16-06-2009, Saat: 18:02
Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yetti
Tesekkürler özet ve resimler için Tugba..

Tesekkürler özet ve resimler için Tugba..

Song II Gook Ve Papatya
Efsane Prens ( Jumong ) 78. Bölüm
|
16-06-2009, Saat: 18:02
Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yetti
![]() Tesekkürler özet ve resimler için Tugba.. ![]()
Song II Gook Ve Papatya
16-06-2009, Saat: 18:03
Özet , resim ve fragman için tesekkürler Tugba abla..
![]()
16-06-2009, Saat: 18:04
özet ve resimler için tesekkürler tugba.
sosono ne kadar asil ve iyi biri.hayran kaldim.ne kadar üzülmüs.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın birgün yalan söyleyeceksen eğer bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor.... shin&chae kyung
16-06-2009, Saat: 18:07
(16-06-2009, Saat: 18:01)sunshine yazdı: Izledim ben..Kesinlikle içten söylüyor. Öyleyse eger simdiden taktir etmeye baslayayim onu.. Yapmasi gereken davranis da oydu zaten.. Ve gerekeni yapmis.. ![]() (16-06-2009, Saat: 18:02)papatya yazdı: Anlasilan yarin yine bize aglamak düsüyor..Resimler bile beni etkilemeye yetti Evet yaa.. Herkes agliyormus özet de yazdigina göre. Bizde aglayacagiz sanirim..
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
16-06-2009, Saat: 18:13
Özet ve resimler için çok tesekkürler
![]() ![]() ![]() Soseono'yu takdir etmek gerekir ![]() Yesoya umarim çabucak iyilesir ![]() Yuri(cigim)'i kurtarmalarina çok sevindim ![]() Bu bölümü sabirsizlikla bekliyorum ![]()
16-06-2009, Saat: 18:30
Bölümler ilerledikçe heyecan artiyor.
![]() Özet ve resimler için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
16-06-2009, Saat: 18:36
(16-06-2009, Saat: 18:07)Melissaa yazdı:(16-06-2009, Saat: 18:01)sunshine yazdı: Izledim ben..Kesinlikle içten söylüyor. Simdiye dek üç tane Kore dizisinde agladim ben,onlardan biride Jumong oldu..Bu Kore dizleri beni çok aglatiyor ya..Diziyi izlerken dünyadan kopuyorum hatta tv nin sesi sonlarda nerdeyse tv patlayacak ![]() ![]() ![]()
Song II Gook Ve Papatya
16-06-2009, Saat: 19:04
tugba özet ve resimler için tesekürler eline yüregine saglik yarin yuri ve yesoya yi bir arada görecegiz sosone herzaman takdir ettim simdi dahada takdir ediyorum cok ince davranyor kralilçeligi bile redediyor
16-06-2009, Saat: 19:06
Off Müthis bir bölüm olacak. Daha özeti okurken gözlerim doldu.
![]()
16-06-2009, Saat: 19:07
özet ve resimler için tesekkür ederim.heyecani kaçmasin diye özetleri okumazdim .resimlerede hizli bir sekilde bakar geçerdim.ama son üç bölümdür bende soluksuz özetleri okuyorum.verdiginiz bütün emeklere tekrar tesekkür ederim.
![]() ![]() TÜRKİYE ℂ⋆ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|