yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 2. Bölüm
Aklima bir an Köroglu'nun babasi geldi.Onu da bos yere kör etmislerdi.Ofkeli
Abracadabra da irwojyeora..
(27-02-2009, Saat: 16:59)greatjanggeum yazdı: Aklima bir an Köroglu'nun babasi geldi.Onu da bos yere kör etmislerdi.Ofkeli

ben de tam Hae Mo so=Malkoçoglu diyecektim:d darbe aliyor durmadan ama geri diriliyor ama bu sefer isler hiç de öyle olmayacak gibi..süper dizi yarin prensimiz geliyor..Super
Benim bu diziyi izleme fikrim yokduisteksizce bakdim bu gun amma cok beyendim guzel diziymis kiyafetler cin kiyafetlerine benziyor
güzel bir bölümdü umarim iyi seyler olmaya baslar pazartesi
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
zavalli Hemosu Bu Deuk Bool ülkesine ve halkina nasil ihanet edebildi anlamadim böyle birseyi bir insan nasil yapabilir yine çok güzel bir bölümdü zevkle izledim
Üzüldüm yaa Heomsu'ya.
Dövüs sahneleri çok basarili.
Dizi de çok güzel (=

Çok heyecenli geçiyor, yapilan zulümlere içim acidi Sad(
Saraydaki kötü adamlarda yavas yavas su yüzüne çikmaya basladi Smile
pazartesi prensimiz geliyor Biggrin Ortama ne vakit el atacak, heyecenla bekliyoruz Super
Süper Bölümdü Cok Heyecanli Geçiyo.
Heomsu'ya ne yaptilar öyle üzüldüm.Hep o rahibeyle Kral'in danismani yüzünden.Jumong'u 3.bölümde görücez galiba.?.
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
bu jumong bizim eski saray filmlerine benzemis biraz(karamurat, köroglu) gözünün daglanmasi birbirini tanimadan babanin oglu egitmesi falan benzerlikler var. dün kaçirdim bugün izledim süper... pazartesinden itibaren heyecan basliyor galiba

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi