yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 5. Bölüm
.
.
.
Jumong'un hpcasiyla olan sahneler harikaymis, Song Il Gook'un mimikleri süpermis. Nasilda genç birini bu kadar iyi canlandiriyor. Gerçek sesiyle izlemeyi denemedim henüz bir de öyle izlemek lazim Biggrin
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Jumong süper dövüstü! Ama bi ara öyle korktum ki ya abisi onu yaralarsa diye Saklan
Some of you may remember me...
Kraliçe Wonhu çok vicdansiz..(Gyeon Mi-ri burada tekrar kötü kisiligini buldu. Lady Choi karakteri bir, Kraliçe Wonhu iki..) Kizgin Kizgin Kraliçe, nasilda Yuhwa ve Haemosu'nun hikayesini anlattirdi. Birde hikayeyi anlatan adama kiziyor..
Hakkınızı helal edin. ~
(04-03-2009, Saat: 16:20)sunshine yazdı: Kraliçe Wonhu çok vicdansiz..(Gyeon Mi-ri burada tekrar kötü kisiligini buldu. Lady Choi karakteri bir, Kraliçe Wonhu iki..) Kizgin Kizgin Kraliçe, nasilda Yuhwa ve Haemosu'nun hikayesini anlattirdi. Birde hikayeyi anlatan adama kiziyor..

Aynen sana katiliyorum ablacim çok gicik birisi ya Ofkeli
Some of you may remember me...
(04-03-2009, Saat: 16:20)sunshine yazdı: Kraliçe Wonhu çok vicdansiz..(Gyeon Mi-ri burada tekrar kötü kisiligini buldu. Lady Choi karakteri bir, Kraliçe Wonhu iki..) Kizgin Kizgin Kraliçe, nasilda Yuhwa ve Haemosu'nun hikayesini anlattirdi. Birde hikayeyi anlatan adama kiziyor..

YuHwa'ya çok üzüldüm.Aglama
Gyeon Mi Ri gene kötü rolde.Ofkeli
Katiliyorum.
Abracadabra da irwojyeora..
Jumong, babasi Haemo-su ile karsilasti..Gelecek bölümü heyecanla bekliyorum..Her ne kadar yarin izleyemeyecek olsam da.Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
güzeldi.gün geçtikçe daha güzel olacakSuper
6.bölüm süper olacak büyücü ile bakan jumong la karsilasacakmi acaba
Jumong ve babasi Haemo-su ile karsilasinca içim ürperdi ay yarin ki bölümde acaba ögrencekmi Aglama
çok güzel bir bölümdü Jumong sonunda babasiyla karsilasti yarin heyecanli bir bölüm olucak sabirsizlikla bekliyorum
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi