26-03-2009, Saat: 0:11
özet ve resimler için tesekkürler...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...
Efsane Prens ( Jumong ) 21. Bölüm
|
26-03-2009, Saat: 0:11
özet ve resimler için tesekkürler...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...
26-03-2009, Saat: 0:18
özet için tesekür hilal emegine saglik resimler için sagol tugba ellerine saglik yarin heycanli bir bölüm bekliyor bizleri prens daeso cikaza girdi nasil kurtulacan hesaplasin dursun soseno onu red edigi an görmek için saprsizlaniyorum jomun onuda benzetseydi kral araya girmese ahh
26-03-2009, Saat: 0:45
özet ve resimler için çok tesekkürler!.... ellerinize saglik!...
çok heycanli yarini iple çekiyorum harika sahneler bizi bekliyor çatladim bu gün vallahi beklemekten. özetleri hazirlayan arkadasimizada tesekkür ediyorum bir nebzede olsa merakimizi giderdigi için.
26-03-2009, Saat: 1:24
Özet ve resimler için tesekkürler, izlemek için sabirsizlaniyorum!
Some of you may remember me...
OZET VE RESIMLER ICIN TESEKKURLER HOMIN.HARIKA OLMUS ELLERINIZE SAQLIK.BU ARADA TUM ARKADASLARDAN BIR RICADA BULUNMAK ISTIYORUM.BEN DUSLERIMIN PRENSI (PRINCESS HOURS,GOONG) DIZISININ BOLUMLERINI NERDEN ENDIRE BILIRIM?LUTFEN BILIYORSANIZ ANLATIRMISINIZ?
Özel mesaj yoluyla isteyin, msn adresinizi vermeyin!(Ho Min)
Beklediyin her kecen gune bir daha hic donmeyeceksin
26-03-2009, Saat: 8:03
buyong kaçiriliyomu ne daha yeni kurtulmustu
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
26-03-2009, Saat: 9:56
dizi çok güzel ben soya yi yani düslerimin prensindeki minyoranin diziye hangi bölümde girecek çok mrak ediyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
Geri Döndüm
26-03-2009, Saat: 10:17
Jumongun gözü kapali ok attigi sahneleri görmeyi istiyorum özellikle bu bölümde.Deaso ve annesi Jumongu fazlasiyla hafife aldiklarini ve büyük yanilgiya ugradiklarini anlayacaklar öyle görünüyor ki.
Küçük bir merakimi dile getirmek istiyorum.Belki de yaniliyorumdur ve söyleyecegim sey saçma gelecek ama bir tahmin iste.Su Mopalmo ustanin Jumonga gösterdigi ustalardan birinin tesadüfen yaptigi ve henüz sirrini çözemedikleri saglam kilici acaba Jumong yapmis olabilir mi?Yanlis hatirlamiyorsam Jumong,bir ara saraydan kovulmadan önce silahanede silah yapmaya çalisiyordu ve silahanede saglam bir kiliç yapmaya çalisirken Youngpo'nun bir oyunuyla patlama olmustu.Patlamadan Jumong sorumlu tutulmustu.Neyse iste.Acaba Jumongun o ara yapmaya çalistigi silahda ortaya çikmadi ya da silahi kimse farketmedi.Jumongunda aklina gelmedi daha sonra yapmaya çalistigi silah.Acaba Mopalmo'nun buldugu saglam kiliç Jumongun yapaya çalistigi saglam kiliç olabilir mi diye geçirdim aklimdan... Özet ve resimler için tesekkürler...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|