yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 61. Bölüm
yaa kiralin gözünü hirs kaplamisOfkeli.yong poo yu da yakalasam bi kasik suda bogasim geldi.Kizginkendi cikari için yuhwa gile yardim eden adami öldürttü.
ayy yuhwa demisken ,,,,
yuhwa,yesoye ve yuri kacarlarken heyecandan ölecektim.Sarhos
ayy tam siniri gececekken ****naro hemen gelip,cuvallara kilicini sokarken öldüm bittimTestereTestere ama yuri'nin su lafi cok tatliydi
"PEKI ANNE" bu kadar tatli mi söylenir.Opucukcok tatli bi cocuk yyaaa.SaklanSaklan
İmzamçokBÜYÜKhani
(25-05-2009, Saat: 16:05)papatya yazdı: Sesona'dan bazen nefret ediyorum bugün ettigim gibi..Jumong'un annesi ve sevgili esi oglu Yuri ölüm tehlikesi atlattilar,nerdeyse Yuri'yi Naro kiliçla öldürcekti..Kizgin
Jumong bunlari düsünürken Sesona'da gitmis avludaki Jumong'u gözetliyor..Ofkeli
Simdi her dert bitti ölen kocasini unuttu iki tane oglu var,onlari düsüncene Jumong'la ilgileniyor..Tamam artik bitti o evli bir adam Soya'ya yazik degilmi kizcaz 5 yilda kocasini kaç defa gördü..Opucuk Artik çiksin Jumong'un hayatindan bu ne yaBiggrinBiggrin

Duygularima tercüman oldun çok sagol arkadasim Allahrazi Yesoya'yla Jumong kavussunlar artik ben bu ayriliga dayanamaz oldum Yesoya olsam ne yapardim bilemiyorum uff Sosoeno da buldugu bu firsati kaçirmaz bence ne kada uyanik oldugunu hepimiz biliyoruz
kral guemva farkinda degil belki ama elestirdigi oglu daeso gibi davranmaya basladi ne o öyle mahsum insanlari öldürmeOfkeli emirleri bunlarin jumonga olan kinleri bitmeyecek gibi korkarim guemwa daha ileri gidip jumonga güvenen aileleri ve o ailelerin çocuklarinida katletleder. öfkesi ve kini bunu yaptirabilir..sanirim jumong songyangi ikna edecek eger bunu yaparsa bu çok iyi olur jolbon için...yasasin damol ordusu...:atkilinc:

yuri yuri yuri Biggrin Biggrin allahim çok seviyorum yaa. yavrum nasilda korkmustu Sad cnm yaaaa ... gusel bi bölümde tesekkurler özet için..
(25-05-2009, Saat: 17:16)witch-hag yazdı:
(25-05-2009, Saat: 16:05)papatya yazdı: Sesona'dan bazen nefret ediyorum bugün ettigim gibi..Jumong'un annesi ve sevgili esi oglu Yuri ölüm tehlikesi atlattilar,nerdeyse Yuri'yi Naro kiliçla öldürcekti..Kizgin
Jumong bunlari düsünürken Sesona'da gitmis avludaki Jumong'u gözetliyor..Ofkeli
Simdi her dert bitti ölen kocasini unuttu iki tane oglu var,onlari düsüncene Jumong'la ilgileniyor..Tamam artik bitti o evli bir adam Soya'ya yazik degilmi kizcaz 5 yilda kocasini kaç defa gördü..Opucuk Artik çiksin Jumong'un hayatindan bu ne yaBiggrinBiggrin

Duygularima tercüman oldun çok sagol arkadasim Allahrazi Yesoya'yla Jumong kavussunlar artik ben bu ayriliga dayanamaz oldum Yesoya olsam ne yapardim bilemiyorum uff Sosoeno da buldugu bu firsati kaçirmaz bence ne kada uyanik oldugunu hepimiz biliyoruz

Ne yapayim sonunda patladim Sesona'yaBiggrinBiggrin Çok üzülüyorum Soya'ya ve küçük Yuri'yeSmile Küçük Yuri çok tatli..Opucuk
Deso'nun karisina ne demeli,Soya'ya yine tokat atti,kizi sahipsiz buldu gelip digip tokatliyor..Jumong Deso ve esini kiliçtan geçirse çok mutlu olacam..OfkeliBiggrinBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

hiç sormayin o solan denilen cadi soyayi buldugu yerde tokatliyor elime bi geçirsem su solani güzelce tokatlarimDurtuk

(25-05-2009, Saat: 17:25)genel vali yazdı: hiç sormayin o solan denilen cadi soyayi buldugu yerde tokatliyor elime bi geçirsem su solani güzelce tokatlarimDurtuk

haklisin solan soya yi her yokat attiginda sinirden ölüyorum.solan a sinir oluyorum.keske kaçabilselrdi.Onay
birgün su solan i elime geçirisem tokatlarim keske jumong onlari kiliçtan geçirse süper olcak bizde korea fans olarak rahatliycazz
(25-05-2009, Saat: 17:36)tugba_ji_min yazdı:
(25-05-2009, Saat: 17:25)genel vali yazdı: hiç sormayin o solan denilen cadi soyayi buldugu yerde tokatliyor elime bi geçirsem su solani güzelce tokatlarimDurtuk

haklisin solan soya yi her yokat attiginda sinirden ölüyorum.solan a sinir oluyorum.keske kaçabilselrdi.Onay
birgün su solan i elime geçirisem tokatlarim keske jumong onlari kiliçtan geçirse süper olcak bizde korea fans olarak rahatliycazz

gerçektende kiz dayak yemeye serbetlenecek yakinda gördügü yerde indiriyor tokati Biggrin güzel bir bölümdü ama yasli adamin iskenceyle öldürülmesine üzüldüm Aglaelsalla daeso birdahaki bölümde yeniden yönetimi alacak gibi
Ay Soya, Yuri ve lady Yuhwa yine kaçmayi basaramadilar, Soya oglunu öldürecekler diye korkusundan kendini ele verdi ama ne yapsin ana yüregi iste dayanamadi korkusundan Aglama
Ah o valinin kizi olacak o cadoloz elime bi geçse bende ona bir tokta atarim ama nerde!! Yeter ama ya nedir bu Soya'nin çektigi. Artik Jumong'a da kiziyorum biseyler yapsin kurtarsin oglunu annesini ve esini, neler çekiyorlar onlar hiç haberi yok tabi o Soseono'nun yaninda gözü baska bisey görmüyor Biggrin Ben artik Jumong, Yesoya ve Yuri'nin kavusmalarini çok istiyorum ya...

Kral Geumwa'da gittikçe zalimlesiyor Ofkeli
Some of you may remember me...
kaçamadilar kahretsin.deaso ve kral bir halki öldürüyor böyle yaparak çözüm bulunurmu...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi