yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 71. Bölüm
çok güsel bi bölümddüüüü..
ya ben deso nun esini öldürmesinide çok istedim.b bi türlü öldürmedi yaaa.
ama görünen oki yarin o kiz basina bela olacakk.

ya bu arada jumong yesoaya ve yuri ne zaman kuvusacak..

offff çok merak ediorumm yaaaaaa
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Daeso,Yangjeong'u yarali halde birakip kaçti ve yakinlarina karsi ne kadar sadik oldugunu bir kez daha kanitladi.Yardim etseydi belki kendisi de ölebilirdi ancak sonuçta yerde yatan kisi esinin babasi...!!!

En büyük hain Yangjeong cezasini buldu...
ben oklardan biri daeso nun sanmistim ama ikiside valiyeymis valinin ölmesine daesonun aglamasi kadar üzülmedim bu arada soyaya ne oldu acaba ses seda yok zirhlara kilicini vuran kalakaliyor kiliç islemeyince Biggrin bu gün pek birsey olmadi young po bakalim daeso nun sinirinin altindan nasil kalkacak jumongun bu kadar ileri görüslü olusu saskinlik yaratacak cinsten zalli daeso her hamlesinde kalakaliyor dogru düzgün bir savas izleyemiyoruz :atkilinc:
Super bir bolumdu Yongceong'da öldü sira çin de durmak yok yola devam Damul ordusu...BiggrinBiggrin:atkilinc::atkilinc:
ya bu arada özet ve resimler için çok tesekkürler.
hemen yarinki bölümüde koysaniz az da olsa merakimiz geçerdiiiBiggrinBiggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
ben en çok savas sahnelerinde atlilarin arkasindan kosan zavalli askerlere çok üzülüyorum.kilometrelerce ellerinde kocaman oklarla kosup birde savasiyorlar.Biggrinzavallilar yorgunluktan hemen ölüyorlar zaten.:img-hysterical:

TÜRKİYE ℂ⋆
Uzun bir aradan sonra izledim pek anlamadim ama Daeso kendini gene kanitladi.
(08-06-2009, Saat: 15:55)07 semra yazdı: ben en çok savas sahnelerinde atlilarin arkasindan kosan zavalli askerlere çok üzülüyorum.kilometrelerce ellerinde kocaman oklarla kosup birde savasiyorlar.Biggrinzavallilar yorgunluktan hemen ölüyorlar zaten.:img-hysterical:

Evet ayni seyi bende düsünmüstüm. Biggrin
Hem o kadar kosuyorlar sonra savasmaya enerjileri kalmiyor zaten BiggrinBiggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
vas be ne bölümdü ama ... Biggrin full aksiyon full savas.... hayret ettim ilk defa isler hep iyilerden yana gitti.. genelde iyi biseyin ardindan hep kötü biseyler oluyodu ya.. sanirim yarinki bölümde kötü biseler çikacak..sollan yine bi isler karistiriyo galiba Ofkeli sinir kadin ölsede kurtulsakBan kralda sonunda dogru yolu buldu jumongla baris içinde olmak istiyo buyo için tabi gördü gücünü jumongun Handan ümidi kesti Smile yarini sabirsizlikla bekliyorum...
Sonunda Vali Yangjeong cezasini buldu. Jumong 'un , Vali Yangjeong 'u öldürmeden önce, ona bir sans daha vermesi çok asil bir davranisti..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi