yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 56. Bölüm
[Resim: 88464190.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 53623003.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
off süper bölüm olcak yarini dört gözle bekliyorumm...OnayBiggrin

ayrica jumongun yeni imaj süper olmusss..Onay

Wootae'nin ölecegine inanamiyorum... Canim ya..Özet süper canim.. AglaelsallaAglaelsalla
Hakkınızı helal edin. ~
Soseono'nun iki tane mi oluyor çocugu, vay be Biggrin Ay Wootae ölecek demek, üzüldüm simdi..Aglama
Bu bölümde güzel olacak ama ben okuldayim Sad Özet'in için sagol Filiz'im çok güzel olmus, izleyemiyecek olanlara ne kadar büyük bir iyilik yaptin bi bilsen, helede bana Biggrin Opucuk
Bide Jumong'un yeni imaji gerçekten süper Biggrin Resimler için çok sagol Tugba ablacim Opucuk
Some of you may remember me...
Özet ,resim ve fragman için tesekkürler... Alkis
Ayy güzel bir bölüme benziyor bakalim.Emeginize saglik.
Çogu kisinin görüntüsü degismis bu geçen 3 yil içinde.. Ama bana en çok Sayong'un yeni hali tuhaf geldi.. Smile Resimler için tesekkürler Tugba abla.. Yarin bizi heyecanli bir bölüm bekliyor Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

özet, fragman ve resimler için tesekkürler, emeginize saglik Allahrazi
Wootae'nin ölmesine üzüldüm. Yeni imajiyla onu biraz daha görseydik keske Sad Ben çok begenmistim bu halini. Sayong'un yeni halini begenmedim ama eski hali daha güzeldi.

Sonunda Yesoya Jumong!un yanina gitmeyi akil edebildi. Kavussunlar artik yaa, yeter...
(17-05-2009, Saat: 20:41)wiseacre_daisy yazdı: Sonunda Yesoya Jumong!un yanina gitmeyi akil edebildi. Kavussunlar artik yaa, yeter...

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi