yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 67. Bölüm
Sosonoyu ayri kilan zaten o özellikleri.Ama yuvada tek basinaydi o sarayda yesoyayi bir tek o sarayda nasil yuva koruyosa yuvayi da sözde kral koruodu o da kraliçeden de çocuklarindan da yinede koruyamiodu bisey yapamiodu(yine yuwa koruodu soyayi elinden geldigince) ama yinede yuwa çok güçlüydü onun da ailesi yoktu tek biri koruodu ama yine de güçlüydü. hatta oglu için yeri geldiginde kraliçeye bile diklenmisti. Ayrica sosonoda çok aci çekti sirf jumong konusunda diil. desodan,kabile sorunlarindan,tüm halkin sorumlulugu ondaydi, kocasi öldü, sonra jumong...bilmiorum bana yesoya jumongun yaninda pasif kalio gibi geldi. örnegin soyanin ailesi yasasaydi bile karakterinden ötürü o jumongla bir ülke kuramazdi.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(02-06-2009, Saat: 20:02)DeongMyeong yazdı: Ya sevgili Yesoya m kizin çekmedigi sey kalmadi jumong yüzünden ne acilar çekti.
Jumong la Soseono ya o kadar çok kizdim ki sürekli süper planlar yapiyolar zekiyiz diye geçiniyolar ama bayan yuhwa ve Yesoya yi kurtarmak hiç plan yapmadilar. Soseono aptali haritayi sakladigi gibi bir mektup saklayamazmiydi sizi su gün suradan alicaz diye. Kesinlikle Jumong dahil kimse o iki kadina ne olacagini düsünmedi o psikopat kral a güvenip biraktilar onlari
Daha geçen gün Soseono nun kendisi bir sürü adamla sinirdan geçemezken o iki kadini tek basina jolbon a kadar gelmelerini nasil bekliyolar üstelik heryerde askerler onlari ararken
Soseono merak etmeyin yakinda gelirler dio ne kadar saçma. kendisi at üzerinde yaninda bir sürü adamla kahramanlik tasliyor ama yesoya kucaginda yuri ile yürüyerek gelmeye çalisiyor Ofkeli

sonuna kadar katiliyorum... jumong hiç bir çaba sarfetmedi... su tarihte sizi o geçidin çikisindan alicaz diyebilirlerdi... beklesinler simdi onlarin gelmesini bakalimOfkeliOfkeli jumong intikam almadikça gözüme giremez dahaAglaelsalla

Inanmiyorum ya.Yuhwa'yi Gumwa öldürmüs.Gerçi henüz izlemedim her zamanki gibi bu bölümü de gece izleyecegim Dertli Neden ya, sevmek bu mudur gerçekten Aglaelsalla Sevmek, sevdigini mutlu görmek degil midir, her ne pahasina olursa olsun Dertli Ellerinize ve emeginize saglik!!!
(02-06-2009, Saat: 20:38)Michiru yazdı: Inanmiyorum ya.Yuhwa'yi Gumwa öldürmüs.Gerçi henüz izlemedim her zamanki gibi bu bölümü de gece izleyecegim Dertli Neden ya, sevmek bu mudur gerçekten Aglaelsalla Sevmek, sevdigini mutlu görmek degil midir, her ne pahasina olursa olsun Dertli Ellerinize ve emeginize saglik!!!

Haklisin sevmek sevdigini mutlu görmektir fakat birde Kral açisindan bakalim olaya. Hayati boyunca sevdigi tek kadin onu hiç sevmemis ve artik yaninda bile durmak istemiyor. Kral zaten onu hiç sevmeyecegini kalbinin hep Haemosu'da olacagini biliyordu ama bunu herkesin içinde Lady Yuhwa'dan duymak ona büyük aci verdi.Onun yaninda olmasi bile Kral'a mutluluk veriyordu. Lady Yuhwa Kral'a söylediklerinde çok hakliydi ama onlari söylemeseydi özellikle de ruhum hep haemosu ve jumongla olacak demeseydi Kral onu öldürmeyecekti.
Bazen insanin sevgisi o kadar büyük boyuta ulasir ki sevdigine ve hatta kendisini bile zarar verir. Iste Kral'in sevgisi de bu hale geldi.
gerçektende çok güzel bir bölümdü. Kralin jumong un annesini öldürmesi çok kötü oldu gerçekten kendiside çok üzüldü zaten Aglaelsalla
(02-06-2009, Saat: 20:46)wiseacre_daisy yazdı:
(02-06-2009, Saat: 20:38)Michiru yazdı: Inanmiyorum ya.Yuhwa'yi Gumwa öldürmüs.Gerçi henüz izlemedim her zamanki gibi bu bölümü de gece izleyecegim Dertli Neden ya, sevmek bu mudur gerçekten Aglaelsalla Sevmek, sevdigini mutlu görmek degil midir, her ne pahasina olursa olsun Dertli Ellerinize ve emeginize saglik!!!

Haklisin sevmek sevdigini mutlu görmektir fakat birde Kral açisindan bakalim olaya. Hayati boyunca sevdigi tek kadin onu hiç sevmemis ve artik yaninda bile durmak istemiyor. Kral zaten onu hiç sevmeyecegini kalbinin hep Haemosu'da olacagini biliyordu ama bunu herkesin içinde Lady Yuhwa'dan duymak ona büyük aci verdi.Onun yaninda olmasi bile Kral'a mutluluk veriyordu. Lady Yuhwa Kral'a söylediklerinde çok hakliydi ama onlari söylemeseydi özellikle de ruhum hep haemosu ve jumongla olacak demeseydi Kral onu öldürmeyecekti.
Bazen insanin sevgisi o kadar büyük boyuta ulasir ki sevdigine ve hatta kendisini bile zarar verir. Iste Kral'in sevgisi de bu hale geldi.

Söyledigin her kelimeye katiliyorum Papatya, çok yerinde bir tespit benceSmile
kraldan bunu beklemezdim .yesoya ile yuri ye ne olucak acaba?
(02-06-2009, Saat: 21:02)Ho Min yazdı:

Ben pek katilmiyorum açikçasi. Gerçekten sevmek o seni sevmese bile ona duydugun sevginin hep sürmesi. Bu sevginin ne olursa olsun nefrete vs. dönüsmemesidir. Sevgisine karsilik bulamadi, Haemosu'yu sevdigini Yuhwa'nin agzindan duymak onu öldürmesine sebep oldu gibi sözleri kesinlikle gerçekçi bulmuyorum. Sevmek Geumwa'nin Yuhwa'ya olan sevgisi degil. Geumwa'nin ki sevgiden çok baglilikti bence.
Hakkınızı helal edin. ~
(02-06-2009, Saat: 21:02)Ho Min yazdı:

Aynen bende ...
Ne olursa olsun Geumwa Yuhwa'yi öldürmeyecekti !!
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(02-06-2009, Saat: 21:15)sunshine yazdı: Ben pek katilmiyorum açikçasi. Gerçekten sevmek o seni sevmese bile ona duydugun sevginin hep sürmesi. Bu sevginin ne olursa olsun nefrete vs. dönüsmemesidir. Sevgisine karsilik bulamadi, Haemosu'yu sevdigini Yuhwa'nin agzindan duymak onu öldürmesine sebep oldu gibi sözleri kesinlikle gerçekçi bulmuyorum. Sevmek Geumwa'nin Yuhwa'ya olan sevgisi degil. Geumwa'nin ki sevgiden çok baglilikti bence.

Evet Yuhwa en basinda söylemisti Haemosu'yu hep sevecegini, ama kral da sevdigi kadinin gitmekte çok kararli oldugunu görünce onu öldürmekte buldu çareyi, katildigim nokta çok sevdigi bir insana zarar verebilecek sekilde sevdigiSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi