yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 48.Bölüm
(06-05-2009, Saat: 22:01)case yazdı: önüne gelen jumong a santaj yapiyor yaaa Smile cocuk kimi kurtacak merak ediiyorum santajlarla mi ugrassin Smile ulus mu kursun ... zor walla Smile cok zor....

evet ya jumongun isi gerçekten zor ama daesoya karsi kurdugu plan güzeldi...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...

çok gzl br dizi annem hiç kaçrmiorBiggrinOnay
Desonun plani yine suya düstü.Kral için üzüldüm.Evlet et de sana böyle davransin.Deso daha ne kadar küçülecek acaba.Masum 2 kadinin hapsederek kendini bisy saniyor.Jumong haddini bildirir ona.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

gittikçe heyecan artiyor..hergün bu kadar heyecanla beklemek benim için bu diziyi çok özel kilan sebeplerden biri..bazi replikler ve davranis sekilleri sabrederek hedefe ulasmaya çalismalari çok hos..50 bölüm nasil geçti anlamadim.Smile
Düşlerimin prensi Fan Club
Full house sevenler Fan Club
Kim Jeong Hoon Fan Kulubü
.. I'm Sorry I Love You Fan Club..
My Girl Fan Club
Song Hye Kyo Fan Club
Lee Jun Ki Fan ClubSmile
Lee Dong Wook Sshii Fan ClubSmile
Boys Over Flowers Fan Club
Kim Hyun Joong fan club
bu bölümde çok güseldi ..
uzun zamandir yorum yapamaz oldum ama diziyi herzaman takip ediyorum bu bölümde rahibe olmasaydi jumong babasi gibi ayni tuzaga düsecekti ama kendi kurduklari tuzaga kendileri düstü

oyi mari ve hyuppo byeo ya gitme karari verirler.Jumong a söylemezler.Annesini kurtarmak için gittiklerini söylemezler dogru olani yapiyorlar.Bence Paylasiminiz için tesekkürler.Resimlerle .çok güzel olmus.Emeginize saglik.Sun shine.Smile
Mari'nin Jumong'a söylememesi iyi oldu bence yoksa hersey bosuna yapilmis olurdu bir dahaki bölümü merakla bekliyorumm ...
Daeeso kazdigi kuyuya kendisi düstü.Ya onlarin savas sahnelerine bayiliyorum.Damul ordusu artik zirhli sövalyelerle akraba oldular onlari yenmek çocuk oyuncagi oldu onlaraBiggrin Soseono da gittigi yerde çok güzel bir anlasma yapti ve çok zekice hazirlanmis bir plandi bos tuz çuvallarini kul ile doldurup yagmurda islatmak sonrada anlasmayi bozduklari için zarar ettiklerini söyleyerek degerinden fazla degerli tas istemesi...Soseono bu olayi halasina açiklamayacak ve degeri kadar verip geri kalani ile saray yaptiracak.Tabi bu saray gizli olacak.
Daeso yine annesinin aklina uyup bayan Yuhwa ile Yesoya'yi hapse attirdi.Tabi Jumong ile erkek erkege dövüsmeye gücü yetmiyor daha dogrusu ona yeniliyor oda gücünü sadece kadinlara geçirebiliyor.Bence Mari çok dogru bir karar verdi o mektubu Jumong'a vermemekle.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Yeomieul sagolsun yoksa tuzaga düseceklerdi hop oturdum hop kalktim yaa... Naro'nun hali çok kötüydü askerler kaçti Naro tek kaldii öldürseydi içimin yaglari eriyecekti ama öldürmedii bu da ona ders olsun dicem ama nerdeee... Soseono ne akilli yaa tüccar zihniyeti geniss kizinn hiç aklima gelmezdi öyle bir plan yapmak bende diyorum niye siritiyor bu kiz alt tarafi yagmur yagiyor meger ne cinlik düsünüyormuss... Smile Saray yapilmasi iyi ileriye dönük düsünüyorlarr Smile Daesoo'nun bu kadar küçülecegini düsünmezdim kadinlari kullanarak Jumong'u yakalamasi çok alçakça anladi tabi gücünün yetmedigini anneside doldurusa getirince gaza geldii... Ama Mari iyiki söylemedi yoksa hersey bosuna yapilmis olacaktii ... Bazi yerleri heyecanli olsada güzel bir bölümdüü Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi