yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 67. Bölüm
Tüm dizilerde hep benim sevdiklerim ölüyor Aglama Çok dramatik bir bölümdü.Çok agladim.
Umarim Yesoya'ya birsey olmaz Aglama
Tesekkürler .
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Bayan Yuhwa'nin Naro ve diger askerleri oyalama düsüncesiyle Yesoya'dan ayrilmasi çok aptalcaydi, Yuhwa'nin Jumong gibi dövüsme yetenekleri yok ki nasil oyalayacak, iki saat veda sahnesine gitti zaten çoktan kaçarlardi. Çok sinir olmustum bu sahneye. Geumwa da öldürdükten sonra gözlerini aç diyor, neden öldürdün kadini be adam Ofkeli ama Yuhwa dogru söyledi Jumong öldükten sonra mi gönderecektiniz bizi diye Ofkeli
yaa ben bugün çokk agladim yaaAglaelsalla hem yurinin annesi bayildiginda aglamasina çocuk o kadar içli agliyoduki kendimi tutamadim bile vede yuwanin ölümüne çok üzüldüm o kral geumwayi bi elime geçirirsem varya KizginOfkeli
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
güzel bi bölümmüs kral sinir Ofkeli oldum kizcagizi öldürdü be acidim kadina.bayan yesoye ve ogluna ne olcak acaba
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
off ya süper bi bölümdü yine ama bitmesine az kaldi sonraki bölümde ne olacak acaba SadSadSadSadSadSad

evet çok güzel bölüm krala sinir oldum kadini öldürdü ya çok üzüldüm ya acaba yesoye ve oglu ne olacak acaba jumong duyunca çok üzüldü ya canim benim yarin ki bölümü sabirsizlikla bekliyorum Biggrin Onay Smile

----------------------------------
Mesajlarimizi yazarken Türkçemizi düzgün kullanmaya dikkat edelim lütfen.
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Yesoya hakikaten çok miyminti bir tip. Hep sirtini baskalarina dayayarak yasiyor.Anca onu baskalari koruyacak. Solan geçen bölümde çocugunu aliyor. Kendi bir sey yapmiyor Yuhwa'ya söylüyor. Tamam pek bir sey yapamaz ama olsun yine de bir sekilde yavrusunu koruyabilir. Bir kere Solana diklenmisti mesela. Jumong'un yanina yine ulasamadi(gerçi ben hiç ulasmasini istemiyorum ya neyse). Birde Soseono da Yesoya da kabile reisi kizi ikisi de kabilenin gelecekteki yöneticisi olacak(benim bildigim Yesoya da tek çocuk çünkü) . Bir Soseono'ma bak bir de Yesoya'ya. Tamam kötü bir kiz degil ama Jumong'uma da yakistiramiyorum. Ona Soseono gibi cesaretli, güzel , sicakkanli, Jumong gibi savasçi ruhlu,yeri geldiginde hanimhanimcik biri lazimSmile

Bir de bugün ben Soseono' yu iki seyde tebrik ettim. Birincisi Daeso gelip krala güvenmiyor musunuz ? dedi o da ''Kraldan süphem yok size güvenmiyorum" dedi(Tam böyle olmayabilir) , ikincisi de kendiliginden sevdigim adamin karisi ve annesi için Kral Geumwa'ya ricada bulundu ayrica haritayi da yolladi. Düsünün yani Jumong bir sey yapmazken o bir seyler yapti.Ama Yuhwa çok büyük bir yanlis yapti Soseono'nun yaptigi ise yaramadi. Çünkü yardimcisi Soseono'yu aramaya giderken Daeso'yu duydu o da hemen yetistirmeliyiz Jumong'a dedi gidip Soseono'ya söylesene sen biraz ortalik duruldugunda gir nasilsa onca yil beklediniz.
Yuvanin ölümüne çok üzüldüm krali sevsem de burada ona çok kizdim son bölümler ona baya kiziyorum Kizgin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Ya sevgili Yesoya m kizin çekmedigi sey kalmadi jumong yüzünden ne acilar çekti.
Jumong la Soseono ya o kadar çok kizdim ki sürekli süper planlar yapiyolar zekiyiz diye geçiniyolar ama bayan yuhwa ve Yesoya yi kurtarmak hiç plan yapmadilar. Soseono aptali haritayi sakladigi gibi bir mektup saklayamazmiydi sizi su gün suradan alicaz diye. Kesinlikle Jumong dahil kimse o iki kadina ne olacagini düsünmedi o psikopat kral a güvenip biraktilar onlari
Daha geçen gün Soseono nun kendisi bir sürü adamla sinirdan geçemezken o iki kadini tek basina jolbon a kadar gelmelerini nasil bekliyolar üstelik heryerde askerler onlari ararken
Soseono merak etmeyin yakinda gelirler dio ne kadar saçma. kendisi at üzerinde yaninda bir sürü adamla kahramanlik tasliyor ama yesoya kucaginda yuri ile yürüyerek gelmeye çalisiyor Ofkeli
[Resim: 25zjdhx.jpg]

사랑합니다 東方神起...

[Resim: 33cwzn7.jpg]
DBSK Fan Club
Bu bölümde çok güzeldi
Yorumda bazilari ona miyminti diyor ama hiç biriniz yine de onun katlandiklarina katlanamazsiniz o her normal kadinin davranabilecegi gibi davraniyor bazi insanlarin normalden farkli seyler yapmasi onu daha geri kilmaz soseono onun kadar aci çekmedi onun gibi yillarca hapis hayati yasamadi ve onun kadar yalniz kalmadi yesoya her seyini kaybetti ve yeni bir hayata baslamak zorunda kaldi tam evlendi mutlu olacakti kocasi da onu terketti gitti smdi de onun baskasini sevdigi düsüncesine katlanmak zorunda
[Resim: 25zjdhx.jpg]

사랑합니다 東方神起...

[Resim: 33cwzn7.jpg]
DBSK Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi