yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 75.Bölüm
wiseacre_daisy(papatya) çok komiksin papatya evet karizma o biçim jumongda hele o sakalli hali kiyafetleri ati binisi bu song il gook tam kral olacak adammis Biggrin evet tv karsisinda etkilenmeyen kalmadi herhalde diziden çok jumongun karizmasindan bahsediliyor nerdeyse Biggrin ama bakismalari süperdi hani yuri kadin olsa asik olmus diyecem jumonga o sekilde bakiyordu jumonga Biggrin
(12-06-2009, Saat: 15:56)*mygirl* yazdı: son kisimlari süperdi bu bölümün yuri jumonga hayran hayran bakarken jumongunda bunu farkedip ona bakmasi bakismalari süperdi bu arada neden kanita ihtiyaci olsunki yesoyanin sçama geldi bana kanit aramasi

(12-06-2009, Saat: 16:02)07 semra yazdı: bencede saçma kanita ihtiyaç yokki jumongun yanina yuri kanitsiz bile gitse yeter.sanki simdiki devirdemi yasiyorlar da bu çocuk benden degil diye düsüncek jumongBiggrin

Hiç de saçma degil. Düsünün bir kere Jumong kocaman ülkenin krali..Bi kere bu çocuk suikastçi olabilir onu öldürmek isteyebilir..Fakirdir ondan yardim dilenebilir.
Ayrica o kral. Önüne gelen birini ben senin oglunum dese nasil kabul edebilirki.. Simdi mesela anne yada baba oldugunuzu düsünün..Birisi size gelse ben senin çocugunum dese kabul edermisiniz. Basta inanamazsiniz. Arastirmak istersinizi bunu..
Jumong'da öyle bir kanit birakmisti iste Yesoya'ya..
Tabi Yesoya'nin çocugun yaninda olamadigi bir an olursa diye birakti o kaniti.
Eger Yuri'nin yaninda Yesoya'da olursa zaten o basli basina kanit sayilir. Ama Yesoya'da hastalandi malesef. Yataklara bile düstü.. Sad((
Çocuk da mecbur o kaniti bulmak zorunda..Hemen bir seferde babasina ispatlasin. Hiç kimse zorluk yasamasin..
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yesoya iyice hastalandi Aglama

Sosona da Dodgy sinirlerimi bozuyor.

Daeso kral olunca Sollanda kraliçe oilacagi için herkes yagciliga basladi Biggrin

Tesekkürler ^^
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
(12-06-2009, Saat: 15:25)angelus2097 yazdı: bu soya ne yapmaya çalisiyor hiç anlamadim buyoya gitmekte nereden çikti kaçmak için ne zorluklara katlandigini unuttu herhalde birde daesonun dayisinin önerisi bence daha mantikli taç giyme töreni ne kadar satafatli olursa diger ülkelere güçlü olduklarini o kadar ispatlamis olurlar sönük bir taç giyme töreni ülkenin bütün sorunlarini ortaya çikaracaktir bunlarda siyasi görüs diye birsey yok Biggrin sonuçta ülken zor durumdaysa bunu baska sekilde halletmeye çalis oraya diger ülkelerin hükümdarlari gelecek ülkem kötü durumda diye bu kadar açiga vurulmazki resmen zor durumdayiz gelin bize saldirin diyor :atkilinc:

ewet çok haklisin taç giyme konusunda ama soyanin buyoya gitmesindeki amaci hani jumong ona kilicin ucunu kirip vermisti yaa onu buyo sarayina gömdügü için gitmek istiyor
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
melissa demek istedigim suydu orda yesoyaya güveni sonsuz jumongun nedne kanit bulsun anlaminda dedim ama herkesin görüsüne saygim var ama bana saçma geldi
arkadaslar ileriki bölümlerinde hem çok aglayacagiz hemde bazi olaylara çok sevinecegiz
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
(12-06-2009, Saat: 16:10)*mygirl* yazdı: wiseacre_daisy(papatya) çok komiksin papatya evet karizma o biçim jumongda hele o sakalli hali kiyafetleri ati binisi bu song il gook tam kral olacak adammis Biggrin evet tv karsisinda etkilenmeyen kalmadi herhalde diziden çok jumongun karizmasindan bahsediliyor nerdeyse Biggrin ama bakismalari süperdi hani yuri kadin olsa asik olmus diyecem jumonga o sekilde bakiyordu jumonga Biggrin

Bugüne kadar izledigim her bölümde Il Gook'u çok begendim ama aklimda hep bugünkü bölümde atin üstündeki haliyle kalacak. Hatta Efsane Prens denince de ilk aklima bu sahne gelecek. Çok karizmatikti. Abaza
Iki çocuk sahibi annem bile dile gelip " Adama bak ne heybetli. Kral dedigin böyle olur. Kral'in oglundan (Daesoo'dan bahsediyor) Kral mi olurmus " dedi :img-hysterical:
arkadaslar bu gün jumong un kaçinci bölümü verildi karne almaya gidince kaçirdim ya en önemli bölümü biri bana yardim edebilirmi öm.olarakda yazabilirsiniz ve nereden izleyebilirim.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
(12-06-2009, Saat: 16:44)watashi wa ipek yazdı: arkadaslar bu gün jumong un kaçinci bölümü verildi karne almaya gidince kaçirdim ya en önemli bölümü biri bana yardim edebilirmi öm.olarakda yazabilirsiniz ve nereden izleyebilirim.

75.bölüm yayinlandi bugün.
Türkçe izlemek istersen sana bi site adresi atayim öm ile.. Ingilizce alt yazili izlemek istersen onu da atabilirim. Ama Türkçesi için geceye dogru konuyor internete. Geceyi beklemen gerek. Ingilizcesi hazirda var Biggrin
Hangisini istersen atabilirim. SmileOnay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
ilginç bir bölüm .. tesekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi