yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 2. Bölüm
(27-02-2009, Saat: 20:17)papatya yazdı:
(27-02-2009, Saat: 19:41)daesoo yazdı: bu bölüm harikaydi komtan haemosu yapilanlar yürekler acisi bayan yuhwayla komtan haemosu lu sahneler harikaydi heycan yeni basliyor as karakter bundan sonra ki bölümlerde görecez dizi cok kaliteli ve sürükleyici izlemeyenler için üzülürüm kacirilmayacak bir efsane dizi olcak bu dizimiz herseyle mükemelll

Katiliyorum sana ben de günlerdir bu söylüyorum..
Daha as karekter çikmadan dizi böyleyse,bundan sonrasi dahada süper olacak..Biggrin
evet abla bundan sonra daha süper olacak komtan haemosu daha yapacaklar var as karakterimizle birlikte izleyip görecegiz ama dizimiz diger dizilerden farkli bundan emin olabiriiz
ben ilk bölümünü izleyememistim ama 2. bölümünü çok begendim...kendine baglayan çok özel bir dizi gerçekten...
(28-02-2009, Saat: 0:35)kaderim yazdı: ben ilk bölümünü izleyememistim ama 2. bölümünü çok begendim...kendine baglayan çok özel bir dizi gerçekten...

Çok çok özel bir dizi Kader..Bekledigimize degecek..Ama keske bütün herkes izleyebilseydi..Denizler Imparatorundan sonra böyle harika bir diziyi izlemek beni çok mutlu etti..Smile Jumong süper diyorum..Onay
Pazartesini sabirsizlikla bekliyorum..Smile
Song II Gook Ve Papatya

O kadar ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki...Zaten uzun zamandir bekliyordum ve merak ediyordum bu diziyi.Ama birseyi çok isteyince olmazmis Aglama Aglama Bizim yerimizede izleyin.Onay Valla okulda son 2 ders hep diziyi düsünüyorum.Hatta 40 dakikalik tenefüste eve gidebilsem hiç gelmesem diye düsünüyorum ama sadece "düsünüyorum".Faaliyete geçemiyorum ne yazik ki!!Aglama
(28-02-2009, Saat: 0:45)ji-lee yazdı: O kadar ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki...Zaten uzun zamandir bekliyordum ve merak ediyordum bu diziyi.Ama birseyi çok isteyince olmazmis Aglama Aglama Bizim yerimizede izleyin.Onay Valla okulda son 2 ders hep diziyi düsünüyorum.Hatta 40 dakikalik tenefüste eve gidebilsem hiç gelmesem diye düsünüyorum ama sadece "düsünüyorum".Faaliyete geçemiyorum ne yazik ki!!Aglama

Evet iste sizlerin izlemesini çok isterdim böyle harika bir diziyi kaçirmaniz çok kötü oldu..Sarhos
Song II Gook Ve Papatya

(27-02-2009, Saat: 16:34)sunshine yazdı: Bu dizide geleneksel kiyafetler biraz daha degisik gibi...Alistigimiz modellerden daha farkli..Smile

daha eskilerden bahsediyo farki olcak tabi .milattan önceki türk köklü olan insanlarin(sosyaldan yanlis hatirlamiyorsam kök türkler)kiyafetiyle kiyafet devriminden önceki kiyafetleri karssilastirsak ne kadar fark vardir bide çin istilasi nedeiyle çin kiyafetiyle de karismis olabilir.BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
(27-02-2009, Saat: 12:27)katre3 yazdı:
(27-02-2009, Saat: 12:08)kiMyeong yazdı: Haemosu'nun mücadelesi bana, Göktürklerin esaret zamaninda Çin zulmüne karsi baslattiklari bagimsizlik ayaklanmalarini, Kürsad ihtilalini hatirlatti... Dizinin ilk bölümünü çok begendim, konusu çok dikkat çekici ve güzel... Onay
Simdi heyecanla Song il gook'u bekliyoruz. Smile

sana aynen katiliyorum duygularima tercüman olmussun bu diziyi seyrederken Çin'e olan nefretim bir kat daha artacak galiba
anlasiliyorki ortaasyanin tek hakimi olma hirsi yüzyillarca çinlilerin
birçok devleti barbarca yok etmesine neden olmus

çinliler zaten hileyle tüm savaislari kazanmiski hile yapmadiklarinda göktürkler yenmis çinlileri bu yüzden hile ülkesi .in denilebilirBiggrin
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
kesin varya bu adam varya tucar kizi olan o kizini oglan gibi yetistirir sonra o kiz bu hani sevmedigi kadinla evli olan prensin ogluna asik olur Biggrin

ya saraydaki mucevherdeki kadin hep kotu karakterlimi olmak zorunda Sad
bu diziyle ilgili güzel bi haber vereyim.bizim yisan yani olcay kavuzlu seslendirme yapacak
haemosu nun makyaji ni kim yaptiysa helal olsun.gerçek gibiydi.kadinlarin kiyafeti çok güzel ve göz aliciydi.orta asyada kurulan türk liderlerin çogu çin prensesleriyle evlenmistir.orta asya da ki türk devletlerinin yikilmasinin nedenlerinden biridir.yalnis hatirlamiyorsam göktürk kitabelerin de kültigin anitinin güney yüzünde,gelecek kusaklara verdigi ögütte "çin kizlarinin yumusak ipek kiyafetlerine aldanman yaziyordu."sanirim.ama haklilarmis.diziyi en iyisi gece 12ile01.00 arasi yayinlansin.gündüz is var.aksamda yerli diziydi maçti yarismaydi olmaz .sadece öderi.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi