Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
(11-06-2009, Saat: 17:16)eli yazdı: Evet bende Yuri'yi çok seviyorum, ayni babasina benzemis 
Soseono'nun küçük oglunu degilde Biryu'yu bende sevmedim nedense Biryu bana Daesoo'yu, Onjo'da Youngpo'yu animsatti 
Onjo çok tatli ama Yongpo komik biri

Bu bölümde beni yine güldürmeyi basardi,abisine kendini birsey sanircasina kabarmasina bittim mesela
Biryu'yu çok itici bir tip yapmislar,Yuri ne kadar sevimliyse Biryu'da o kadar gicik bi karakter.Dizi boyunca da sevemicem herhalde..
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 2,762
Konuları: 69
Teşekkür Puanı:
559
yesoya hasta olmasi kötü ama yuri tam babasin oglu gözü kara ve cesaretli lider vasiflara sahip biryuyu sevmedim ama onjo okadar tatliki jomung eski halin hatirlati oda celik kiliç yapmak için demirhanede calisdi günler oyi mari hyuppo ile içki içip eski günler hatirlanmasi güzel yesoya yasadigin ögrenen jomung onlar bulabilecekmi ya
Yorumları: 4,075
Konuları: 232
Teşekkür Puanı:
464
Yuri babasi gibi çok seri ve hizli dövüsüyor. Çok tatli bir yüz ifadesi var. Yanliz Soya'nin durumuna gerçekten üzülüyorujm. Umarim daha da kötülesmez. Bu kadar sikinti çekmeyi hakedecek biri degil.
Yorumları: 139
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
117
Hüzünlü bir bölümdü.Yesoya'ya bastan beri üzülüyorum Jumongla tanistigindan beri yüzü gülmedi.Yesoya kendisini kaçirmaya çalisan,babasini öldüren biri vardi en basindan onunla gitseydi bu kadar aci çekmezdi zavalli kiz belkide.Jumongla tanusan bütün kizlarin çekmedigi kalmadi Buyong ,Yesoya kötü oldu. Sosono'da çekti ama sonradan yüzü güldü.Umarim en kisa zamanda Yesoya ve Yuri'yi bulurlar.
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
11-06-2009, Saat: 17:54
(Son Düzenleme: 11-06-2009, Saat: 18:46, Düzenleyen: Melissaa.)
Ya ben bütün prensleri begendim.Biryu agir basli Onjo da çok seker.Ama Onjoya bittim.Hem yakisikli hem çok tatli.Yuri de yakisikli ama ben biraz hayal kirikligina ugradim.Jumong gibi karizma ve çok yakisikli bir adamin oglunu onun gibi yakisikli bir oyuncu oynayabilirdi.Onjoyu görmedim ama Biryu ve Yuri de hani iyi dövüsüyorlar.Yuri babasina,Biryu annesine ,babasina,jumonga(Sonuçta ondan biseler görmüstür)çekmis.Bir de sey sahnesi çok güzeldi.Biryu atindan iner inmez 3-4 adami yere serdi ya ne oluo dedim bir an.Yuri de aferin küçük yasta dis bilio hayata.Yesoyaya acidim ama bir yandan da ona olan sinirim geçmedi.Onun yüzünden Yuri babasiz kaldi.Diyorsunuz o gelseydi bölünme olurdu filan ama o taht sorunu oldugunu bilmioduki.Çünkü ben annelerin babalarin gururlari yüzünden çocuklara zarar vermelerini dogru bulmuorum.Hem bölece ilerde Sosono da Jumongta üzülmezdi.(Gelseydi dügün olmucakti.Hem zaten sosono ben giderim demisti.Ticaret yaparim demisti.)
Ayrica Sosonoya kraliçelik acayip yaramis.Tas gibi olmus.Onjodo çaliskan. Kibirli bir tipe benzemio.Baksaniza prens olup olmadigi umrunda degil isçi gibi silahhanede çalisio.Biryu da ülkesi için çalisio.Yuri insallh gelince onlar gibi ülkesi için çalisir.Sorun çikarmaz.Veya diger prensler sorun çikarmaz.Sanki bana nedense yuri çikaricak gibi gelio ama digerlerini bilmem(ssono belki onlari dizginleyebilir.)
Ayrica bencede yesoyayi çok dramatize etmisler.Kadinin özelliklerini degil pasifligini(gerçi o da özellik ama),çektigi acilari izledik.
Bir de niye Biryu ve Onjonun Jumonga baba diyisine Jumongun da onlari oglu kabul etmesine sasiriosunuz ki ikinci Kral gumwa-jumong vakasi yasanior(Sonunu saymassak bu iliskinin tabi)Sevdiggi kadinla evlenmis çocukalarini kendi oglu saymis Zaten simdilik varislerde onlar.Çok dogal.
(11-06-2009, Saat: 17:45)suna44 yazdı: Hüzünlü bir bölümdü.Yesoya'ya bastan beri üzülüyorum Jumongla tanistigindan beri yüzü gülmedi.Yesoya kendisini kaçirmaya çalisan,babasini öldüren biri vardi en basindan onunla gitseydi bu kadar aci çekmezdi zavalli kiz belkide.Jumongla tanusan bütün kizlarin çekmedigi kalmadi Buyong ,Yesoya kötü oldu. Sosono'da çekti ama sonradan yüzü güldü.Umarim en kisa zamanda Yesoya ve Yuri'yi bulurlar.
Sosono için bir süre yüzü güldü diyelim Ilerde sen de görüceksin.Garibim olan ona olucak asil.Digerleri mutlu sonla olucak(çünkü geliomus geri.)
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Yorumları: 61
Teşekkür Puanı:
16
11-06-2009, Saat: 18:12
(Son Düzenleme: 12-06-2009, Saat: 5:45, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
(11-06-2009, Saat: 17:58)ddeerryyaa yazdı: (11-06-2009, Saat: 17:45)suna44 yazdı: Hüzünlü bir bölümdü.Yesoya'ya bastan beri üzülüyorum Jumongla tanistigindan beri yüzü gülmedi.Yesoya kendisini kaçirmaya çalisan,babasini öldüren biri vardi en basindan onunla gitseydi bu kadar aci çekmezdi zavalli kiz belkide.Jumongla tanusan bütün kizlarin çekmedigi kalmadi Buyong ,Yesoya kötü oldu. Sosono'da çekti ama sonradan yüzü güldü.Umarim en kisa zamanda Yesoya ve Yuri'yi bulurlar.
Sosono için bir süre yüzü güldü diyelim Ilerde sen de görüceksin.Garibim olan ona olucak asil.Digerleri mutlu sonla olucak(çünkü geliomus geri.)
aynen katiliyorum.yesoya simdi kötü durumda ama sonra iyi bir yerde olucak.sosononin o kadar emegi bosa gidicek.yazik.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
Yorumları: 303
Teşekkür Puanı:
19
bencede hüzünlü bi bölümdü soyayi hiç sevmezdim ama sosono jumongla evlenince ona çok acidim. bence soya ölürken jumong onu bulacak soya ona hiç bi zaman kizmadigini ve yuri ye iyi bakmasini söyleyerek ölecek.
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS