yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 17. Bölüm
yine güzel bi bölüm olmus özetleri yapan arkadasa tesekkürler
bu gün basindan izeyemedim...
en sonunda jumongla sosono asklarini mi itiraf etti birbirine hani ölene kadar diyorlardi noluyor ask mi basliyor ne? Opucuk
[Resim: eregi7.jpg]
[Resim: 1223247039yi_san_24.jpg]
Bugünkü bölüm gerçekten güzeldi.En güzel ani ise sonuydu.Jumong ve Sosono sonunda birbirlerine olan asklarini itiraf ettiler.
Pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum. Smile
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

bugünkü bölüm güzel ve heyecanli idi.son sahneden sonra bu hafta sonu nasil gececek bilmiyorum
[Resim: yisan61copy-1.jpg]
NEDEN BİZİM YAPIMCILAR KENDİ TARİHİMİZİ KORELİLER GİBİ DİZİ YAPMAZLAR
inanmiyorum Sesono jumonga ilani ask etti resmen Sayong jumongun adamina sizi sag salim gördügüme sevindim dediya o adamla derdi ne acaba Biggrin Sayong çok sirin böyle beni güldürmeye devam ederse vazgeçilmez fanlarindan biri olacagim haberi olsun Opucuk yine çok güzel bir bölümdü.
(21-03-2009, Saat: 0:23)angelus2097 yazdı: inanmiyorum Sesono jumonga ilani ask etti resmen Sayong jumongun adamina sizi sag salim gördügüme sevindim dediya o adamla derdi ne acaba Biggrin Sayong çok sirin böyle beni güldürmeye devam ederse vazgeçilmez fanlarindan biri olacagim haberi olsun Opucuk yine çok güzel bir bölümdü.

Sanirim aradiginiz cevap buradailk mesajda yaziyor..Biggrin
http://www.korea-fans.com/forum/sayong-b...-1560.html
Hakkınızı helal edin. ~
(21-03-2009, Saat: 0:23)angelus2097 yazdı: Sayong jumongun adamina sizi sag salim gördügüme sevindim dediya o adamla derdi ne acaba Biggrin
benim anladigim kadariyla ona karsi özel hisler besliyor..
özet ve resimler için tesekkürler....
Love......Love...........Love................
bu bölümde oldukça heyecanliydi ve güzel di özelliklede son sahne sosonu artik kimi sevdigine karar verdi jumongda ona karsi bos degil harikaydi pazartesiyi iple çekiyorum

[Resim: 0.jpg]

[Resim: joomong7da.jpg]

[Resim: 9af0f1a6-5ec5-4102-8969-ac6dae6898a0.jpg]

[Resim: rionih-jumong-2.jpg]

[Resim: pimg_775568153220145.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi