yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
En çok sinirlendigim bölümlerden biri olacak gibi gözüküyor Pisman Aglaelsalla

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(09-06-2009, Saat: 20:12)Anatoliana yazdı: Iste bekledigim bölüm.

Jumong nihayet evlenmesi gereken kisiyle sonunda evleniyor bu çok güzel Kalp

Yesoya için ne kadar üzülsemde basindan beri Jumong'u hep Soseono'ya yakistirdigim için onlarin evliligini görmek beni mutlu ediyor.Jumong Yesoya ile evlenirken Soseono çok üzülmüstü,simdi ayni duygulari Yesoya yasayacak.

Yesoya'nin ne suçu var ki o da Soseona'yla ayni duygulari yasasin Sad Tamam belki Soseono Jumong evlenirken üzüldü ama kendi suçu evlenmiyedi Wootae'yle simdi diyeceksiniz ama yoksa Daeso'ya zorla evlenecekti diye fakat biraz daha sabredeydi ne yapalim. Ama Yesoya'ya çok yazik olacak, Yuri'yle yapayalniz kalacak Aglama
Some of you may remember me...

Yesoya için ne kadar üzülsemde basindan beri Jumong'u hep Soseono'ya yakistirdigim için onlarin evliligini görmek beni mutlu ediyor.Jumong Yesoya ile evlenirken Soseono çok üzülmüstü,simdi ayni duygulari Yesoya yasayacak.

O zaman Sosoeno'da evliydi. Yesoya'nin durumu çok daha farkli ve çok daha üzücü.
Hakkınızı helal edin. ~
yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P
(09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P

Jumong hedefini gerçeklestirmisken ona ayak bagi olmak ve ona engel olmak istemedigi için gittigini düsünüyorum. Yesoya gerçekten çok fedakar ve aci çekmis biri.
Hakkınızı helal edin. ~
Yesoya ne kadar fedakar oldugunu bu bölümdede anliyacagiz yazik Yesoya ve Küçük Yuri'ye nasilda agliyor. Aglaelsalla Aglama

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(09-06-2009, Saat: 20:31)sunshine yazdı:
(09-06-2009, Saat: 20:29)gunes20 yazdı: yazik yesoyaya ya resmen elleriyle kocasini birakti girse yanina gitse gidebilirdi anlamadigim nokta jumong baskasiyla evlenio yesoya onu birakio kendin için olmasa bile yuri için onu görmeliydi en azindan :P

Jumong hedefini gerçeklestirmisken ona ayak bagi olmak ve ona engel olmak istemedigi için gittigini düsünüyorum. Yesoya gerçekten çok fedakar ve aci çekmis biri.

Evet çok fedakar Aglama Töreni yarida kesip ve hâlâ hayatta olduklarini herkese gösterebilirdi ama o sessiz kalmayi tercih etti buda zaten ne kadar fedakar oldugunu gayet iyi gösteriyor...Aglama

Hem gerçektende çok aci çekti mesela saraydayken Solan'in elinden çok çekti, hep asagalandi! Simdi Jumong ve Soseono evleniyorlar ama yine aciyi o çekiyor...
Some of you may remember me...
(09-06-2009, Saat: 19:54)eli yazdı: Ne oluyor ya neden Soseono ve Jumong evleniyorlar?? Olmaz böyle birsey olamaz ya bu Jumong karisinin ve oglunun öldügünü nasil bu kadar çabuk kabullenebilir?? Ban
Ya peki Yesoya niye halkin arasinda sessizce agliyor, çiksin ortaya daha biz variz siz niye evleniyorsunuz diye bagirsin Biggrin

Sonuna kadar arkandayim..Istersen biz gidip bagiralim.. Biggrin
(09-06-2009, Saat: 20:18)eli yazdı:

Yesoya'nin ne suçu var ki o da Soseona'yla ayni duygulari yasasin Sad Tamam belki Soseono Jumong evlenirken üzüldü ama kendi suçu evlenmiyeydi Wootae'yle simdi diyeceksiniz ama yoksa Daeso'ya zorla evlenecekti diye fakat biraz daha sabredeydi ne yapalim. Ama Yesoya'ya çok yazik olacak, Yuri'yle yapayalniz kalacak Aglama

Yesoya'nin bir suçu oldugunu ima etmedim ki.Hatta bence Yesoya dizideki en masum karakter.Cümlemi iyi okursaniz somut birseyi yazdigimi görürsünüz.Yesoya Jumong'la evlenirken Soseono üzgün degil miydi,üzgündü.Simdi Soseono evleniyor ve Yesoya üzgün degil mi?Üzgün...

Burada vurgulamak istedigim iki kadininda birbirini istemeden üzdügü idi.Yani Yesoya'yi suçlamak amaciyla yazmadim o cümleyi.Evet size katiliyorum,Soseono Wootae ile evlenmekle çok büyük bir hata yapti.Esasinda ben en çok Jumong'u seviyorum ve Jumong kimi severse onun tarafindayim.Jumong'un Soseono'yu sevdigini gördügüm için onunla evliligini görmek beni mutlu ediyor.Eger Jumong'un Yesoya ile düzgün bir evlilik hayati olsaydi daha çok paylasimlari olacagindan belki kalbini tamamiyla Yesoya'ya verecekti.Eger böyle olsaydi da Soseono ile evlenseydi ve öldü sanilan Yesoya o kalabaligin arasinda görünmeden göz yaslari arasinda esinin nikahina sahit olsaydi çok çok üzülürdüm.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ben de basindan beri Jumongla Soseono ya yakistiriyordum.Evlendiklerine sevindim ama Yesoya yada yazik,kiz evlendiginden beri bir gün yüzü görmedi.Küçük Yuri de babasini göremedi,bu bakimdan evlenmelerini istemiyorum.Keske biraz daha bekleyip öyle evlenselerdi.Bu bölümden sonra sanirim Yesoya Yuri yi de alip kayiplara karisir.Büyük ihtimal Yesoya ölür.Yuri büyür ve babasini,Jumongun Yesoya ya kirip ogluna vermesini istedigi hançerin parçasiyla bulur,ben senaryoyu yazdim bile izleyelim bakalim. neler olacak daha.Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi