yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Education News From Korea
Vocational training

Mesleki Eğitim

Devlet Başkanı Park Geun-hye Seoul merkezdeki Seongdong teknik lisesinin öğrencileriyle hükumetin “isteğe göre mesleki eğitim planı” hakkında konuşuyor.

merve25010

President Park Geun-hye © talks to students of Seongdong Technical High School in central Seoul on April 14, 2014, about the government's "custom-made vocational training" policy.

14.04.2014 - yonhap

[Resim: swys.jpg]
Vocational training
14.04.2014 - yonhap
Mesleki Eğitim

merve25010

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansNewsAgency
In Defense of Schools

Okulların Savunması

Seoul'ün merkezi olan Jongno'daki göstericiler, dün Seoul Büyükşehir Eğitim Dairesi'nin özel özerk liseleri kaldırmaya yönelik hareketini kınayan afiş tuttular. Seoul'ün baş komiseri olan Cho Hee-yeon 2016'ya kadar bu tarz okulları azaltacak planı erteleyeceğini söyledi.

MerveSavun

Demonstrators in Jongno District, central Seoul, hold banners yesterday condemning the Seoul Metropolitan Education Office’s move to abolish private autonomous high schools. Seoul’s superintendent Cho Hee-yeon said he would delay the plan to scale down such schools until 2016.

26.07.2014 - NEWSIS

[Resim: vKqECx.jpg]
[Resim: 9VY5VO.gif]
In Defense of Schools
26.07.2014 - NEWSIS
Okulların Savunması

MerveSavun

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansNewsAg...e=bookmark
Family Ministry to Promote Bilingualism Among Multicultural Kids

Aile Bakanlığı Çokkültürlü Çocuklar Arasında İkinci Dili Destekliyor

Hükumet, çok kültürlü ailelerden gelen çocuk ve bebekler için iki dilli pilot bir eğitim programı başlatacak.

Cinsiyet Eşitliği ve Aile Bakanlığı, çok kültürlü çocuklar arasında iki dili teşvik etmek ve ebeveyn-çocuk etkileşimleri üzerinde bir eğitim programı sunacağını açıkladı. Bu çalışma, çok kültürlü ailelerin evine eğitimci göndermeyi de içerecek.

Bu pilot program, Seoul'de bulunan Seodaemun-gu and Seongbuk-gu, Gyeonggi Eyaletinde bulunan Paju ve Güney Gyeongsang Eyaletinde bulunan Yangsan dahil, ülke genelindeki altı çok kültürlü aile destek merkezlerinde yapılacak.

Program, çok kültürlü çocukların hem Koreceyi hem de anne veya babalarının ana dillerini konuşmalarını teşvik etmek için tasarlanmıştır.

nobia

The government will launch a pilot bilingual education program for infants and toddlers from multicultural families.

The Ministry of Gender Equality and Family said it will offer an educational program on parent-children interactions to promote bilingualism among multicultural children. The efforts will also include sending home visiting educators to multicultural families.

The pilot program will be carried out at six multicultural family support centers across the nation, including Seodaemun-gu and Seongbuk-gu in Seoul, Paju in Gyeonggi Province and Yangsan in South Gyeongsang Province.

The program is designed to encourage multicultural children to speak both Korean and the native languages of their mothers or fathers.

20.08.2014 - kbsglobal

[Resim: aF2OmO.jpg]
Paylaşım için teşekkür ederiz.

Park Calls for Creativity, Innovation in Education

Park Eğitimde Yenilik ve Yatırım Çağrısında Bulundu

Devlet Başkanı Park Geun-hye, mevcut paradigmalar ötesinde yaratıcılık merkezli bir eğitim sistemini gerçekleştirmeyi vurguladı.

Seul Dünya Bankası'nın ve Kore eğitim enstitülerinin ortaklaşa hazırladığı, eğitim reformuyla alakalı olan sempozyumda, salı günü Devlet Başkanı yurt dışındaki model örnekleriyle Kore'nin yıllardır birikmiş olan eğitim uzmanlığını kaynaştırma çağrısında bulundu.

Park, bir bireyin ve ülkenin geleceğinin sadece bilgi miktarına göre değil, onun yerine yeniliği takip eden yaratıcı fikirlere ve sorgulayan ruha bağlı olduğunu söyledi.

Devlet Başkanı "yaratıcı ekonomi" inşa etme vizyonundaki başarının yeni bir eğitim reformu modelinin kurulmasına bağlı olduğunu söylemenin abartı olmayacağını söyledi.

Park ayrıca Mayıs 2015'te UNESCO küresel eğitim için yeni hedefler koyacağı zaman Kore'nin Dünya Eğitim Forumu'na ev sahipliği yapacağını kaydetti.

Park, Seoul'ün geçmişteki başarıları üzerine deneyimlerini paylaşmak ve gelecekte eğitimde daha şeyler açığa çıkarmak için uluslararası toplumlar ile işbirliği yapacağını söyledi.
MerveSavun

President Park Geun-hye has stressed to realize an education system centered on creativity that goes beyond existing paradigms.

In her speech at a symposium on education reform jointly held by Korean education institutes and the World Bank in Seoul on Tuesday, the president called for combining model examples from overseas with Korea's education know-how accumulated over the years.

She said that the future of an individual and a country hinges on not merely the amount of knowledge but rather creative ideas and a challenging spirit to pursue innovation.

She said it's not an exaggeration to say that the success of her administration's vision to build a "creative economy" depends on the establishment of a new education reform model.

Park also noted that Korea will host the 2015 World Education Forum in May when UNESCO will set new goals for global education.

She said Seoul will actively cooperate with the international community to share its experience on past successes and create more in future education.

04.11.2014 - KBS World

[Resim: pdV90M.jpg]
Park Calls for Creativity, Innovation in Education
04.11.2014 - KBS World
Park Eğitimde Yenilik ve Yatırım Çağrısında Bulundu

MerveSavun

All Eyes and Ears on Getting into College CR

Gözler ve Kulaklar Üniversite CR Girişinde

Binlerce öğrenci ve veli 6 Aralık 2014 tarihinde Seoul'ün güneyindeki bir lisenin konferans salonunda büyük bir özel eğitim kurumu tarafından düzenlenen, üniversiteye giriş stratejileri için yapılacak bilgilendirme oturumunu dinlemek amacıyla toplandılar.

Misfortune_

Thousands of parents and students gather at a high school auditorium in southern Seoul on Dec. 6, 2014, to hear an information session on strategies for university admission, held by a major private tutoring enterprise.

06.12.2014 - Yonhap

[Resim: Fry6gV.jpg]
[Resim: 8Ek2ZV.gif]

All Eyes and Ears on Getting into College CR
06.12.2014 - Yonhap
Gözler ve Kulaklar Üniversite CR Girişinde

Misfortune_

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi