Yorumları: 2,248
Konuları: 85
Teşekkür Puanı:
284
Tüm dizilerde hep benim sevdiklerim ölüyor

Çok dramatik bir bölümdü.Çok agladim.
Umarim Yesoya'ya birsey olmaz

Tesekkürler .
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Yorumları: 2,467
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
142
02-06-2009, Saat: 19:47
(Son Düzenleme: 02-06-2009, Saat: 20:25, Düzenleyen: UsLu_Ms.)
Yesoya hakikaten çok miyminti bir tip. Hep sirtini baskalarina dayayarak yasiyor.Anca onu baskalari koruyacak. Solan geçen bölümde çocugunu aliyor. Kendi bir sey yapmiyor Yuhwa'ya söylüyor. Tamam pek bir sey yapamaz ama olsun yine de bir sekilde yavrusunu koruyabilir. Bir kere Solana diklenmisti mesela. Jumong'un yanina yine ulasamadi(gerçi ben hiç ulasmasini istemiyorum ya neyse). Birde Soseono da Yesoya da kabile reisi kizi ikisi de kabilenin gelecekteki yöneticisi olacak(benim bildigim Yesoya da tek çocuk çünkü) . Bir Soseono'ma bak bir de Yesoya'ya. Tamam kötü bir kiz degil ama Jumong'uma da yakistiramiyorum. Ona Soseono gibi cesaretli, güzel , sicakkanli, Jumong gibi savasçi ruhlu,yeri geldiginde hanimhanimcik biri lazim
Bir de bugün ben Soseono' yu iki seyde tebrik ettim. Birincisi Daeso gelip krala güvenmiyor musunuz ? dedi o da ''Kraldan süphem yok size güvenmiyorum" dedi(Tam böyle olmayabilir) , ikincisi de kendiliginden sevdigim adamin karisi ve annesi için Kral Geumwa'ya ricada bulundu ayrica haritayi da yolladi. Düsünün yani Jumong bir sey yapmazken o bir seyler yapti.Ama Yuhwa çok büyük bir yanlis yapti Soseono'nun yaptigi ise yaramadi. Çünkü yardimcisi Soseono'yu aramaya giderken Daeso'yu duydu o da hemen yetistirmeliyiz Jumong'a dedi gidip Soseono'ya söylesene sen biraz ortalik duruldugunda gir nasilsa onca yil beklediniz.
Yuvanin ölümüne çok üzüldüm krali sevsem de burada ona çok kizdim son bölümler ona baya kiziyorum
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Yorumları: 17
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
7
Yorumda bazilari ona miyminti diyor ama hiç biriniz yine de onun katlandiklarina katlanamazsiniz o her normal kadinin davranabilecegi gibi davraniyor bazi insanlarin normalden farkli seyler yapmasi onu daha geri kilmaz soseono onun kadar aci çekmedi onun gibi yillarca hapis hayati yasamadi ve onun kadar yalniz kalmadi yesoya her seyini kaybetti ve yeni bir hayata baslamak zorunda kaldi tam evlendi mutlu olacakti kocasi da onu terketti gitti smdi de onun baskasini sevdigi düsüncesine katlanmak zorunda