yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 71. Bölüm
Ya Jumong çok zeki daha adamlar planlarini yapmadan anladi ne plan yapacaklarini.
Bu bölümde en çok Oi yi sevdim. Soya nin intikamini almayi bi tek o istiyo herhalde Jumong hiç birsey yapmiyor Oi onun ailesini ondan daha çok önemsiyor çok tatli Kalp
Biran Yangjeon ve Daeso ya üzüldüm ya. Yangjeon karizmatik adamdi keske bide iyi olsaydi. Daeso da ilk defa karisini düsündü hiç sevmiyor saniyordum.
Jumong savas sirasinda adamlari rahat rahat öldürüyor ama bi adamin yüzüne baka baka öldüremiyor kendini kötü hissediyor herhalde herkesi affedebiliyor çok iyi kalpli. Smile
Yesoya m ve Yuricigim nerye gittiler ya??? Sarhos Çok özledim onlari.
[Resim: 25zjdhx.jpg]

사랑합니다 東方神起...

[Resim: 33cwzn7.jpg]
DBSK Fan Club
Canim Jumong'um nasilda tanimis Daeso ile vali Yang Jung'u.Onlarin atacagi her adimi nasilda biliyor.Ne kadar da komikti pusudaki askerlerin yaylarini gerip tetikte beklemeleri.:img-hysterical: Ne güldüm,ne güldüm.Jumong'um askerlerini sadece pirinç ve patatesle degil yaninda birde etle besliyo.Hemde sinir koymuyor.Isteyen istedigi kadar yiyiyor.Düsman askerleri ise bir top pirinçle bir patatese dua etsin.Yazik aç aç savasiyorlar.Sogukta pusuda beklerken üsüyorlar.Jumong'un askerleri at sütü sayesinde üsümüyor ve karinlari çok güzel doyuyor.Valinin kizi yakalaninca ne kadar da hosuma gitti.Hele Oyi ona tokat atinca nasilda keyiflendim anlatamam.Valinin ölümü de beni çok sevindirdi.Ay Allah'im birde öldür beni diye yakasini açmasi yok mu?Kisacasi çok güzel hareketli bir bölümdü.Valinin kizinin yüzünü görmek için sabirsizlaniyorum.Babasinin ölüm haberini aldigindaki yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor.Artik Daeso'yu da istedigi gibi oynatamayacak.Babasini ona karsi kullanamayacak.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Sana harfiyen katiliyorum Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi