yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 43. Bölüm
Jumong ve Yesoya'nin evlenmesine ben de seviniyorum.Soseno'nun dedigi gibi yas tutacaklar degiller.Soseno evli ve yapilacak bisey yok.Jumong'da yoluna devam etmeli.Jumong'un hayati boyunca Sosoeno'yu daha çok sevecegini düsünüyorum;ama yaniliyorumdur umarim.Madem bu kiz hayatina girdi,artik onu sevmeli...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(28-04-2009, Saat: 23:06)kariyerkiz yazdı: özet ve resimler için tesekkürler..........arkadaslar kaç bölüm bu dizi allahaskina?

Toplam 81 bölüm.Önce 60 bölüm olarak düsünülmüs,dizi begeni toplayinca 81 bölüme kadar uzatilmis söylenenler dogruysa.Nereden bakarsak 2 ay var sanirim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

özet ve resimlere tesekkürler.yarin dügün olacak.keske böyle olmasaydi.ama....neyse eminim jumongun kafasindan birseyler geçiyor yakinda patlak verir çünkü onun daha fazla dayso ve sürüsüne tahammül edebilecegini sanmiyorum.Onay

TÜRKİYE ℂ⋆
su daeso ve karisina bak ya tam tencere kapak misali tam uymuslar hersey bu ikisinin basindan çikti. malesef yarin ki bölümü izleyemiyecegim jumongun sosononun gözleri önünde evlenmesine yürek dayanmazdi zaten. artik daesoo nun usakligini yapmasi da sinirime dokunuyor . su uygun zaman bir an önce gelmeli
özet ve resimler için tesekkürler...heyecanli bir bölüm bizi bekliyor...

Tabi ki Jumong birseyler planliyor. Ona çesitli acilar yasatan, onu öldürmeye çalisan, babasini öldüren, sevdigi kadinla ayrilmasina sebep olan, han imparatorlugunun kuklasi gibi davranan Daeso'nun yaninda yer almasi mümkün mü?
Keske Oyi,Mari ve Hyuppo bunu anlayabilse ve ne olursa olsun Jumongun yaninda durabilseler...
(29-04-2009, Saat: 6:43)wiseacre_daisy yazdı: Tabi ki Jumong birseyler planliyor. Ona çesitli acilar yasatan, onu öldürmeye çalisan, babasini öldüren, sevdigi kadinla ayrilmasina sebep olan, han imparatorlugunun kuklasi gibi davranan Daeso'nun yaninda yer almasi mümkün mü?
Keske Oyi,Mari ve Hyuppo bunu anlayabilse ve ne olursa olsun Jumongun yaninda durabilseler...
papatya oyi mari hyuppo ayrilanmazlar bu 4lü bozulmaz jomung gitmelerine izin vermez duygusal bir bölüm olacagi kesin
Blush 
Jumong'un kafasinda mutlaka mantikli bir plan vardir.Fakat insan sabredemiyor iste.Bu yaratilisimizda var.Jumong Sosona'nin gözleri önünde evleniyor.Ayrica Saray dügünlerine bayiliyorum Kralgul muhtesem bir görsel sölen izliycez bence.Oh olsun Sosona.Niye anlasmali bir evlilik yapmadin ki sanki.Wootae'nin kadini olmak zorunda degildin.Sosona'nin gerçek evliligini içime sindiremiyorum bir türlü :img-cray: Daha çok bölüm var,umarim hersey yoluna girer Saskin
sabretmek iyidir.artik jomung daha zeki ve kurnazca davraniyor,bence daeso ona istemeden yardim ediyor.baksaniza jomunga eski görevini verdi.zaten jomungda bunu istiyordur herhalde....

tesekkürlerSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi