15-06-2009, Saat: 13:42
Özet , resim ve fragman için tesekkürler...
Bu bölümde Yuri ile Jumong sirt sirta..Sona yaklasiyoruz..

Efsane Prens(Jumong) 76.Bölüm
|
15-06-2009, Saat: 13:42
Özet , resim ve fragman için tesekkürler...
![]() ![]()
Goguryeo kralina herkes son derece önem veriyor ve Jumong ile konusmak için herkes siraya girmis durumda..
![]() Daeso'nun taç giyme töreni ama görülen o ki Jumong'a ilgi daha fazla.. Seolran'da "Babamin intikamini alip, Jumong'u kendi ellerimle öldürecegim." dedi. Kolaysa al kilici eline öldür cadi kadin ![]() ![]() ![]() Han Imparatorlugu adina da Bay Hwang geldi. (Sanirim Liadong valisi oldu artik) Bakalim isler karisacak gibi...
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
15-06-2009, Saat: 15:29
Herkes Jumongla konusmak için siraya giriyor. Biryu yarisa girdi ama kazanamadi Daesoo Yuri kazaninca nasilda gülüyo
![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
15-06-2009, Saat: 15:50
hersey için tesekkürler
bu bölüm olaganüstüydü babasiyla Yuri sirt sirta geldiklerin bir çiglik atiyorum evdekileri gülmekten çatlatiyorum süperdi ya ![]() "Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."
♥
15-06-2009, Saat: 15:53
sonu harikaydi bölümün.su anda okadar duygu yüklüyümki aglamaktan ne önümdeki klavye tuslarini görüyorum nede duygularimi yazacak cümle bulabiliyorum.küçük yuri büyümüste babasina bilmeden arka çikiyor.çok mutluyum.
![]() ![]() TÜRKİYE ℂ⋆
15-06-2009, Saat: 15:53
Baba - ogul sirt sirta savastilar, gerçekten çok güzel bir bölümdü....
![]()
15-06-2009, Saat: 15:54
Harika bir bölümdü...
Yuricim çok sekerdi ![]() ![]()
15-06-2009, Saat: 15:55
harika bir bölümdü yesoya jomung görünce göz yaslarin tutamadi jomung onca kalabalik arasinda yesoya fark etti final müthisdi oglu yuri ile jomung sirt sirta dövüsmesi harika komtan haemosu lu sahneler görmek dahada güzeldi keske biraz daha fazla sahmesi olsaydi
15-06-2009, Saat: 15:56
bugünki bölüm olagan üstüydü yuriyle piryu savastilar ama yuri kazandi ee olacak o kadar sonuçta jumongun oglu dimi ama
![]() bide o daesonun karisina çok sinir oluyorum ya ![]() ayrica jumongla yurinin sirt sirta gelip dövüsmeleri harikaydi yaa ee sonuçta kan çekiyo dizi tamda en heyecanli yerinde bitti yaa yarinki bölümü sabirsizlikla bek ![]()
15-06-2009, Saat: 15:57
çok heyecanli bir bölümdü finalde jumong ile oglu sirt sirta geldiler benim gözlerim doldu süperdi gerçekten
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|