yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarı / 16-17 Ekim 2010 - İstanbul Askeri Müze
Educaturk Yurtdışı Eğitim Fuarı / 16-17 Ekim 2010 - İstanbul Askeri Müze

Ziyaret Saatleri 13:00 - 18:00

Fuar girişi ücretsiz.

Kore Cumhuriyeti'nden katılacak üniversite:

WOOSONG UNIVERSITY (SolBridge International School of Business)

Bilgi ve online davetiye için >>> http://www.educaturk.com/

17 Ekim Pazar günü saat 14:30'da Korea-fans ailesi olarak oradayız. Sizleri de bekleriz. Smile

Adres:Askerî Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı Harbiye- Şişli / İSTANBUL

Oy oy anam gidelim bakalim neler varmis, ne gibi bilgiler varmis ögrenelim hepsini. Güzel olacak. Abaza Bir sürü Koreli ile tanisma firsati! Süper. Biggrin
My name is E.L.F.
Oy, oy, oy! Süper bir haber bu! Ama bu hafta sonu olmasi kötü olmus ya, aglayacagim. Hiç sansim yok bu Kore ile ilgili etkinliklerde, lanetlendim sanki. Sarhos
Istanbullular kaçirmasin derim, sali günü Izmir'deki etkinlikteydim, mükemmeldi. Onay
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Cumartesi ve Pazar isi bozuyor, sinavim var... Gidecek arkadaslar adina çok sevindim... Smile
Eger sinav iptal olursa, bende gelecegim... Sarhos

let it be...
Onay Güzel bir etkinlik! Kadercim cumartesi görüsmek üzere. ^^
Gelmek istiyorum.
Ben de gelmeyi çok istiyorum. Ama yeri tam olarak bilmiyorum. Açik adres verebilir misiniz?
[/color][/align][/u][/i] @j@ @j@ f!GhT!nG !!!... [u][align=center][color=#483D8B]
(15-10-2010, Saat: 22:35)ji eun yi-N@l!n yazdı: Ben de gelmeyi çok istiyorum. Ama yeri tam olarak bilmiyorum. Açik adres verebilir misiniz?

Adres: Askerî Müze ve Kültür Sitesi Komutanligi Harbiye - Sisli / Istanbul.

Yeri çok kolay. Osmanbey'de. Taksim'den yürüyerek de gidebilirsiniz. Harbiye Askeri Müze deyince herkes tarif eder zaten. Smile
Kader'im çok tesekkür ederim. Ben de gelmek istiyorum. Ekstra bir sey yapmama gerek var mi?
[/color][/align][/u][/i] @j@ @j@ f!GhT!nG !!!... [u][align=center][color=#483D8B]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi