yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 20. Bölüm
En sevdigim bölüm bu Smile
(18-06-2009, Saat: 19:10)_YuNuS_EmRe_ yazdı: En sevdigim bölüm bu Smile

Jumong'un öldü sanilmasina kadar güzel bölümlerdi.30'uncu bölümdü sanirim,Jumong diger valinin pesine düstü ve ne olduysa yaralandi ve kayboldu.Öldü sanlildi ve hayati degisti.

Soseono gitti baskasiyla evlendi,Jumong'da kendi yolunu çizmeye karar vererek ilk is annesinin ricasini yerine getirerek Yesoya ile evlendi :img-cray:

Yesoya'yi mutlu edebildi mi,hayir.
Jumong büyük amaci için özel hayatini da hiçse saydi.Malesef savaslarda yakaladigi basariyi özel hayatinda yakalayamadi.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Her bölüm oldugu gibi bu bölümün de sonu duygu yüklü idi.Jumong'un Buyong'u bulup kaçirmasi,getirmesi,Oyi'nin bu tablo karsisindaki pismanligi,üzüntüsü ve cesurca yaptigi hatayi anlatmasi;bunun üzerini Jumong'un ''asil suçlu benim sen Buyong'u ararken ben hiçir sey yapamadim asil sen beni affet ve beni birakip gitme.'' demesi diz çökmesi bunu üzerine Oyi , Mari ve Hyoungpo'nun da diz çöküp majesteleri demesi bir an için gözlerim doldu birbirlerine olan bagliliklari karsisinda.Ne kadar veliaht prens oldugu için dostluk etmeyi düsündülerse de sonradan çok sevdiler birbirlerini.Hani bi laf vardir: ''Her insan hata yapabilir.Önemli olan hatani anlayip kabullenebilmen ve bir daha ayni hatayi yapmaman!...'' diye iste Oyi de yaptigini anladi ve bunun acisini çikaracaklar hep birlikte.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi