yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 77. Bölüm
[Resim: 46998968.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 46290603.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
yarin ki bölümü çok güzel bee jumong ögrendi oglunu ya ne güzel Aglamabu dizide yine aglicak mendir hazirlayin bence BiggrinSmile
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Özet ve resimler için çok tesekkürler. Lady Yuhwa'yi görecegimiz için memnunum Biggrin
Yuri'nin Jumong'a hesap soracagini tahmin etmistim. Eee haksizda sayilmaz tabi, gerçi birazda gidip annesine kizmasi lazim izini kaybettirdigi için...
özet ve resimler için çok tesekkür ederim...
bugün bu özeti kaç kere okudum, bilmiyorum artik ezberledim...
yarin ki bölümü sabisizlikla bekliyorum herkese iyi aksamlar...
Sen kalbimin içinde yaşayan bir kalp gibisin ve hep öyle kalacaksın Smile--
özet ve resimler için tesekkürler.jumong sonunda ogluna kavustu.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
güzel bir bölüm ama jumongun ilk karisina asla kizamiyorum ne umutlarla geri döndü ve kocasinin evlendigini gördü baska ne yapabilirdi jumong onun ölümünü kabul etmis çok üzüldü asla kizilacak bir kadin degil aslinda onlarin cesetlerini görmeden ölümü kabul eden jumong suçlu birazda vicdan hesabi yapyor kendince son zamanlarda birde kolunda derin bir yara var nerde oldu acaba pek durgun dizi bittiyor ogluyla yeni karsilasti yazik vallahi oglaninda hesap sormasi çok dogruSmile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

yarin mütis bir bölüm daha bisi bekliyor ayy çok heycanliyim Biggrin
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Ne zaman hatirlamiyorum ama Jumong Trt'de daha bölümlerden 40'lardayken merakima yenik düsüp netten son 10 bölümünü izlemistim.Özeti okuyunca yeniden izlemis gibi oldum simdi Smile

Ayrintili özet ve resimler için tesekkürler.Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

alçak gönüllü arkadasimiz o kadar emek verip up uzun özeti yazip bir de af diliyor dogrusu mahcup oluyor insan. tekrar tesekkür ederim özet ve resimleri hazirlayan arkadaslara tam 77 bölüm boyunca aksatmadan bizleri düsündükleri için.
🙈🙉🙊

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi