nin sesi sonlarda nerdeyse tv patlayacakSarhos. Bugün kapinin zili çaliyor ben zor duydum hani müziksiz sahnede oda..BiggrinSarhos
Song II Gook Ve Papatya

tugba özet ve resimler için tesekürler eline yüregine saglik yarin yuri ve yesoya yi bir arada görecegiz sosone herzaman takdir ettim simdi dahada takdir ediyorum cok ince davranyor kralilçeligi bile redediyor
Off Müthis bir bölüm olacak. Daha özeti okurken gözlerim doldu.Aglaelsalla Resimler ve Özet için tesekkürler..!

özet ve resimler için tesekkür ederim.heyecani kaçmasin diye özetleri okumazdim .resimlerede hizli bir sekilde bakar geçerdim.ama son üç bölümdür bende soluksuz özetleri okuyorum.verdiginiz bütün emeklere tekrar tesekkür ederim.Alkissanirim halen sosonanin nasil bir karakteri oldugunu anlamayan arkadaslarimiz var.sosona asla kendi çikarina degil karsidaki insanlarida düsünerek hareket eden erkek gibi bir kadin.Onay

TÜRKİYE ℂ⋆

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi