yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens ( Jumong ) 12. Bölüm
arkadaslar hazin bir bölümdü.yalniz bisay dikkatimi çekti.haemosu krala geçmiste ben ölünce beni gömme yüksek biryerden at etlerimi kuslar yesin diyor.bu bildigim kadariyla budistlikte var. bir belgesel seyretmistim tibette suan hala daha ölülerini parçalatip yirtici kuslara atanlar varmis.böylelikle ruhlarinin kuslarla beraber yükselip özgür olacagina inaniyorlarmis.ne kadar anlamsiz degilmi?neyse bilginiz olsun diye yazdim.allah hepsine hidayet versin...
Düşlerimin prensi Fan Club
Full house sevenler Fan Club
Kim Jeong Hoon Fan Kulubü
.. I'm Sorry I Love You Fan Club..
My Girl Fan Club
Song Hye Kyo Fan Club
Lee Jun Ki Fan ClubSmile
Lee Dong Wook Sshii Fan ClubSmile
Boys Over Flowers Fan Club
Kim Hyun Joong fan club
Ölmesi yakin bir kisinin son istegi nasil yerine gelirse Hae Mo-su'nun ki de öyle oldu. 20 yil aradan sonra sevgilisi Yuhwa'yla karsilasti. Basrahibe Yeomeul, Jumong'un Kral Geumwa'nin oglu oldugunu söylemis olsa da gerçekleri ondan ögrenme firsatini buldu. Bu da ona yetti. Bunca zamandir egittigi kisinin oglu oldugunu bilmesi onu aci dolu yillari unutturmustu.

Prens Daeso da nasil bir nefrettir, nasil bir hirstir anlamak mümkün degil. Intikam almak ugruna ihanet etmeyi göze almis birisi hakli ama gerçek olmayan bir gerekçeyle yaptigi ihanetten kurtulmayi becerebildi. (Buyeo böyle adamlarin eline kalirsa Çinliler istedigi gibi ele geçirir.:atkilinc: Ofkeli)

200 askerin birçogunu kaybetmeyi de göze alarak, Kral Geumwa'nin dostunu, can yoldasini, Yuhwa'nin sevgilisini, Jumong'un babasini öldürdü. Ölmeden vasiyet ettigi iki seyden ilki 20 yil önce gerçeklesmisti. Digeri de gerçeklesti ve ruhu kartallar gibi uçmaya basladi.

Jumong'un, onca göz yasi döktügü, hocasi olarak bildigi insanin ölümünün ardindan kendisini içkiye vurmasi, kumara ve aleme dalmasi etrafindaki herkesi çok üzüyordu. Kral Geumwa saraydan kovdugu üvey oglunu tekrar saraya götürmek üzere onun yanina gidiyordu ki etrafini sarmis adamlarla dövüstügünü gördü. Bir anda gözünde Hae Mo-su canlandi. Hae Mo-su'nun gerçeklestirmek isteyip de hayal kirikligiyla sonuçlanan hareketini basariya ulastirmasi için Jumong'a iyi bir zemin hazirlayip bu firsati verecektir. Smile
aslinda ben krala çok üzülüyorum.adamcagiz kral olmus ama bence hiç mutlu degil.can dostunun öldügünü görmesi üstelik oglu tarafindan????öldürülmesi,çok sevip ama sevilmemesi aslinda çok üzücü.insallah en kisa zamanda jumogu velihat prens ilan ederde herkese davranislarindan ötürü bir ders olur.ay o daysoyu,kardesini,annesini ve o bakan olacak baykus bakisli adami hiç sevmiyorum.çok kötü karakterler.sonlari nasil olur onlari çok merak ediyorum.

TÜRKİYE ℂ⋆
neye üzülecegimi bende sasirdim.iyi basladi kötü bitti.sevindigin 2 sey var haemosu jumong u kendi oglu oldugunu ögrenmesi.kralin jumongu saraya getirmek için yanina gitmesi..jumong daesoh u kiliç dövüsunde yendigi zaman basbakanin yüz halini çok berak ediyorum.heyecanla bekliyorum..daesoh ile basbakanin ölmesini istemiyorum.çünkü jumongun yükselisini görmelerini istiyorum.saraydaki mücevferde bile bu kadar kötü insan yoktu.bu bölumü izleyemeyenlere çok üzülürüm.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
(13-03-2009, Saat: 12:05)katre3 yazdı: günaydin arkadaslar
öncelikle özet ve resimler için çok tesekkürler
saraydaki mücevher tadinda bir dizi daha bulamam diyordum ama yanilmisim
bugünki özeti okurken kahroldum anlasilan bu bölümü izlerken çök aglayacagim keske okumasaydim ama yine dayanamadim sonunu bilr bile bu bölümü izlerken daha çok aglayacagim offff offffff
dae soo ve o basbakanin da sonunun ölm oldugu bölümüngelmesini iple çekecegim buna emin olabilirsiniz

aynen nende kahroldum sabah izlemek çok kötü dahada çatliyorum.okuyunca hameso öldü deyince delirdimmmmm OfkeliKizgin ölmes ölmez diye hüngür hüngür agladim sadece bölümü okuyunca böle oluyosa ben bölümü izleyince aglamaktan ölecem(zayen ölmek istiyorum sadece secgilim için yasiyorumBiggrin)
dae soo annesine çekmis herseyi ile
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
(13-03-2009, Saat: 21:00)susu yazdı: hemosu öldü yaa SadSad(((yazik ya acimadan öldürdüler adam zaten çekip gidecekti...
anca 200 kisi hakkindan gelebildii...
sosona prensleri kullaniyo galiba ya çikarci kiz:P kanim isinmadi bu kiza... ukala bi sey...

tam tersine benim kanim çoook isindi oda benim gibi kiskanç ama çikarcilik yapmiyorum oda benim gibi savasçi ruhlu hirsli çatlak bir kizim ama asla çikarci degilim zaten okulda kimse bana yardim etmiyo hep ben onlara kalem silgi ve benzeri kirtasiye ürünleri yoksa veriyorum ama onlar yine dalga geçiyo yine

bu arada iyiki metin2 de hameso ve jummong adli ayni serverda 2 tane char açmisim simdi hameso ölünce o charimi gelistiririm ana yinede yasayamam
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
Nasil bir dram bu ya Saskin Buyuk bir güce sahip olsada mutlu olamayan bir kral, Sevdigi Adami 20 yil boyunca öldü sanan bir kadin,Ve sevdigi kadini birakmak zorunda kalan cesur ve asik bir adam Sarhos Ve... Jumong..... goz yaslarima engel olamadim izlerken.. Aglaelsalla
arkadaslar sabah kalkip izliceksiniz bence bu diziyi cunku ileride cok deli olaylar olucak...tahminim savas cikacak ileride we aralarindaki düsmanligi artik unutacaklar..cunku gercegi kral biliyo anneleri biliyo...yani ortam kenetlenmeye hazirlaniliyor gibime gelior

jumong fan
(Baş Rahibe Yeo Mi-eul) Fan Clup.
(Bakan Bu Deuk Bool Fan)
Bu Bölüm Cok Üzücüydü.
Hemosu Ile Bayan Yuva Yillar Sonra Ilk Kez Ve Son Kez Bulusmuslar Meger.
çok feci bir bölümdü gerçekten..gözümden yaslar süzüldü anneme bir baktim o'da benim gibiydi.aah ah daesoo'ya içimden neler dedim off...bölüm sonu da güzel bitti pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi