yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 48.Bölüm
Dün harika bi bölümdü bugün daha da harika bir bölüm oldu Smile

Naro'nun yamulmus yüz ifadesi Daeso'nun öfkeden hiddetlenmesi hepside güzeldi.(Daeso'ya öfkelenmekte ayri bir hava katiyor Biggrin) Soseono hamile ama akli hala Jumong'dan kalan hatirlarla dolu.Jumong'un esi hamile ama onunda hala akli Soseonoda.Nolucak bunlarin hali bilinmez.

Basrahibeninde basi dertte görünüyor.Bakalim yarin neler olacak.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(06-05-2009, Saat: 16:57)*mygirl* yazdı: bu arada yazmayi unuttugum bir konu var bu sosononun kuzeni halasinin oglu yani sosonoya asik mi yoksa kuzen sevgisimi gereginden fazla düsünüyor sosonoyu sanki bunu da belirtmek istedim Smile

evet bende farkettim sanki annesine karsi gelerek ilerde soseononun yaninda yer alcak gibi baya bir iyi davranio Jumongu yakalamak için onlarda soseonoyu kullanmayi düsünüolar Keruyu baya karisacak
Asil Bakan Budeukbulun Rahipe Yeomieula baya yakinda Jumongun yaninda oldugunu ögrenince ne yapcak : )
Prens Yeongponun Buyeo dönüsüde benim için baya bir merak konusu isler iyice karisio
Bu dizide en cok sevdigim gelecek bölüm fragmanini izlemek Jumongun aglamasi baya kafa karistirici idi Yuhwaya bisey olmamaistir umarim :S :img-cray:
Jumong Fan Club

Gülümsemen Beni Kurtardı.Bu Yüzden Seni Korumak için Ölmekten Korkmuyorum.Çünkü Ben... Seni Seviyorum...
arkadaslar filmi izlerken annem bi yorumda bulundu sizle paylasmak istedim.. basta saçma gibi geldi ama sonra düsününce neden olmasin dedim.. acaba sosona yagmurun altinda kaldi dedigi tuzlarin parasini çikardigina göre o fazlalik kismi jumonga destek için yollar miSaskin

süper bi bölümdü.Onayjumong tuzaga düsmedi.zirhli çin akerlerine nasilda tuzak kurdu.(orada su icen adamin suyu bogazinda kaldiBiggrin.)naronun yüz ifadesi cok güseldi.:img-bee:jumon'gu yenmeye calisio.naro tüm hizinla saldirio jumonga ;jumonta sakin sakin bir tekme atio.naro geriye dogru gidio.naro da zora gelince hemen deso ya *efendim beni öldürün *diyo.deso Sarhosjumongu yenemedim die sinirlenip nasilda bagirdi.zavalli deso ancak gücü yuwha ile yesoye'ye yetio.umarim yuhwa ile yesoye'yi kurtarirlar.:img-cray:
İmzamçokBÜYÜKhani
heyecanli bir bölümü daha bitirdik.en hosuma gidende her bölümde daysonun çiglik çigliga bagirmasi ve sinirden zangir zangir titremesi.Gozlukgulmekyakinda bagirmaktan adamda seste kalmayacak.ama yazikki o korkusuz dayso okadar alçaldi ve çaresizki kadinlardan medet umar hale geldi.yazik dogrusu yüzkarasi.sosonanin halasinin oglu annesinden daha vicdanli birisi.obile bazi seyleri daha iyi anlayabiliyor.sosona ise o tuzlari saklamakla aklindan ne geçtigini anlamadim.arkadasimizin annesinin dedigi olabilir.jumongun kafileleri yagmaladigini duyunca belki tuz yardimi yapmayi düsündü.nede olsa o tuzda jumongunda hakki varSmile

TÜRKİYE ℂ⋆
sosono nekar da zeki bir kiz .Gozlukgulmekbugün tuz satarken satinalan adami nasil da kandirdi.fiyatini gittikçe arttirdi.merak ediyorum acaba tuzu alan adamin çuvallari açtiginda suratindaki ifadeyi. :atkilinc:
İmzamçokBÜYÜKhani
(06-05-2009, Saat: 18:42)ewrem-se7en yazdı: sosono nekar da zeki bir kiz .Gozlukgulmekbugün tuz satarken satinalan adami nasil da kandirdi.fiyatini gittikçe arttirdi.merak ediyorum acaba tuzu alan adamin çuvallari açtiginda suratindaki ifadeyi. :atkilinc:

bence kum dolu çuvallari adama vermeyecektir.. yani sonuçta adami kaziklamis olacak ki bunu da yapmaz ileride onlara daha çok tuz satacak onlari sadece göstermelik yapti diye düsünüyorum..

ya ben su yeseoya çok aciyorum yazik kiza daha çok çok aci çekicek garibim Aglaelsalladaseonun sinirlendigi bölümlerde zevkten dört köse oluyorum ya bayiliyorum ben bu jumong ga daseoyu sinirlendirmeyi çok iyi biliyoBiggrinBiggrinBiggrin
olabilir aslinda
İmzamçokBÜYÜKhani
sosoeno o kumlari onnara vermek için degil malinin zarara ugradigi görüntüsünü vermek için öle yapti..hatta söyledi ya adama siz teklifi geri çevirdiniz yagmur yagdi zararimi ödemeniz gerek her çuvala 15tas die...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi