yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 54. Bölüm
[Resim: 98810894.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 16458003.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
özet ve resimler için tesekkürler...

Su bakan Bu Dek Bul yine ortaligi karistiriyor..

ÖZet için tesekkür ederiz Filizcim.. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
yarin ki bölümü güzel saol özet ve resimler tesekküller):Smile
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
özet ve resimler için tesekür elinize saglik filiz tugba
Resim ve özet için çok tesekkürler.

Geri Döndüm

Özet ve resimler için tesekkürler.Emeginize saglik Allahrazi

Ooff ya hersey daha mi kötü oluyor simdi. Ne güzel hersey düzeldi derken tekrar basa döndük. Rahibenin kaçirilmasi ve Jumong ile damul ordusunun hapsedilmesi çok kötü Dertli bu Kralda bir ne yapacagina karar veremedi. Sanki Jumong'un saraydan kaçip eski Joseon halkini kurtarmasini, kendi devletini kurmasini isteyen o degildi Ofkeli
(13-05-2009, Saat: 22:13)wiseacre_daisy yazdı: Özet ve resimler için tesekkürler.Emeginize saglik Allahrazi

Ooff ya hersey daha mi kötü oluyor simdi. Ne güzel hersey düzeldi derken tekrar basa döndük. Rahibenin kaçirilmasi ve Jumong ile damul ordusunun hapsedilmesi çok kötü Dertli bu Kralda bir ne yapacagina karar veremedi. Sanki Jumong'un saraydan kaçip eski Joseon halkini kurtarmasini, kendi devletini kurmasini isteyen o degildi Ofkeli

haklisin ama papatya bakan budekbl anlasma yapti tahta yeniden cikma sarti jomung silmesi cinle iliskileri düzeltmesi bakan budekbul ortalgi iyiçe karistirdi kral gumwa taht ugruna jomung silecek baksana
Yeomieul tereddütlerinde ve bende endiselerimde hakliymisim Biggrin Su krala bak gelde sinir olma Ofkeli General Heuk chi'yi de adam sanmistim ama yanilmisim! Hepsi o bakan olacak Bu Deuk Bul yüzünden! Sinir sey Ofkeli
Vazgeçme Jumong, direnmeye devam!! Biggrin
Özet için çok sagol Filiz'im, izleyemiyecektim ben bu bölümü sayende neler oldugunu ögrendim Opucuk Tugba abla resimler sayesinde de izlemis gibi oldum, çok sagol ablacim Opucuk
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi