Yorumları: 28
Konuları: 0
(12-05-2009, Saat: 15:04)angelus2097 yazdı: iyiki bir günes tutuldu yok iyiye isaret yok kötüye isaret ay dünyayla günes arasina girdi o kadar yahu ne abartiyorsunuz
ama gerçekten yoruma bagli jumong bu olayla birlikte halkini dahaçok galiyana getirip olumlu yorumlar yaparken zavalli daesonun halki panik içinde kaldi bu yorumlar hem askeri hemde halki olumsuz etkileyecek yenecegiz diye savasa girmek var yenilecegiz diye girmek var buda herseyi iyiye yoymak gerek sözümüzü daha anlamli kiliyor
abdala malum olurmus derler ya youngpo da hemen günes mi karardi dedi orda çok sirindi 
Abartilmasi çok normal 2100 yil önce bu simdiki zaman diyil !
Yorumları: 170
Teşekkür Puanı:
45
Deaso delirdi.Haksiz yere kan dökerek iktidari elde edenlerin mutlak sonu

Majestelerini tahtta görmeyi özlemistim.Yahu bir dizinin her bölümü bu kadar önemli ve heyecanli olurmu.Her bölümde bir dünya olay oluyor hemde hiç saçmalamiyorlar helal olsun adamlara.
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...
Yorumları: 656
Teşekkür Puanı:
43
Daeso resmsn insanlari kilkçtan geçirdi çildirdi:img-hysterical::img-hysterical::img-hysterical: sonunda eee ne demisler etme bulma dünyasi sen babani tahtanmi indirirsin iste sonun böle olur yarinki bölüm çok heyecanli olacak fragmanda gördügüm kadar jumong yardim ediyor krala herhalde
Queen Seon Duk Fan Clup
Kim Hyun Joong Fan Clup
Boys Over Flowers Fan Clup
Kim Nam Gil(Bidam)Fan Clup
Bi Rain Fan Clup
The Devil Fan Clup
Hee-Young
Unregistered / Not Logged In
12-05-2009, Saat: 16:00
(Son Düzenleme: 12-05-2009, Saat: 16:27, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
ya o fragman ne öyle

solugum kesildi

sanirim en güzel bölümlerden biri olacak

(yasasinn) daeso çildirdi deli gibi bagiriyodu..acimasiz katilin biri oldu çikti.. bagirirken gözleri nasil büyüyüp küçülüyo
rdu ama.. yanliz hakkini vermeli çok süper rol yapiyo

kendinden nefret ettirmeyi basariyo
rsa iyi rol yapiyo demektir

majestemiz sonunda tahta oturuyor ne güzel...

insallah jumongun yaninda olur...yongpo ve daeso yerlerde sürünüyo
rdu gal
iba...kraliçe falan tutuklanmisti..ya muhtesem bir bölüm olacak çok heyecanlandim simdi
Yorumları: 577
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
68
ilk daha bir günes tutulmasini bir dizinde kusursuzca izledim.ve bir insanin nasil cinnet geçirdigini.deaso ya hak veriyorum.günes sadace buyoe de dogmuyor ki.günes tutulmasi buyoe de degl dünyada ki her yerde görülür.dogal afetlere etkisi olabilir ama devlet yönetimlerine olamaz.deaso aslinda iyi bir kral olur.keske halkin ve babasinin destegini alarak tahta çiksaydi.tahta çikmasini isteyen insanlar onu yalniz birakti.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Yorumları: 2,762
Konuları: 69
Teşekkür Puanı:
559
ne günes tutulmasiymisbe ortalik kana bulandi önüne gelen öldürdü daeso bu kadarda olmazki sosone gözyaslar dayanilmaz yine agliyordu wotoe nasil kurtulacak merak ettim daeso zulmun sona eriyor kral kumwa napacak bakalim yarin heycanla bekliyorum papatya senin valicin eninde sonunda ölecek han imparator olmasa jomungdan kurtulus yok ikinci yongpo vakasi hersey berbat ediyor vali