yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 2. Bölüm
Harika bir bölümdü!
Hae Mo-su yaptiklarini gördügümde içim parçalandi Aglama Fakat Lady Yuhwa'nin hamile olmasi beni çok sevindirdi ve gelecek bölümde efsane prensimiz geliyor Allahrazi
Some of you may remember me...
Aglama Yine ilzyemedim yorumlari okudukça deli oluyorum...
Süper bir bölümdü nasil basladi nasil bitti anlamadim..
Daha as karekter ortada yokken bu kadar harika bölümler olmasi ve beni kendine hemen bagladiysa bu süper dizi..
Hayrani oldugum Jumong meydana çikinca neler olacak bilmiyorum..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

bugünki bölüm çok çok sürükleyiciydi olaylar ne kadarda hizli gelisti Heomsu'ya yapmadiklari eziyet kalmadi çarmaga gerilmis ve gözleri oyulmustu orayi görünce beynimden vurulmus gibi oldum bi ne hayinlik böle bu ne hirs.Hep o rahibeyle Kral'in danismani yüzünden kendi kahramanlarini kendi elleriyle öltürttüler ne kadar hain kendi insanlari halbuki heomusu ölecek sanirim 3. bölümü çok merak ediyorumSad

ben bu yeni filmi bende çok begendim.artik bunuda sarayin rüzgari gibi sanirim severek izleyecegim. sürükleyici bir diziye benziyo.ben sahsen isindim.bazen josen imparatorlugundan bahsedilince dahada ilgimi çekiyor.

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
dizi güzelmis gerçekten.bölümün sonunda heomosuya çok üzüldüm.baya sürükleyici bir dizi artik yayinlanacagi her günü merakla bekleyecek kivama geldim sayilir.gerçi kore dizilerinin insanda bagimlilik yapmasininda etkisi yok degilSmile
bu bölüm harikaydi komtan haemosu yapilanlar yürekler acisi bayan yuhwayla komtan haemosu lu sahneler harikaydi heycan yeni basliyor as karakter bundan sonra ki bölümlerde görecez dizi cok kaliteli ve sürükleyici izlemeyenler için üzülürüm kacirilmayacak bir efsane dizi olcak bu dizimiz herseyle mükemelll
Yazik Heameso'ya..Iyilik yaparken canindan olacak diye korkuyorum açikçasi..
Hakkınızı helal edin. ~
haemosu nun yüzüne baktinizmi durum ne olursa olsun adamda ayni ifade sanki uykudan kalkmis gibi bu bölümü izlerken neden se hep aklima conan gelip durdu taki haemosu nun gözleri daglanana kadar sonrada kara murat
[Resim: manas.gif]
(27-02-2009, Saat: 19:41)daesoo yazdı: bu bölüm harikaydi komtan haemosu yapilanlar yürekler acisi bayan yuhwayla komtan haemosu lu sahneler harikaydi heycan yeni basliyor as karakter bundan sonra ki bölümlerde görecez dizi cok kaliteli ve sürükleyici izlemeyenler için üzülürüm kacirilmayacak bir efsane dizi olcak bu dizimiz herseyle mükemelll

Katiliyorum sana ben de günlerdir bu söylüyorum..
Daha as karekter çikmadan dizi böyleyse,bundan sonrasi dahada süper olacak..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: