Yorumları: 8,447
Konuları: 408
Teşekkür Puanı:
679
12-06-2009, Saat: 15:29
(Son Düzenleme: 12-06-2009, Saat: 15:44, Düzenleyen: Melissaa.)
Prens Youngpo'nun plani yine ise yaramadi..
Daeso sonunda tahta geçecek..Bakalim nasil bir taç giyme töreni yapacaklar...
Yesoya'nin Buyeo'ya gitme nedeni sanirim Jumong'un bunu Yuri'ye ver dedigi sey olabilir. Önceki bölümlerde Jumong Yesoya'ya bir parça vermisti. "Bunu Yuri'ye ver. Gelecekte benim oglum oldugunu öyle taniyayim" diyordu.. Herhalde o yüzden Buyeo'ya gidiyorlar. O parçayi alabilmek için..
Ben bu yorumu yazdim. 5 dakika sonra söyledi zaten amaci oymus Yesoya'nin.

O kaniti alabilmekmis.
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yorumları: 1,022
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
174
yuri boyueda kirik kilici bulmaya çalisacak böylece babasini bulma hayali gerçeklesebilir,jumong boyueya gitti onlarla barisçil bir politika izledigini göstermek için yapiyor olmali...
Yorumları: 5,862
Konuları: 149
Teşekkür Puanı:
632
son kisimlari süperdi bu bölümün yuri jumonga hayran hayran bakarken jumongunda bunu farkedip ona bakmasi bakismalari süperdi bu arada neden kanita ihtiyaci olsunki yesoyanin sçama geldi bana kanit aramasi
Yorumları: 2,762
Konuları: 69
Teşekkür Puanı:
559
güzel bir bölümdü jomung boyue ya gitme kararina herkes karsi cikmasina ragmen yinede gidiyor onjo demir atölyesinde calismasi mopalmo usta ondan iyi ögretmen olamayacagin söyleyen jomung hakli yesoya boyo sarayindaki emanet içingeri dönyor oda oglu yuri jomung oglu oldugun ispatlayacak kirik kiliç parcasi baska ne olabilir