yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 55. Bölüm
Emeginize Saglik ^^
Özet ve resimler için tesekkürler.Bölüm sonunda Jumongun yeni halini görücez.Çok karizma.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

okurken bile heyecanlandim.kral kadar sinsi bir insan var mi acaba.iyi mi kötü mü anlayamadim.
jumong kurmaylarinin hepsini buyo ya getirirse olacagi bu.yeomiul gibi en önemli müttefini kaybeder. bu güzel bölümü izlemek bana nasip degil.keyfini çikarin.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Inanamiyorum Yeomiul ölüyor mu Aglama En basta çok kiziyordum ama sevmeye baslamistim artik. Keske ölmeseydi, Jumongla çok önemli isler yapacakti..
Aradan yillar geçiyor da bu geçen yillar boyunca Jumong ile Soya ayri mi kaliyor yani Aglaelsalla

Özet ve fotograflar için çok tesekkürler, emeginize saglik Allahrazi
Açiklayici özet ve resimler için tesekkürler güzel bi bölüm olcak.Rahibe yeomiula üzüldüm.Aradan yillar geçmesi güzel insan daha merak ediyo bakalim pazartesi neler olcakSmile

Smile Sad Bas rahibe Yeomieul ölüyor çok üzüldüm Sad biri Kizgin Bu Deok Bul denen sinire hattini bildirsin OfkeliOfkeli gicikya biri gidiyor baska beteri geliyor .Jumongun bu hali süper gerçi o her zaman süper de Biggrin Özet için tesekkürler Filizcim Smile Resimler içinde sana çok tesekkürler Tugbacim ellerinize saglik AlkisAlkis
Yeomyulu son görüsümüz.Budenbul azdaha Jumong'u öldürecekmis.Haddini asti iyice.Beni üzen Budenkbul'un her yaptiginin yanina kar kalmasi.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

acaba yeni basrahibe kim olacak
yine annesi ve karisini alamiyorSad
(15-05-2009, Saat: 1:29)wiseacre_daisy yazdı: Inanamiyorum Yeomiul ölüyor mu Aglama En basta çok kiziyordum ama sevmeye baslamistim artik. Keske ölmeseydi, Jumongla çok önemli isler yapacakti..
Aradan yillar geçiyor da bu geçen yillar boyunca Jumong ile Soya ayri mi kaliyor yani Aglaelsalla

Özet ve fotograflar için çok tesekkürler, emeginize saglik Allahrazi

galiba öyle olyor jomung oglu yuriyi bile göremiyor papatya sevmeye basladiklarin ölüyor sira valiye gelmesin papatya sakin SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi