07-05-2009, Saat: 23:46
Gerçekten güsel bi bölüm.Ama yesoya ve yuhwa 10 bölüm sonra kurtulacak ,Arkadaslar!!!

Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yüzeye düsen gülün sesini çizdigi zaman biter...
Efsane Prens (Jumong) 50.Bölüm
|
07-05-2009, Saat: 23:46
Gerçekten güsel bi bölüm.Ama yesoya ve yuhwa 10 bölüm sonra kurtulacak ,Arkadaslar!!!
![]()
Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yüzeye düsen gülün sesini çizdigi zaman biter...
07-05-2009, Saat: 23:52
resimler ve özet için tesekür ederim.yarin jumong sosona sayesinde saraya girebilecek yesoyayida görecek.yuwa nin durumu insallah önemli degildir.ama inanin kralin ve yuwanin su andaki durumlari beni çok üzüyor.birbirilerine aslinda çok düskünler.
TÜRKİYE ℂ⋆
08-05-2009, Saat: 0:01
gene herzamanki gibi süper bir bölüm olucak
![]() ;)tesekkürler tuba ![]() ![]() keske jumong karisini ve annesini kurtarabilse dahada süper olurdu çok heyecanliyim yarini sabirsizlikla bekliyorum. ![]() (song il gook her zaman ki gibi çok yakisikli çikmis ![]() ![]()
08-05-2009, Saat: 0:11
Bu güzel resimler ve tanitim için tesekkürler...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
08-05-2009, Saat: 0:35
![]() ![]()
Özet ve resimler için tesekkürler canim..
Bu bölümü de izleyemiyecegim of of hiç bir konuda olmadigi gibi bu konuda da sansim yok :img-cray: en çok sevdigim dizi yayinlaniyor ama izleyemiyorum :img-cray::img-cray::img-cray:
Uzun zaman sonra yorum yapmak güzelmis...Yine her zamanki gibi süper bi bölüm olacak aklimizdaki soru isaretlerini gideriken ayni zamanda biterken de tekrar soru isartleri olusacak kafamizda...
![]() ![]() Düzgün bir Türkçe lütfen!
08-05-2009, Saat: 0:49
Yine her zamanki gibi güzel bir bölüm bizi bekliyor, resimler ve özet içinde çok tesekkürler
![]()
Some of you may remember me...
08-05-2009, Saat: 0:51
Diziyi izleyemiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|