yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens(Jumong) 76.Bölüm
Özet , resim ve fragman için tesekkürler... Smile Bu bölümde Yuri ile Jumong sirt sirta..Sona yaklasiyoruz.. Sarhos
Goguryeo kralina herkes son derece önem veriyor ve Jumong ile konusmak için herkes siraya girmis durumda.. Smile
Daeso'nun taç giyme töreni ama görülen o ki Jumong'a ilgi daha fazla..
Seolran'da "Babamin intikamini alip, Jumong'u kendi ellerimle öldürecegim." dedi. Kolaysa al kilici eline öldür cadi kadin Biggrin OfkeliOfkeli
Han Imparatorlugu adina da Bay Hwang geldi. (Sanirim Liadong valisi oldu artik)
Bakalim isler karisacak gibi...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Herkes Jumongla konusmak için siraya giriyor. Biryu yarisa girdi ama kazanamadi Daesoo Yuri kazaninca nasilda gülüyo Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
hersey için tesekkürler

bu bölüm olaganüstüydü babasiyla Yuri sirt sirta geldiklerin bir çiglik atiyorum evdekileri gülmekten çatlatiyorum süperdi ya Biggrin
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

sonu harikaydi bölümün.su anda okadar duygu yüklüyümki aglamaktan ne önümdeki klavye tuslarini görüyorum nede duygularimi yazacak cümle bulabiliyorum.küçük yuri büyümüste babasina bilmeden arka çikiyor.çok mutluyum.AlkisOnay

TÜRKİYE ℂ⋆
Baba - ogul sirt sirta savastilar, gerçekten çok güzel bir bölümdü.... Onay
Harika bir bölümdü...
Yuricim çok sekerdi Smile Yesoyanin jumong'u gördügü sahne çok üzücüydü... Artik Yesoya biraz gülsün. Gerçekten siktilar ya olmaz böyle Biggrin
harika bir bölümdü yesoya jomung görünce göz yaslarin tutamadi jomung onca kalabalik arasinda yesoya fark etti final müthisdi oglu yuri ile jomung sirt sirta dövüsmesi harika komtan haemosu lu sahneler görmek dahada güzeldi keske biraz daha fazla sahmesi olsaydi
bugünki bölüm olagan üstüydü yuriyle piryu savastilar ama yuri kazandi ee olacak o kadar sonuçta jumongun oglu dimi ama Biggrin
bide o daesonun karisina çok sinir oluyorum yaOfkeli pehh sen kim jumongu öldürmek kim bunu kocan bile basaramamisken senmi öldürceksin
ayrica jumongla yurinin sirt sirta gelip dövüsmeleri harikaydi yaa ee sonuçta kan çekiyo
dizi tamda en heyecanli yerinde bitti yaa yarinki bölümü sabirsizlikla bekSmileliorum
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
çok heyecanli bir bölümdü finalde jumong ile oglu sirt sirta geldiler benim gözlerim doldu süperdi gerçektenOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi