yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 5. Bölüm
Çok güzel bir bölümdü özellikle jumong la abisinin dövüs sahnesi sonunda daeso nun surati çok hosuma gitti bu daeso çok içten pazarlikli birde ``korkma nasil bir abi kardesine zarar verebilir `` demedimi ben iyice sinir oldum kraliçenin etekleri tutustu jumong veliat olur diye bence çok sürükleyici bir dizi ilk bölümlerdee hiç öyle düsünmemistim ama bu gün fikrimi degistirdim
[Resim: 2474.jpg]

güzel bi dizi de ne ara jumong büyüdü anlamadim
arada izleyemedimde....
[Resim: leadsbdpo0.jpg]

[Resim: eregi7.jpg]
(04-03-2009, Saat: 17:16)Wando yazdı: Jumong'un adi ve suçu bilinmeyen mahkumlardan özel gözetimde tutulanina karsi tuhaf hisler beslemesi ve bunu annesi Yuhwa'ya anlatmasi, bir anda öldügünü sandigi kocasi Hae Mo-su'yu hatirlatti. Sarayda Hae Mo-su'nun yasadigini sadece bas rahibe ile Basbakan Yeomieul bilmektedir. O mahkum, kimligini açiklamak istemedigi için kendisinin kim oldugunu söylememeyi yeglemistir. Belki de içinde esi Yu-hwa'yla ve bilmedigi ogluyla karsilasmanin ümidi vardir. Oglu onu görmüs olsa da babasi oldugunu bilmemektedir...

Evet.
Hemosu'nun en azindan Yuhwa'i unutmamasini isterim.
Ayrica Jumong'un o kilici kirmasi,kilicin saglam olmadigini degil,Jumong'un gücünü gösterir.
Bunu herkes en kisa zamanda anlar umarim.

heyecanli bi bölümdü..[/code]haemosu'nun yasadigini daha 5.bölümde ögrenecegimiz aklimin ucundan bile geçmemisti Smile bayagi hizli ilerliyor dizi..yanliz anlamadigim birsey var haemosu nasil kurtuldu kim kurtardi okla kalbinden vuruldu ustelik denize düstü o sekilde kurtulamasi biraz tuhafima gitti dogrusu..

ilerleyen bolumlerde bunun hakkinda bilgi verilir mi acaba

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
(04-03-2009, Saat: 17:19)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Ayrica Jumong'un o kilici kirmasi,kilicin saglam olmadigini degil,Jumong'un gücünü gösterir.
Bunu herkes en kisa zamanda anlar umarim.

Evet sana katiliyorum zaten yayida çok güçlü oldugu için kirmisti
[Resim: 2474.jpg]

(04-03-2009, Saat: 17:26).Tukarikashi. yazdı: ...yanliz anlamadigim birsey var haemosu nasil kurtuldu kim kurtardi okla kalbinden vuruldu ustelik denize düstü o sekilde kurtulamasi biraz tuhafima gitti dogrusu...

Hae Mo-su daha fazla ok yeseydi oldugu yere yigilabilirdi. Ancak izlerken dikkat ettiysen yedigi oklarin ardindan uçuruma dogru adim atti. Daha fazla yiyecegi oklarla ölmesi kesinlesebilirdi; fakat uçurumdan göle dogru hamle yapmasi onu kurtarabilirdi ki, kurtulmus da. Onay
heamosu yasiyo oldugunu tahmin etmistim zaten yasiyor olmasi güzel bence çok güzel bir bölümdü hele jumong'un abisini dövüste yenmesi çok güzel bir sahneydi kraliçenin surat ifedesi çok komikti Biggrin
bENi bIrAk sEnİnLe KeNdİ hAlİmE iÇiNdEkİ YabAnCıYa sÖyLe gİtSiN...
evet ama yinede izleyecilere inandirici gelmiyor..

nyse dizi artik o kadar olur diyelim Smile
(04-03-2009, Saat: 17:36)Wando yazdı:
(04-03-2009, Saat: 17:26).Tukarikashi. yazdı: ...yanliz anlamadigim birsey var haemosu nasil kurtuldu kim kurtardi okla kalbinden vuruldu ustelik denize düstü o sekilde kurtulamasi biraz tuhafima gitti dogrusu...

Hae Mo-su daha fazla ok yeseydi oldugu yere yigilabilirdi. Ancak izlerken dikkat ettiysen yedigi oklarin ardindan uçuruma dogru adim atti. Daha fazla yiyecegi oklarla ölmesi kesinlesebilirdi; fakat uçurumdan göle dogru hamle yapmasi onu kurtarabilirdi ki, kurtulmus da. Onay

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
jumong'un babasiyla karsilasmasi çok duygusaldi Hemosu oglunun geldigi bilimiyordu
ama Jumong'un kalbi yerinden çikacakti gerçegi bilmesede..Kan çektiBiggrin
Yarin çok heyecanli olacak yine..
Bugün dizinin basinda 4 günlük özetinide anlattilar,iyi oldu söyle bir hatirlatik 4 bölümde neler olmus..
Kraliçe'den nefret ediyorum..Ofkeli
Zaten o acrist hep kötü rollerde oynuyor sevemedim o bayani...Kizgin
Jumong'un annesinine bayiliyorum güzelligine,hanimefendiligine..Smile Çok tatli bir bayan..
Song II Gook Ve Papatya

(04-03-2009, Saat: 17:26).Tukarikashi. yazdı: heyecanli bi bölümdü..[/code]haemosu'nun yasadigini daha 5.bölümde ögrenecegimiz aklimin ucundan bile geçmemisti Smile bayagi hizli ilerliyor dizi..yanliz anlamadigim birsey var haemosu nasil kurtuldu kim kurtardi okla kalbinden vuruldu ustelik denize düstü o sekilde kurtulamasi biraz tuhafima gitti dogrusu..

ilerleyen bolumlerde bunun hakkinda bilgi verilir mi acaba

haemosu 9 canli olsa gerek Biggrin
Bu arada haemosu'yu canlandiran aktörü The Restless'da izlemistim. Çok karizmatik, The Restless filmindeki rolünden dolayi burada ilk gördügümde kötü bir rolde sanmistim Biggrin
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi