Yorumları: 5,647
Konuları: 212
Teşekkür Puanı:
526
(09-06-2009, Saat: 20:48)sunshine yazdı: Sizçok duygusal bakiyorsunuz ben biraz politik yaklasiyorum olaya.
Aslinda politik bakarsak sen haklisin ablacim ama Yesoya'nin onca asagilanip, aci çekip ve sonrasinda tam kurtuldu derken yeniden aci çekmesini görünce mecburen duygusal bakiyoruz...
Some of you may remember me...
Yorumları: 318
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
74
(09-06-2009, Saat: 20:51)eli yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:48)sunshine yazdı: Sizçok duygusal bakiyorsunuz ben biraz politik yaklasiyorum olaya.
Aslinda politik bakarsak sen haklisin ablacim ama Yesoya'nin onca asagalanip, aci çekip ve sonrasinda tam kurtuldu derken yeniden aci çekmesini görünce mecburen dygusal bakiyoruz...
Yorumları: 9,730
Konuları: 300
Teşekkür Puanı:
733
(09-06-2009, Saat: 20:48)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:47)eli yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:43)Ho Min yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:31)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P
Jumong hedefini gerçeklestirmisken ona ayak bagi olmak ve ona engel olmak istemedigi için gittigini düsünüyorum. Yesoya gerçekten çok fedakar ve aci çekmis biri.
Iyide ayak bagi olacak bir durum yok ki ortada, yani Yesoya kullanilarak Jumong tehtid edilmiyor ki, sen onca çileyi çek sonra kocan evleniyor diye geri dön, aksine ortaligi ayaga kaldirmasi gerekirdi
Evet ya törenin tam ortasinda gelip: "Durun siz evlenemezsiniz! Yuri ve ben hâlâ hayattayiz" demelydi Iste o zaman güzel olurdu 
Sizçok duygusal bakiyorsunuz ben biraz politik yaklasiyorum olaya.
Tamam diyorsun ki ikisi evlenip güç birligi yapacaklar, Yesoya da buna engel olmak istemiyor anliyorum ne demek istedigini
Bence Yesoya'nin onca çileyi çektikten sonra hiç bir sey demeden geri dönmesi çok saçma, diyelim geri döndü kalacak bir yeri var mi? Hayir. Jumong'un düsmanlarinca yakalansa Jumong'u daha zor durumda birakir, gidecek bir yeri olsa neyse. Hem Çin'e meydan okuyan koskoca kralin oglunu nerelerde büyütecek? Çocugunu da düsünmesi gerekiyordu.
Yorumları: 6,006
Konuları: 314
Teşekkür Puanı:
753
resim ve özet için tesekkür ederim.ellerinize saglik.
Yorumları: 318
Teşekkür Puanı:
74
(09-06-2009, Saat: 20:51)eli yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:48)sunshine yazdı: Sizçok duygusal bakiyorsunuz ben biraz politik yaklasiyorum olaya.
Aslinda politik bakarsak sen haklisin ablacim ama Yesoya'nin onca asagalanip, aci çekip ve sonrasinda tam kurtuldu derken yeniden aci çekmesini görünce mecburen dygusal bakiyoruz...
Eevet evlendiginden sürekli asagilandi,aci çektigi,sevdiginden ayri kaldi.Simdi böyle olunca biz nasil duygusal davranmayalim.Ama baska açidan da bakarsak soseona da ayni acilari yasadi.sevdiginden ayri kaldi.
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
Ya simdi bende Yesoyaya üzülüorum ama kader iste.Jumongla Sosono birbiri için yatratilmis adeta.Arada Deseo ve Yesoya da olsa dönüp dolasip yine birbirlerini buluolar.Hos arada derken sunu belirtim bu konuda Desodan nefret ediyor Yesoyayada üzülüyorum.Yesoya aralarina kötülük yaparak girmedi.Birde ben suna katilmiyorum.Sosono Wutae ile evlenmekle hata yapmadi.Çünkü garibim önce inanmadi ama sonra o da inandi Jumongun öldügüne.Eee Deseo da yapamadigini birakmadi evlendi kiz yine büssürü sey yapti evlenmeseydi kimbilir ne olucakti.O da jumongun öldügüne inanmis e kabilesinin geleceginin, kabilesindekilerin hayatinin onun elinde olmasi sebebiyle birde desonun tehditleri sebebiyle mecburen evlendi.Hatta Desonun o aralar kral olma durumu vardi Kral olursa mecburen onun cariyesi olcakti.Hatta ben evlenince çok acimistim ona.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Yorumları: 4,075
Konuları: 232
Teşekkür Puanı:
464
Soya için gerçekten çok üzülüyorum
Yorumları: 6,006
Konuları: 314
Teşekkür Puanı:
753
(09-06-2009, Saat: 20:43)Ho Min yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:31)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P
Jumong hedefini gerçeklestirmisken ona ayak bagi olmak ve ona engel olmak istemedigi için gittigini düsünüyorum. Yesoya gerçekten çok fedakar ve aci çekmis biri.
Iyide ayak bagi olacak bir durum yok ki ortada, yani Yesoya kullanilarak Jumong tehtid edilmiyor ki, sen onca çileyi çek sonra kocan evleniyor diye geri dön, aksine ortaligi ayaga kaldirmasi gerekirdi
arkadaslar saçmaliyorsunuz.ne ortaligi karistirmasi ya biraz mantikli düsünün yesoya ortaya çiksa jumongun kral olmasi zorlasacak ozaman sosona bende emegimin karsiligini isterim yeni ülkede demez mi?savasta hep sosona vardi yesoya degil...
Yorumları: 5,647
Konuları: 212
Teşekkür Puanı:
526
(09-06-2009, Saat: 20:56)Ho Min yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:48)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:47)eli yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:43)Ho Min yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:31)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P
Evet ya törenin tam ortasinda gelip: "Durun siz evlenemezsiniz! Yuri ve ben hâlâ hayattayiz" demelydi Iste o zaman güzel olurdu 
Sizçok duygusal bakiyorsunuz ben biraz politik yaklasiyorum olaya.
Tamam diyorsun ki ikisi evlenip güç birligi yapacaklar, Yesoya da buna engel olmak istemiyor anliyorum ne demek istedigini
Bence Yesoya'nin onca çileyi çektikten sonra hiç bir sey demeden geri dönmesi çok saçma, diyelim geri döndü kalacak bir yeri var mi? Hayir. Jumong'un düsmanlarinca yakalansa Jumong'u daha zor durumda birakir, gidecek bir yeri olsa neyse. Hem Çin'e meydan okuyan koskoca kralin oglunu nerelerde büyütecek? Çocugunu da düsünmesi gerekiyordu.
Evet Soya'nin hiçbisey dememesine gerçekten çok kiziyorum yani bu kadar da fedakar olmasin, kocasini bilerek Soseono'ya vermesin!! Ah Yuri'de hiç bir göremiyecek bu konuda çok haklisin Hilal abla çocugunu düsünmeli...
Some of you may remember me...
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
(09-06-2009, Saat: 20:47)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:43)Ho Min yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:31)sunshine yazdı: (09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P
Iyi de Sosoeno'nun Jumong'la evlenmesi birazda Jolbon birligini korumaya yönelik. Sosoeno su anda kraliçe, Yesoya geridönerse kraliçe o olacak ve Sosoeno ikinci es olacak. Tam da tahta Jumong'un geçecegi vs. söz konusuyken Yesoya'nin geri gelmesi bence ona bir anlamda engel olmasi demek. Iyi de Yesoya Taht sorununun oldugunu biliyor muyduki?
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
|