yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 74.Bölüm
Özet ve resimler için tesekürler
İmza fazla yer kaplıyor.

tesekkürler....
klasik bir laf olucak ama özet ve resimler için çok tesekkür ederim.
bu arada bunlar niye hiç yaslanmamis.sadece erkekler saç ve sakallarinda degisiklik yapmislar.ya da bana öyle geldi.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
Özet ve resimler için tesekkürler.
Oyi görmeseydi Yesoya'yi, kimse yasadigini ögrenemeden yaslanip ölecekti zavalli.Gozlukgulmek

paylasim için tesekkür ederim yesoyanin yasadigini jumong un ögrendigine sevindim
özet ve resimler için çok tesekkürler...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
onun yasadigini ögrenmesi o kadinin çektigi acilari hafifletmez .. Ne kadar üzüldü bugün o dügünü görünce bende çok acidim kocasi onlari ölmüs kabul etti ve oda terk edip gitti oglunuda alip gitti yuri babasini tanimiyor babsiyla karsi karsiya gelince ne olacak bakalim o zaman ne yapacak
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Özet ve resimler için saolun.Harika bir bölüm izleyecez.Kral olmak Jumonga çok yakismis.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

eskidende botoks falan mi vardi acaba 15 yil sonra bile bayanlarim hepsi tas gibi maasallah sosonoya kraliçe olunca ayri bir güzellik bile gelmis
Finale dogru yaklasiyoruzAglama.Emeginize saglikOnay.Youngpo'da iyicene kötülesti yaa sen ne giriyorsun amca olcaksin üvey olsan bileOfkeli.Kardesi oldugunu bilicek tabi Kral Jumong'un oglu yasal olarakAllahrazi.Jumong'un omzu kötü gözüküyorAglama.Oyi aferin sana iyiki gördün Yesoya'yi :atkilinc:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi