Internetten online davetiye almak gerekiyor bir tek canim. 
Pazar günü saat 14:30'da oradayiz.

Pazar günü saat 14:30'da oradayiz.

Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarı / 16-17 Ekim 2010 - İstanbul Askeri Müze
|
Internetten online davetiye almak gerekiyor bir tek canim.
![]() Pazar günü saat 14:30'da oradayiz. ![]()
17-10-2010, Saat: 3:26
(Son Düzenleme: 01-02-2012, Saat: 22:23, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Adres: Askerî Müze ve Kültür Sitesi Komutanligi Harbiye - Sisli / Istanbul.
Kesin olmamakla birlikte fuarin Istanbul'daki bölümüne sadece Woosong University (SolBridge International School of Business) katilacagi söyleniyor. Fakat organizasyon sirketine ulasamadigim için netligi konusunda bir sey diyemiyorum. Ayrica sitede de bu konuda bir bilgi verilememektedir. Solbridge'e geçen sene gitme hatasini yapmis bir Türk ögrenci olarak, paranizi sokaga atmayin diyorum arkadaslar. Bu okul, hocalarinin bile dayanamayip istifa ettigi bir okul. Bu okula isletme çalismak için gittigimde, tek Türk ögrenci oldugum için kimse umursamadi, sonuçta tek gelmis bir ögrencinin hiç bir kari yok onlara. Bu okula giderseniz, hangi ülkeden çok ögrenci varsa onlarin avantaji oldugunu anlayacaksiniz. Eger ailenizin kazandigi paranin sizin için kiymeti varsa, bu okuldan gelecek konusmacilara aldanmayin. Okulda Türkiye'yi temsil eden bir Türk bile yok. Geçen sene vardi ama o kisi de okulu birakti. Suanda bizim ülkemizden de ögrenci getirip kendilere kar yapmak istedikleri için baska bir ülkeden kisi temsil ediyor. Belki birçok kisinin düsüncesi farkli olabilir ama en azindan Türkiye'den gidip görmüs bir kisi olarak benimle ayni hayalleri olan insanlari bilgilendirmek istedim.
Çok iyiymis Istanbul'da olmasi. :-)
Tesekkürler.
23-10-2010, Saat: 19:21
(Son Düzenleme: 01-02-2012, Saat: 22:24, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Ya bende bir fuar davetiyesi var. Istanbul'da yurtdisi egitim fuari (ieft) diyor. Ayni gün, ayni saatte. O da Harbiye'de ama Hilton Otel'de. Geçen hafta da Ankara Sheraton Otel'deydi. Ayni fuar saniyordum ama sanirim degil. Ve Yonsei de gelmiyor, Ankara'da vardi. Kafam çok karisti. Yarin sinavim iptal oldugu için çok sevinmistim.
![]()
Canim Ieft'in fuari farkli dedigin gibi, bu fuari Educaturk düzenlemisti ve bitti maalesef. Ieft'in fuarinda Güney Kore yok maalesef.
![]()
12-08-2011, Saat: 10:38
Bu sene fuar yok mu acaba?
09-10-2011, Saat: 20:41
(Son Düzenleme: 01-02-2012, Saat: 22:25, Düzenleyen: HyunJoongG.)
Istanbul'un fuar takviminde 15-16 Ekim ve Hilton olarak geçiyor arkadaslar. Biri bilgilendirirse sevinirim. Üstelik Billboard'larda da 15-16 Ekim yaziyordu.
"Eğer bir öğretmenseniz ve Koreli minik bir öğrenciniz varsa hayat çok daha güzeldir (^.^)/ "
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|